Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jocoka75
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy mobiltelefont a rászánt keret max 80eft természetesen lehet használt is ,de nem leharcolt .
Ezeket néztem ki :
Samsung Galaxy A33 5g
Oppo Reno7 5G 8/256 GB
OnePlus 7T Pro 8/256GB
A felsorolt készülékek közül melyiket ajánlanátok? Esetleg más alternatíva?Előre is köszönöm szépen a segítséget!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz bogdanypeter #175596 üzenetére
Mobilaréna főoldalán a cikk, karácsonyi telefon ajánló, árkategóriánként.
Samsung Galaxy A52s 5G egyébként jó lehet neked, ha van még a samsung.com on a SAYCM10 kuponnal és telefon beszámítással 97 ezer volt tegnap.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
bogdanypeter
tag
- Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező)
100-150e Ft
- Használt vagy új?
Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek.
Előfizetés nélkül, akár külföldi webshopból is
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Mindegy
- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)
Videó, NFC, GPS a fontos
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Mindegy
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
MindegyAz árkategóriától minimálisan el tudok térni. Akár aliexpressről is jöhet, ha mindennel együtt belefér az árba. Az NFC fontos a mobillal történő fizetés miatt.
Dell Latitude E5530 | XBOX One S | Xiaomi Mi Mix 2S
-
Hasaggymeg
veterán
válasz Rhino82 #175591 üzenetére
Tetszik...vettem rá gyorsan egy Spigen tokot (olyan a csupasz fogása, hogy folyton félsz el fogod ejteni) + nejlon fóliát (utálom az üveget) és már átköltöztem bele minede céges xarságommal.(folyamatmegjelenítők, wifi termosztátok sb.)
Amúgy műanyag hátlapja nem egy nagy húzás, kissé mintha horpadna is nyomásra és amolyan kínaian kopog, a Huawei P30 Lite háta egy limuzin mellette. Nekem fura kicsit ez az előlapi ujjlenyomatolvasó is, ha véletlenül ráfogsz villog mint az atyaisten próbálva felismerni ki a bitorló, de ez szerintem személyes preferencia, hogy a P30 után, melynek ugye hátlapján kell egy érezhető köröcskében érinteni, nekem kissé szokatlan.
Töltőt nem kaptam hozzá így régi 18W-os hülyevéj és még régebbi 15W-os sanyi töltőjével töltöm, de így is marha gyors, szűk 1-1,2 óra alatt tölti 20%-ról 80-ra...és itt elérkeztünk az üzemidőhöz is, az akkukímélő 80%-os töltés tegnap hajnali 5-től már karcsúnak bizonyult 23 órára, igaz nyúztam egész nap, de 11-kor éjjel már csak úgy fotózott vakuval ha én azt direkt kértem tőle...
Hangja nagyon jó (sokat telefonálok kihangosítva), 3,5mm jack csati nincs (talán nem is fog hiányozni, de a szaki szerint a Samun kívül nem mindegyik USB-C csatis fülessel megy)...egyelőre ennyit tudok mondani róla.Ja még annyi, van egy megfizethetetlen fícsör, éspedig az, hogy a WC-ről csatornát válthatok Samu tévémen miközben nejem éppen nézi.#175592juve600...drágán, 206e XXL GSM-nél. A boltnál immár szokásos, "ja, az egy tol-ig ár, és 4 hét múlva lesz, de drágábban van azonnal is" faxságot leszámítva, nálam nem volt opció készülékleadás sem, 10 napomba tellett az átköltözés a régiből, és az továbbra is kell.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
juve600
nagyúr
válasz Hasaggymeg #175590 üzenetére
kérdés mennyiért vetted ..............
-
Rhino82
aktív tag
válasz Hasaggymeg #175590 üzenetére
És eddig mi a véleményed róla?
-
juve600
nagyúr
válasz Hasaggymeg #175588 üzenetére
mit vettél végül ?
-
Hasaggymeg
veterán
Köszönöm mindenkinek!
