-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
industry
csendes tag
Sziasztok! Régóta nyűglődőm már telefon vásárláson, lassan fél éve. Sajnos sürgősebb lett a dolog, összetört érintő miatt Jelenleg 4 éves Honor 10-em van, amivel meg voltam elégedve. Ami szempont lenne nekem és nagyon fontos számomra hogy ne legyen nagyobb az új telefon. Márka és a rendszer nem fontos, egy jó ajánlatot keresek. Olvastam sok helyen, hogy írják felment az iPhone 13-ak ára, de igazából én ugyanúgy találtam 330e Ft környékén feketét. Akik ezt írják a hivatalos Apple garanciásokra gondolhatnak? (gondolom ez szürkeimportos azért nincs változás).
Nehéz dolog nekem elköszönni a Jack csatlakozótól és az új töltő vásárlásához sincs sok kedvem.
Bármit meghallgatok ami nem nagyobb mint a Honor 10. Az ár úgy szempont, hogy jó vétel legyen. 150-200e fizetnék érte jószívvel, de nem találok ennyiért megfelelőt. Kamera ami fontos nekem, ne legyen túl törékeny(ha van ilyen). Játszani évente háromszor szoktam rajta, ha várok valamire. Gyors legyen, felhasználóbart. Ott van még a 120Hz kérdése is.
iPhone 13 talán a legjobb ár értékarányban, bár nem kedvelem túlzottan a márkát és a kultuszát hogy őszinte legyek. Samsungnak viszont alaposan utánanéztem(S21 S21FE S22) és a hozzászólások nem igazán sarkallnak vásárlásra. Talán S21FE ami még "közel lehet" de az sem kicsi, főleg tokkal. A53 pl tökéletes lenne nekem, árban szolgáltatásokban csak a mérete miatt nem felel meg. Ha nincs más út akkor fizetek, nekem hátrány az ilyen nagy kijelző. Honor-ból is lenne megfelelő, ha nem lenne nagy. Meg ugye az átköltözés egyikről a másikra. Nekem nem öröm egy újabb telefon megvásárlása, hanem inkább nyűg.
Kösz ha valaki meggyőz valamiről, mert végtelen ciklusba kerültem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Szólánc.
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Külpolitika
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Óra topik
- További aktív témák...