Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aguinaga
őstag
Igen, ezért néztem a Realme GT 2 pro telefont, az azért egész jó 200-ért
PSN: OldSlowhand74
-
Aguinaga
őstag
válasz sfdrakex #179281 üzenetére
Igen, én is nagyon vacillálok, lehet, hogy nem is lesz végül csere.
Páromnak is p30 volt/van, most kapott egy Realme 9 pro+ -t, de érzésre a Realme sokkal fluidabb, mint a Huawei volt. Ezért gondoltam, hogy lehet, hogy nekem se ártana egy frisebb modell, mert egy Kirin 980-hoz képest pl. egy Snapdragon 8 gen 1 biztos fickósabb..[ Szerkesztve ]
-
Aguinaga
őstag
Sziasztok!
4 éves Huawei P30 pro telefonom szeretném lecserélni. Van valami bestbuy ajánlat 200-230k árban?
- Árkategória. 200-230 k
- Használt vagy új? Lehetőleg új, de megfelelő garis használt is lehet.
- Hol vennéd meg? Alapvetően megfelelően megbízható webshopból, esetleg telekomtól a meglévő előfizetésemhez
- Hosszú vagy rövid távra tervezel,hosszú távra a lehető legjobb ár/érték arányú lehetőséget
- Mire használnád? Leginkább netes alkalmazások, fényképezés, nagyon ritkán játék
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez teljesen mindegy
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Ez nem elsődleges szempont, a kompaktabb méretnek is meg van az előnye, mint a nagyobb kijelzőnek, ezt alárendelném a lehető legjobb lehetőségnek.Ilyen telefont, mint a P30 pro nem elszállt áron nem látok, ezt a fényképezésre értve (néztem a Realme GT 2 pro-t, ami elég szimpatikus), de a többi tulajdonságában a Huawei felett eljárt kicsit az idő.
Ami még fontos nekem: lehetőleg gyors töltés, vezetéknélküli töltés nem létszükséglet, de ha van, nem baj.
Az akku is jó lenne, ha kibírna egy-másfél napot, ha nincs szétnyomkodva a telefon már a gyakori böngészésen kívül (navi, játék ritka, fotózás gyakoribb használati szokásaimban).
A Huaweiben a periszkópos kamerát nem sokszor használtam, makrót kicsit többször, de a jelenlegi (kínai) telefonokon található 2 mpx-es makrókameráktól kiráz a hideg.Ami még szimpi nekem, az a Pixel 7/7a, csak ott az iszonyat lassú töltés riaszt el.
Szerintetek? Mi lehet a megfelelő választás számomra?
-
Aguinaga
őstag
Sziasztok!
Páromnak keresek újabb telefont, egy Huawei P30-at váltana. Ami neki fontos: jó főkamera (képekhez), jó tárolókapacitás (256gb), szép kijelző. A keret nem sok, olyan 150-160k maximum.
Nézegettem ezt a készüléket is, egy dolgot még nem találtam meg, hogy a szoftveres támogatása jelenleg milyen? Új android főverziót meddig kap? Ha tud valaki segíteni, azt nagyon megköszönöm.- Árkategória: 150-160k
- Használt vagy új: inkább új
- Hol vennéd meg? Mindegy, rendes garancia a fontos (lehet Telekom is, ott van előfizetésem)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel: 3-4 év maximum
- Mire használnád?: tartalomfogyasztás, fényképek, néha videó, minimális játék. Tárhely fontos, 256 gb
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez: androidos telefonjai voltak, ehhez tartanám magamat
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra: méretben inkább kisebb. 2 kisgyerek mellett sokszor "egykezezés" szükséges[ Szerkesztve ]
-
Aguinaga
őstag
Használt mobilt is tudtok ajánlani?
Ha esetleg jelenlegi telefonom mégis vissza kéne vinnem, mit ajánlanátok:
- normál méretú sim-kártya kell, hogy belemenjen
- a telefon méretileg minél kisebb és könnyebb, annál jobb
- android rendszer vagy wp8 esetleg
- csak gsm hálózaton fogom használni, wifi néha-néha bejátszik
- cserélhető akku
- minél nagyobb üzemidő
- sd-kártya bővíthetőség előny, de nem feltétel
- fényképező nem mozgat különösebben
- használt ár maximum 25kÖtlet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Netfone
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.