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
st6969
őstag
Mondjuk lehet, hogy nem is baj: "virtual proximity sensing" Ha valamit nem akarok, akkor a proximity sensor hiánya miatt a füllel elnyomogatás. Ez van már a második Xiaomi készülékkel is, és több ismerősöm is erre panaszkodik különböző saoimi modelleknél. A52s tapasztalatot nem tudok (topicjába nem olvastam bele), reddit cikket olvastam erről, ott az A52 is fel volt írva.
-
Moby
addikt
válasz Hasaggymeg #175581 üzenetére
Én yettel wallettel parkolok, az ezt tudja. Bár ott is, van, hogy több zónát is lát, és választanom kell.
-
trebrona
nagyúr
válasz Hasaggymeg #175581 üzenetére
https://smartlynx.hu/parker-alkalmazas/
Vagy yettel wallet, vagy simple stb.------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
vacs
veterán
-
Hasaggymeg
veterán
Ejj srácok,nem tudom van-e ennek külön topikja,ezért ide írok mert ma megbüntettek rossz helyen indított mobilparkolás miatt. Van olyan megbízható alkalmazás akármi amivel úgy indítható mobilparkolás az autódból ,hogy nem kell keresd a parkolóórát kódokért hanem betájol és tudva melyik zónában vagy ott indítja ahol kell.
[ Szerkesztve ]
-
Endless
aktív tag
Ismét kapható A52s Samsung oldalán SAYCM10 kedvezménnyel és készülékbeszámítással
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
Rhino82
aktív tag
válasz Csápájev #175562 üzenetére
Igen, ez a legnagyobb bajom nekem is...iphonen kívűl szinte nincs...még az S21 FE-n gondolkodtam a nord előtt, de az is 6,4...
Havernak is nézegetjük a telefonokat, mondta segítsek már neki. Ő már elfogadta, hogy csak tepsik vannak, viszont a Honor 50 és az A53 között nem tud dönteni most.
-
Rhino82
aktív tag
válasz juve600 #175560 üzenetére
Jajj igen, csinálom nektek srácok!
De előre szólok nem vagyok egy fotó művész.
Tényleg csak ilyen hétköznapi egyszerű fotókat lövök vele.
Viszont egy valami nagyon nem tetszik benne...méghozzá, hogy méretben nekem ez már kényelmetlenűl nagy.
Ha a hozzá adott tokot meg rá rakom, akkor meg pláne.
Még nem biztos, hogy marad... de a képeket mindenképp megcsinálom és felrakom.[ Szerkesztve ]
-
féldekás
senior tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm szeretne telefont venni.
-Árkategória: 100.000Ft környéke(130-ig ne menjünk el azért)
-Új készülék
-Online gyártói garanciával
-Hosszabb távra(ennyi pénzért a lehetőségekhez mérten)
-Használat: általános felhasználás+némi játék(Star trek fleet command)
-Ennyiért android jöhet szóba
-Mérete igazából mindegy
Amiket néztünk: Poco M4 Pro, bár ahogy nézem érdemes árnyalni a képet, mert 100-115 között van még néhány, amit érdemes lehet megvenni.
Előre is köszönöm a segítséget! -
xhege
veterán
válasz Shocker #175545 üzenetére
Nálunk a lányomnak (17 éves) van egy GT Master. Tökéletesen, hiba nélkül teszi a dolgát. Kategóriájában szerintem remek választás. Egyetlen hibát tudnék említeni, hogy a kijelző fényereje tűző napon kevésnek tűnt nekem. A lányom szerint rendben van, de neki még jó a szeme. Amit imád benne az a gyorstöltés, mert reggel suli előtt 15 percre feldobja míg készülődik és kényelmesen megvan a nap.
-
st6969
őstag
Sziasztok,
valaki vett a 40ezer Ft-os állami támogatással telefont? Képben van a részletekkel? Két kérdés lenne:
1. mindenképpen az én nevem alatt futó előfizetés szükséges-e, ha igénybe akarom venni a támogatást? Pl. a pályázatnak megfelelő a készülék, de az előfizetés céges. Vehetek-e így támogatással telefont?2. Másik eset: saját készülék, megfelel a feltételeknek, és saját előfizetés. Le kell-e adni a régi készüléket, vagy esetleg használható tovább?
-
Shocker
csendes tag
válasz xhege #175540 üzenetére
Neked mi a tapasztalatod a Realme-vel?
A Realme - es altalaban a kinai gyartok - kapcsan mindig szkeptikus vagyok. Volt a mostani Honorom elott egy Xaomi RedMi-m, es elkezdett igen furan viselkedni, mindenfele programokat futtatni, pedig odafigyelve hasznalom a telefonjaimat, nem toltok le mindent esz nelkul, vagy kattintok, hagyok jova barmit. Valamint az akksija is igen hamar feladta a harcot (gyanitom, hogy az elozovel osszefuggesben). Tudom, a Honor es a Huawei (meg a OnePlus) is kinai, de veluk kapcsolatban nem eszleltem ilyet.
-
vacs
veterán
válasz Shocker #175543 üzenetére
xhege: jogos
Nézzél egy youtube tesztet pl a Oneplus-ról!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Shocker
csendes tag
válasz Shocker #175482 üzenetére
Sziasztok, bocsanat, hogy bumpolom a sajat posztomat, de az a helyzet, hogy lehalt az akksi, es igen jol jonne a tanacsotok
- Árkategória: szeretném, ha 100 ezer körül kijönne, de ha nagyon szükséges, rá tudok tenni még kb. 50-et, de csak fancyzésből nem szeretnék drágább telefont, ha az alábbi igényeket egy olcsóbb is kiszolgálja
- Használt vagy új? új
- Hol vennéd meg? nem számít, ha megbízható a bolt, akár használtan is, ha előfizetésre, akkor Telekom jöhet szóba
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, hosszú távra (mint pl. a mostani telefonom, Honor 8, amit 2018 áprilisában vettem, és csak mostanság kezdi megadni magát az aksi)
- Mire használnád? térkép (Waze / Google maps / Túratervező), Teams, böngészés (akár 30-50 megnyitott lappal), Google Docs, Sheets, Youtube, Discord, Viber, Messenger, Facebook, bankolás, közművek (MVM, Vízművek)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? nem számít
Ezeken felül számomra fontos, hogy a Google Play működjön rajta, ezért az újabb Huaweiek pl. nem jöhetnek szóba. OnePlusokat, Samsungokat (inkább a tavalyi A52-ket), Motorolákat és Honorokat (ez csalódás, sajnos) nézegettem, de jöhet bármi tipp. -
Hasaggymeg
veterán
válasz kalandos85 #175529 üzenetére
Egy dedikált eszköz ami erre való, mindenki a telefonnal próbálkozik az egyszerűséget keresve végül belátta és áttért...jómagamat is beleérteve.
#175535vacs...azt meg hogyan? Csak mert most vettem 206-ért az XXL GSM-től.
[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz Rhino82 #175530 üzenetére
A 6/128-as S21FE 176-ért elvihető a Samsungtól!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
thre
csendes tag
Sziasztok!
Strapabíró okostelefont keresek. Lehetőleg aminek a képernyő szélén van gumizott rész (Hotwav cyber 7em van jelenleg, elötte átlagosan 3 havonta törtem a kijelzőt bármilyen telefonnál). Lehetőleg android mindegy honnan. nagy kijelző. nagy akksi, jó minőségú képeket lehessen vele csinálni. Telefonálás, fényképezés, messenger kb ezekre használom. Kb ennyi lenne a lényeg. Jó lenne 120-ba beleférni.
Üdv:
András
-
kalandos85
friss újonc
válasz Hasaggymeg #175517 üzenetére
Utána olvastam ennek a Bryton dolognak és nagyon dicsérik. Lehet (mivel nem túl drága sőt...) először ezzel fogok próbálkozni.
Tetszik például a pedál fordulatszám mérés kiegészítővel. -
sztivo
őstag
válasz Rhino82 #175523 üzenetére
Igazából amíg az appokat foltozzák, addig a jó. Itt is bankolnak még android 8.0-n egyesek, vagy még sok iPhone 6S-7 tulaj van, akiknek az iOS 15 volt az utolsó. Nyilván a frissebb droid és play biztonság megnyugtatóbb, de a Honoron amúgy is lassabban érkezik meg, szóval ott rendesen kitolják ezt. Ez van, Samuék nagyon ráálltak erre meg a Pixel, máris könnyebb eladni nekik a sajátot, mert fő a biztonság ugye, máskor meg MMS-ben küldte szét a Samu a felhasználó képeit
-
kalandos85
friss újonc
válasz Hasaggymeg #175517 üzenetére
Köszönöm, ez valóban jó lesz szerintem is!!!
-
joeetm
tag
Sziasztok, OFFba teszem mert kicsit teoretikus a kérdés, de szívesen várnék opciókat, ha léteznek.
- Árkategória: -majdnem mindegy (egyelőre inkább elméleti a kérdés)
- Használt vagy új: -új
- Hol vennéd meg? -lehetőleg hivatalos magyar boltban (nem sufnigsm)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont: -közepes/hosszú táv
- Mire használnád? -most egy a52s 5g van, ami elég is lenne, de nagyobb tárhely, vagy 2 sim ÉS sd olvasó jó lenne, illetve FŐLEG dokkolási opció.(monitor, egér, bill, hdd dokkoló)
Kicsit bővebben: -Amit csak lehet asztali pc (windows pc) helyett erről intéznék.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? -alapvetően nem ragaszkodok
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? -nem annyira szempont, de maradjunk meg a telefonnál (a galaxy fold széria, vagy tablet az már nem opció)_Az a hülye aki nem normális_
-
Rhino82
aktív tag
válasz sztivo #175520 üzenetére
Igazából a frissítések alatt inkább a biztonsági frissítésekre gondolunk.
Mivel ő is használ banki alkalmazást meg telekom appot.
Vagy uj frissités nélkül is elég biztonságos a honor is?
Sajna ebben én sem tudok állást foglalni...valaki azt mondja simán lehet használni frissítések nelkül is nem lesz baj...valaki nlmeg azt, hogy kell a biztonsági mindenképp mert anélkül nagyon veszélyes..
De igazából az új android őt hidegen hagyja, csak a biztonság miatt érdekli.[ Szerkesztve ]
-
Rhino82
aktív tag
Sziasztok!
Haver is keres új telefont.Mindenképpen szolgáltatónál venné és ő is T-nél van.
Az A53-at nézte és az S21 Fe-t.
Mondtam neki az A53 nem egy atomerőmű ezt vegye számításba (persze azért az fe drágább is legalább 70-el), de neki nem is kell az legyen.
Mindennapi használatban elég lenne neki? Vagy inkább az s21 fe?
Tudom ez eléggé felhasználó függő, de arra lennék kíváncsi összességében mennyi időre lehet tervezni az a53-al? Mivel gondolom az újabb androidok egyre erőforrásigényesebbek az ebben lévő proci meg nem a legacélosabb, 1-1,5 év múlva lehet már csak bajlódna vele? -
Hasaggymeg
veterán
válasz kalandos85 #175502 üzenetére
Keresgélés közben láttam ezt, szerintem neked jó lehet, olyan mintha eleve már egy Spigen tokban lenne 🤭...strapabíró és nem is túl nagy. Ugyanakkor ami a kerékpározást illeti nem ér fel egy egyszerű "célszerszámmal" sem mint pl. a filléres Bryton 15 Neo mert nagy, nehéz kormányra rögzíteni, nem jó neki ha telibe süti a nap, ha bux könnyebben sérülhet, nem ázhat sz@rrá stb.
[ Szerkesztve ]
-
kerxy
őstag
Köszi a választ mindkettőtöknek!
A Sony kicsit idegen tőlem, de még egy helyen van az említett 140k-s áron, úgyhogy kicsit utána nézek.
Az SE 2020 nem rossz opció, viszont inkább Android vonalon maradna (ez kimaradt a paraméterekből).Ha a méret esetén picit feljebb megyünk (de tényleg ne legyen péklapát), akkor általános felhasználásra 100k körül mit ajánlanátok?
-
sztivo
őstag
válasz kerxy #175511 üzenetére
Ilyen kicsi, újan, ennyiért nincs. Sony Xperia 10 IV van 140 körül (ha még akciós) vagy iPhone SE. 100 alatt amik vannak, azok mind 160 mm+ magasak. Szerintem egy makulátlan, használt SE 2020 még 3-4 évig telefon marad, vagy szolgáltatónál meg kell nézni mennyibe jön ki csomag mellé.
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
A feleségemnek telefont keresek az alábbi paraméterekkel, a lentiek alapján mit javasolnátok?
- max 100.000 HUF
- új
- hosszú távra
- normál felhasználás, fényképezgetés, internet
- lehetőleg ne Samsung
- méretben jó lenne kisebb méretű, Huawei P10-nél lehetőleg ne legyen nagyobb, vagy max minimálisan (az 145.3 x 69.3 x 7 mm méretű)
- fontos lenne, hogy az estést jól bírja :) néha gyerek kezében landol, aki nem nyomkodja, de cserébe leejtiElőre is köszi!
-
Szotyi222
aktív tag
válasz juve600 #175505 üzenetére
Elég sok , drágább telefonokban is ilyen procit használnak . [link]
A GT 2 a sima Gt hez képes jobb hűtést kapottIdézem : A 4129 mm²-es rozsdamentes acél pára kamra 30%-kal nagyobb, mint a GT-é. Ez a legnagyobb VC, amit valaha készítettünk. [link]
[kép]
Sokat nem játszok nem tapasztaltam melegedést .
Töltéskor 1 X melegebb volt nem tudom az okát 🤔Előszőr én is 870 procs telót néztem de hasonló áron voltak . [link]
És kevésbé jobb adatokkal [link]Szerintem ennél jobb csak a GT2 pro verzió van .
Ui: Ha leg drágább helyen veszed akkor már nem megérős . 8/128 160k. 12/256 180 K
[ Szerkesztve ]
-
ecaddsell
aktív tag
válasz Hasaggymeg #175493 üzenetére
Lassan kiderül ez a 2-3 évente telefoncsere csak valami úri huncutság.
Teljesen így érzek én is, hogy ne menjek messzire most pl. egy (3 éves) Xiaomi Mi 9T Pro-t mire lenne érdemes lecserélni, ami notch mentes és érdemi előrelépést jelent úgy, hogy nem megy rá a gatyám? (5G nélkül most is megvagyok, nem érzem hiányát.)
A családban ennél van régebbi telefon is és lehet, hogy tényleg kevésbé bírja az akkuja mint új korában, de így is - úgy is naponta kell tölteni mert a 2 napot nem sok telefon van ami átlagos felhasználással kibír...
OK, lehet egy új telefonnak jobb lenne a kamerája, de ha tényleg kritikus a jó kamera akkor viszek cserélhető obis gépet (sportfotóra ezt nem tudom megúszni). -
ghiottone
nagyúr
válasz juve600 #175505 üzenetére
Az Oppo és a Realme meg az OP viszonylag jól kezelik a melegedést ennél a procinál - saját tapasztalatom alapján az OP 9 és a 9 Pro kevésbbé melegedett, mint az S21FE. Bár most SD888+-os Moto Edge 30 Fusion van nálam és az még az OP-knál is jobb ilyen szempontból.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
kalandos85
friss újonc
Sziasztok!
Nem tudom, hogy valaki tud e segíteni, de strapa telefont szeretnék venni.
Elsődlegesen kerékpáron gps-nek lenne használva de ha a teljesítménye rendben van akkor fő készülék is lehet belőle.
Milyen lehetőségek vannak?Köszi
-
picur10
aktív tag
Bocsánat, hogy offtopik leszek, de amit találtam topikok elég régiek voltak, itt pedig sok profi van.
A gyerekek tokot szeretnének rendelni, de több helyen csak Poco M3 Pro-t írnak kompatibilis típusnak. Nekik az 5G-s verziójuk van. Ez külsőleg azonos a simával? Rendelhetünk olyat amit csak M3 Pro-nak írnak?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest