Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz tzsolesz #111396 üzenetére
Nem tudom mennyire jöhet szóba külföldről rendelés, de geekbuying eu warehouse-áról kb pont 50k-ra jön ki az ár. (Igaz ez csak 2/16-os)
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Soybex #111394 üzenetére
Hát ez durva. Nézegettem, nem nagyon van magyar nyelvű, pedig a GSM Home honlapján a saját bemutató videójukon magyar nyelv van rajta.
Az EU Stock-on 64K. Az nem jó 12K-val drágább....
Milyen hasonló tudású telefon van a piacon aminek egyeznek nagyjából a paraméterei, és amin tuti hogy van magyar nyelv?
-
Soybex
őstag
-
BenHans
addikt
-
addikt
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok.
50K-ból milyen phabletet érdemes most venni újan, függetlenül?
Én a Xiami Redmi Note 3 /3 Pro néztem eddig a legmegfelelőbbnek. Van ennél jobb ajánlat most?Ez a bolt megbízható?
Még egy kérdés, Redmi Note 4-et megéri ennél a boltnál venni 49K-ért? Azt mondja nincs rá magyar nyelv? Miért olcsóbb a 4, mint 3? -
Soybex
őstag
válasz Roland861010 #111389 üzenetére
S7 mitől csajos?
Egyàtalàn nem az.. és ő vele jàrnàl a legjobban. Kijelző időben 6-7 óràt kilehet vele húzni..plusz a frissítés+garancia miatt is samsung s7Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Roland861010
addikt
válasz Dhampir #111388 üzenetére
Szevasztok!
A G4-em szeretném le cserélni egy olyan készülékre ami minőségi kamerával és ami legalább 4-5óra kijelző időt tud normál használat mellett.
Eddig amiket néztem vagy jó kamera és hardver szar kijelző idő vagy ez volt kimagasló de a kamera nem megfelelő.Jelenleg 3 telefon van ami szóba jöhet szerintem:
-P9
-S7(de ez túl csajos)
-Nexus 6P(kimagasló vonalélesség de elavult hardver)Ja és a rá adás Mi5/s/pro...de ez kínai...
Üdv
Roland -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Véleményetek szerint ár-érték arányban, melyik most a legkedvezőbb Sony modell, amiben megtalálhatóak legalább a gyakoribb szenzorok (accelerometer, gyro, proximity, compass), és FM-rádió?
Például az E4 nem volt rossz "strapára", de nincs benne gyro és iránytű sem, gyenge a kamerája és még a Lollipop Android kiadást sem kapta meg.
Az E5 sem tűnik nagy előrelépésnek a száraz adatok alapján, habár azt közelről nem ismerem. -
MadSoul
csendes újonc
Sziasztok!
Umi Z és Umi Plus E között gondolkodok most. Valakinek esetleg van valami tapasztalata valamelyikkel kapcsolatban?
Vagy esetleg bármi más lehetőség ilyen kategóriában?
-Snapdragon 801 szintű proci (főképp játékok miatt)
-Minimum 4GB RAM
-Stock Android minimum 6.0
-5.0"-6.0"
-USB-C
-és maximum 70.000
Jól feladtam a leckét, de a saját kutatásaim során ez a két telefon került szóba!"Shady makes you laugh, Eminem makes you think, but Marshall makes you feel."
-
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Samsung S3neo helyett szeretnék egy új telefont.
Független, dual SIM-es érdekelne, nem sufni GSM-ből.
Minimum 2 évre venném. Felhasználás: sok telefonálás, sok e-mail ( céges exchange is). Böngészés, navigálás, illetve sok foto-videó készítés. Játék nem érdekel. Keret: jó lenne, ha 90e Ft alatt maradna az ár. A cél: semmiben se legyen rosszabb, mint a jelenlegi.
Kijelző méret, minimum 5".
Redmi 3S 32/3 talán jó lett volna, de a hangminőséggel vannak gondok...
Samsungot preferálnám, de mintha visszaesett volna a választéka:
J5 : nincs fényérzékelő. A5: nincs dual, csak sufniban, és drága is. S széria: drága...
Esetleg más javaslat?[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz Brandynew #111383 üzenetére
Jobb, a P9 Lite-nál is papíron. Van róla több cikk és topik is, mert több néven többször bemutatták ugyanaezt a telót. Olvasgasd el. Elvileg jó vétel, a gyakorlatban nagyon új. Nem ismertek a típushibák.
Erről az eladóról viszont rosszakat hallottam (nem az Emagról), hanem a tényleges forgalmazóról. A magánszemélyes gari mindent lemond. De van már 65-ért is. 70 körül megkapod olasz Amazonon is, és az gyári garis, igaz, kint tudod érvényesíteni.
De a legjobb, ha valaki olyan boltot ajánl itthon olcsón ,ami bejáratott.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
B.Ricsike
őstag
válasz sir fg #111381 üzenetére
Köszönöm. Bár ez annyira nem bizalomgerjesztő.
Olvasgattam az LG G4 illetve G5-ös teszteket is, azokról a készülékekről is áradoznak.
Bár talán kicsit nagyok nekem. Illetve az LG valahogy nem szimpatikus, mint gyártó, mondom ezt úgy, hogy nem nagyon ismerem a mobiljait. -
sir fg
aktív tag
válasz B.Ricsike #111378 üzenetére
Szia! Nekem pont Sony Xperia Z5 Compactom van. Jó telefon, megbízhatóan teszi a dolgát. Viszont: A Nexus 5-röl váltva nekem csakódás volt a fényképek minösége. Ettöl még persze lehet, hogy neked megfelelne. Alapvetöen én is elvagyok vele, csak láttam már jobbat.
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
gianone
őstag
válasz Brandynew #111379 üzenetére
Ha kicsit előbb írsz, egy P8-ra jó lehettél volna Valentinre olcsóbban is, de nézegesd, szerintem még lesz belőle, listában még van, de most már 60-ért. Régi, de ennyiért sokkal jobbat nem kapsz.
Esetleg, ha kicsit nagyobb is belefér, P8 Lite 2017, vagy P9 Lite 2017, sok néven fut. Itthon 65 körül indul sufnikban.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
B.Ricsike
őstag
Sziasztok!
Mivel a Nokia Lumia 930-am tönkrement, így más után kell néznem. Üzleti telefon kellene, jó fényképezési képességgel, jó minőségű képek készítési lehetőségével. Mivel építőipari kivitelezéssel foglalkozom, így ez fontos szempont, mert mindenről képet kell készítenem. Gyors, egyszerű, telefon kellene, Android vonalról. A Windows Phone nagyon tetszett, mert gondolkodás nélkül végezte a dolgát. Leginkább email-eket olvasok és küldök, és fényképezek. Nem kell nagy telefon, jó legyen és használható. Sony Xperia Z5 Compact-ot néztem, erről is jöhet info, de bármit meghallgatok. A keret: 80.000Ft
Köszönöm.
-
Y72
aktív tag
válasz #46372352 #111375 üzenetére
Köszi a válaszokat, nekem is samsung van, S5. Ezek szerint nem csak a chipsettől függ a pontosság.
Valami hasonló tesztre lenne szükség telefonoknál is: http://fellrnr.com/wiki/GPS_Accuracy
Galileo-ra várok még, az 1m pontosság már lehet előfizetéshez fog kötődni.
Egy oneplus 3T- re is kíváncsi lennék mit tud, mert elég meggyőző az ára, viszont hiányzik belőle a barométer ami meg jól jön ha kevésbé pontos a gps.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Brandynew
őstag
Nekem miért nem válaszol itt soha senki? Nem látszik, amit írok?
[ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
Én a notebookcheck.com-on láttam ilyen tesztet, pl: link
(a teszt első felében, Garmin Edge 500 a referenciakészülék)
De örülnék ilyen alapos és szisztematikus teszteknek itt a Mobilarénán is...[ Szerkesztve ]
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
ibanez16670
csendes tag
Sziasztok! Egy THL 4000-et cserélnék le valami frissebbre, ehhez kérnék tanácsot.
- Keret: max. 70000 Ft, de nem baj, ha olcsóbb, :-) nem igazán vagyok képben a mostani árakkal.
- Új vagy alig használt, még garis legyen. Telenoros kártya menne bele (ha dual simes, akkor telekomos is, de ez nem szükséglet).
- Használat: telefonálás (mindkét irányba jó hangminőség kell), sms, chat, böngészés, minimális filmnézés. Játék soha.
- Ritkán cserélek telefont, legyen évekig használható: ne essen szét, és még két év múlva is legyen hely appokat frissíteni (a mostaniban a helyhiány idegesít a legjobban).
- Minél frissebb Android kéne, normális magyar supporttal, frissítéssel.
- Nagyon fontos a jó hosszú üzemidő! Nem zavar, ha emiatt vastagabb a készülék.
- Méret: max. 5' (a THL 4,7', igazából az bőven elég volt eddig is).Előny volna még:
- Jó wifi- és mobilnet-vétel (a THL ebben bosszantóan gyenge).
- Értesítő led, megvilágított érintőgombok.
- Tűrhető kamera.
- Karcálló üveg (utálom a fóliát).
- Nem baj, ha strapabíró (a mostanit jópárszor ledobtam, de még mindig semmi baja).
Köszönöm a tippeket! -
gianone
őstag
Még én sem láttam összehasonlítást, de klasszikusan a Samsungokat szokták dicsérni. Viszont a drágább sportórák GPS-e jobb szokott lenni a telefonokénál. De szerintem ilyen azoknál is simán van.
Illetve a Galileo-technológia pontosabb, mint az eddigiek, 1 m-t tud. A kérdés, hogy amíg nem működik teljesen, addig nálunk mennyire pontos. De én a helyedben már ilyen készüléket vennék. Asszem, Mate 9 már ilyen, de frissítéssel mások (Snapdragon 435/617/625/650/652/820) is megkapják (megkapták?).[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Y72
aktív tag
Üdv, kerestem a neten, de nem találtam okos telefonokról GPS pontosság összehasonlító teszteket.
Létezik ilyesmi? Sport GPS-ekről van és sajnos egyik sem olyan jó mint kellene, gyanítom, hogy egy okos telefonnal emgegyező szinten vannak.
Az érdekelne melyik telefon követi legjobban az útvonalat, minél kevesebb olyan eltéréssel mint ami a képen látható: [link]
A track az alábbi GPS beállításokkal készült: mintavételezés: 2s; min. elmozdulás: 5m[ Szerkesztve ]
-
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Telefont keresek az alábbi paraméterekkel:
-új
-android
-3 gb ram
-minél nagyobb akku
-Dual sim
-200 font/70 000 Ft-igMi a best buy ebben a kategóriában?
Köszönöm
-
a347
aktív tag
Sziasztok!
Galaxy S7-emet szeretném lecserélni nem szürkeimportos dual aktív SIM-es telefonra.
Jól látom, hogy lényegében ebben a kategóriában csak a Huawei P9 és a Honor 8 jöhet szóba? -
sir fg
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a tippeket az "olcsó de vállalható telefon" kategóriájában. Megnéztem a Huawei Y6 II Compactot, LG K8-at ill a P8 Lite-ot, de végül ár/érték arányban az abszolút befutó a Lenovo Moto G4 Play lett. Amazon.de-röl rendelve (Ausztriából) most akciós, 137 € = ~ 42.000 Ft.
-
Brandynew
őstag
A Honor 8 hol a legolcsóbb most? Külföld is játszik, csak ismerje az Európai frekvenciákat is.
-
weres78
senior tag
Honor 8-nál van jelenleg lényegesen jobb készülék minőségben, erőben?
Általános felhasználásra kell, sok beszélgetés, időnként videó, net, mailek, egy-egy kép, ilyesmi.
Jelenlegi Xperi Z3 Compact kicsi. Igazából talán egy fém ház is jobb lenne, de ezzel az üveges cuccal is elvagyok. Honor jelelegi előfizetést hosszabítva 0 forint, ezért is tetszik. -
Brandynew
őstag
Sziasztok,
50-60 ezer Ft-ért melyik a top vétel?
- Android
- 4,8-5,2"
- jó kamera
- jó navigáció
- független vagy Telekom[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz uffneked #111347 üzenetére
Kb ez áll fenn sajnos kiegészítve egy 'small' gombbal.
Újonnan a kicsi telefon vagy gagyi vagy drága, az olcsó telefon vagy gagyi vagy nagyobb vagy használt.
A kamerára még ki sem tértünk.
Ezért írtam előbb azt amit.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
uffneked
aktív tag
válasz BenHans #111346 üzenetére
Köszi a gyors választ!
És ha priorizálnék?1. Ne legyen nagyobb, vagy csak minimálisan - igen, az 5 colos telefonok éveiben ez kihívás lehet.
2. Kb 40ezer forint körül gondolkodunk - kicsit drágább beleférhet.
3. Új készülék legyen - akár berendeljük Kínából is.
4. Nem nagyon birizgálnám a rendszert, legyen stabil a szoftver.
5. Legyen legalább olyan jó a kamerája, mint a 4s-é.
6. Össze lehessen lőni az okosórájával (Android, IOS játszik).Mondjuk az első 3 teljesülhet önmagában?
-
BenHans
addikt
válasz uffneked #111345 üzenetére
Szia!
Minimum a Redmi 4A, de ez bőven nagyobb. Ami megfelelne minden igénynek az drága, pl Galaxy A3 (2017), Xperia X Compact, iPhone SE
Sajnos a keret nem egyeztethető a feltételekkel.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
uffneked
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőmnek le kellene cserélni lassan az iphone 4s-ét, mert tépi a haját a sebességétől.Elvárások:
1. Ne legyen nagyobb, vagy csak minimálisan - igen, az 5 colos telefonok éveiben ez kihívás lehet.
2. Legyen legalább olyan jó a kamerája, mint a 4s-é.
3. Össze lehessen lőni az okosórájával (Android, IOS játszik).
4. Új készülék legyen - akár berendeljük Kínából is.
5. Nem nagyon birizgálnám a rendszert, legyen stabil a szoftver.
6. Kb 40ezer forint körül gondolkodunk - kicsit drágább beleférhet.Köszi előre is!
-
BenHans
addikt
válasz qcora #111342 üzenetére
Kijelzőben a Samsung nyer. Erőben a Xiaomi. A kamera rész megint a Samsungé. Üzemidőben a Xiaomi jobb, de a Samsung sem rossz egyáltalán.
Support szempontjából biztosabb választás az A5 (2016), a két év gari sem mindegy.
A Samsung mellett szól még a készülékház minősége is.[ Szerkesztve ]
-
qcora
csendes tag
Galaxy A5 2016 VS Redmi 3s?
árban kb hasonlo az elofizu miatt..
a nagy akksi, tobb ram szimpatikus
de a samsung meg csak nagyobb nev. -
BenHans
addikt
A P9 jó választás. Az XZ felárát nem indokolja kb semmi, max annyi hogy nyers erővel jobban áll.
A P9 Lite lassulását pedig nem venném készpénznek egy vélemény alapján. Az alkalmazás és felhasználó párosából is kikerülhet a hunyó. Persze aki nagyon érzékeny a sebességre az felsőbb kategóriában keresgéljen.
[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
Sima p9 viszont màr jàrható út. Azzal lassulàsi problémád nem akadna hosszabb távon. 2 ismerősöm tökéletesen megvan elégedve a készülékkel. Tény hogy a honor jobb lenne, de a te igényeid a fontosak így a p9-et nyugodt szívvel veheted
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Pano
addikt
(#111334) Tapsi75
(#111335) SoybexKöszönöm. Erre a célra esetleg tudtok ajánlani valamilyen készüléket 80.000 Ft-ig szolgáltatói kínálatból (telekom)?
Honor 8 lenne az igazi, de nekem nem tetszik
Még sima P9-ig talán elmennék.[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
Pano
addikt
Sziasztok!
Mennyire éri meg még P9 lite-al számolni egy kb 2 évre? Előnye, hogy olcsó, a kérdés az, h meddig lesz gyors.
Körülbelül 36-ot?!
-
Thusor
őstag
Sziasztok!
Xiaomi redmi note 2 telefonomnak keresném utódját.
Elvárásaim:
- 5,5" körüli kijelző, gorilla glass üveg, 720p vagy 1080p felbontás
- LTE képes, lehetőleg B20-al is
- 3 GB ram és 16-32 GB rom
- Lehetőleg android 6-al
- Jó support és frissítési lehetőségek
- Dual sim és SD kártya bővítési lehetőség
- bluetooth 4-4.2Keret: 70 ezer forint környékén maximum.
[ Szerkesztve ]
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
BenHans
addikt
válasz Jamboo529 #111326 üzenetére
Szia!
Párodnak Redmi 4A. Ezzel spórolsz az egyiken 5ezret. Neked pedig mehetne ugyanez ha nem szeretnél többet költeni, de ha bővítenéd a keretet a Xiaomi Redmi Note3SE vagy akár a Huawei P9 Lite is jó választás lenne.
Szerk. Most nézem dual SIM + microSD kellene. Akkor Moto G4 vagy G4 Plus.
[ Szerkesztve ]
-
Jamboo529
senior tag
Sziasztok!
Okostelefon cserében gondolkodom. Mindenképp újat, hosszútávra szánom. T-mobileból, vagy boltból (edigital, mediamarkt hasonlók. Magyar legyen, garanciával.)
Az egyik egy Galaxy Ace 3 csere volna. Feleségnek mindennapi használatra (facebook, viber, esetleg néha net.)
Elvárások:
"Kicsi", nőies, hosszú akksi idő, bővíthető memória, LTE.A másik nekem a Lenovo A536 (céges, ilyen volt csak) csere lenne.
Elvárások:
5" nem kell nagyobb nekem sem szerintem. Bár nem kizáró ok.
1280x720 felbontás min.
Jó fényképező
hosszú akksi idő
Zenehallgatásra lenne legtöbbet használva, fényképezés munkához. Viber, facebook, ha kell net.
LTE
2 sim foglalat + memória bővítés külön.Mondjuk 50-50 K keret mindkettőre maximum. Ha kevesebb nem gond. Ha több.... majd meglátom.
Nem S.O.S., ráérős a dolog, hagyom kiforrni.Javaslatokat várok.
Ja, kimaradt, hogy mindkettő android, viszont ha nem muszáj, akkor ne Samut.
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz #68686080 #111323 üzenetére
Huawei P8 Lite, Xiaomi Redmi 4A, talán ezek lennének a legjobbak.
-
Llew
senior tag
Nagyon időszerű lenne beújítanom egy telefont még mielőtt a régi meghal, de nagyon nem tudok dűlőre jutni.
Max 60-70 lenne rá, jó lenne hosszútávra egy új, minél frissebb androidos, ami még kap jó ideig frissítést. Független vagy telekomos, elsősorban netezés, zene, film, ritkán fotózás, nagyjából nulla játék.
Xiaomi Redmi 3s van ajánlatok közt ami leginkább jónak tűnik, de sehol nem tudom megnézni. Amiket néztem Xiaomitól vagy Huaweitől azok nem annyira tetszenek.
Plusz az 5' is riaszt kicsit, pedig nincs kis kezem.
Ami elsőre tetszett a fazonja és a mérete miatt az a Samsung Galaxy A3. Csak az árcetlije ronda nagyon. Azt nem tudom eldönteni hogy két év hűséggel megér e 50 körül.
Jofogason már látni a szolgáltatóktól elhozott és tovább passzolt példányokat is 70 körül, akkor megúszható a kötöttség.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Ájvé
veterán
válasz Sgr_A #111317 üzenetére
Akkor nem, nincs változás. Írhatnám még a Redmi Note 4-et, de itthon értelmes helyről nem beszerezhető, nincs nagy különbség Note 3 SE-hez képest és B20-as verzió sincs belőle, ja meg ez is Xiaomi.
"meizu szoftveresen jobb"
Hát ebben sem értünk egyet, de ez nyilván vélemény kérdése. -
Ájvé
veterán
válasz Sgr_A #111315 üzenetére
Nem írtál semmilyen kitételt, honnan tudtam volna, hogy nem kell. Másrészt van már Global ROM, felteszed és jó idő, nem kell vele romolgatni meg semmit csinálni, ha akarsz frissítesz, ha nem nem, sőt Global Stabil is van amire nincs heti frissítés és megbízhatóbban működik, mint a Developer, amivel egyébként nincs gond.
Sebességben eléri a Honor 7 szintjét szerintem. -
addikt
És ha xiamiau nem kell utálom a nyüglődést a romokkal volt note 4g-m amit az egyik héten megcsináltok a következőn elrontották
Most egy meizu m2 note-m van ezt cserélném jobbra
Kicsit lassunak érzem a honor 7 után az meg kicsi volt + még a kezelő gombok is leharaptak egy csíkot belőle ezért nem tetszik az apolo lite sem
Eustocknál kb egy hónap múlva lesz m5 note lehet meg kéne várnom[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
Ájvé
veterán
-
addikt
Sziasztok
70k-ig keresek dualsimes 5,5 colos legaläbb 3gb ram-os telót a 16gb-os sd nélkül elég
Telefonálásra viberre böngészésre kellene
Viszonylag jó képeket szeretnék a gyermekem fotóznám vele
Lehetőleg mókólás mentes rendszert szeretnék ha lehet ota-n frissiteném jó lenne ha megkapná az android N-t iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
LuxusGSM
csendes tag
válasz Repsol600 #111297 üzenetére
Neked is javaslom az LG K8-at ebben az árkategóriában szerintem teljesen korrekt tudása. A hasonló árú készülékek mind kevesebb memóriával és régebbi oprendszerrel rendelkeznek. Meizu, esetleg Elephone terén is érdemes szétnézni de ezekben a készülékekben nemigen vagyok otthon.
-
LuxusGSM
csendes tag
válasz Phobos1988 #111304 üzenetére
Hát nem egyszerű a kérésed ebben az árkategóriában de szerintem egy okos húzás lenne egy LG K8-at választani.
-
Phobos1988
csendes tag
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni a témában.
Ár: max 35.000 ft. körül
Kizárólag új telefonban gondolkodom.
Függetlenül, vagy feltöltőkártyás verzió jöhet szóba (Vodafone előny)
Hosszú távra tervezek telefont, ritkán cseréltem eddig is.
Android op rendszer.
Minimum 5 hüvelyk méretű kijelző. Súly, vastagság szinte lényegtelen.
Mire használnám: Telefonálás, SMS, internetezés, továbbá fontos a zenelejátszás és a fényképezés.A Microsoft Lumia 535 készüléket ismerem egyedül komolyabban, jelenleg ez az összehasonlítási alapom. Ennél gyengébb képességű készülék nem jöhet szóba.
Tisztában vagyok azzal, hogy alsó kategóriában nem lehetnek túl nagy igényeim, de fontos még az üzemidő, és stabil, az árnak megfelelő legjobb konfig. Ugyanakkor hazai garanciaszolgálat, és tudja az itthoni 3 vagy 4G-t, tartósság.
Ár/érték arányban melyik a legmegfelelőbb készülék ezekre a célokra?
-
Ájvé
veterán
válasz sir fg #111302 üzenetére
Hát ha még egy kicsit szánnál rá akkor Huawei Y6 II Compact már elég vállalható ennyiért. Ingyen kiviszik vagy Budapesten is megveheted (bár akkor nincs 14 napos elállási jogod).
-
sir fg
aktív tag
válasz Repsol600 #111297 üzenetére
Kíváncsi vagyok, milyen választ kapsz erre, ugyanis én is nagyon hasonló paraméterekkel keresek telefont egy rokonnak:
- Keret: 35.000, nagyon max 40.000 Ft
- Csak új készülék érdekel, megbízható boltból, gyártói garanciával, kártyafüggetlenül. (Budapest vagy Bécs.)
- Hosszútávra terveznénk a telefonnal.
- Mindenképpen androidos.
- Méret: nem baj, ha nagy (~ 5")
- Felhasználás: Telefon, SMS . Néha egy-egy Messenger/Hangouts üzenet (nem intenzív), böngészőben megnézni alkalomadtán ezt-azt. Néha egy-egy fénykép (jó lenne, ha legalább átlagos, és nem trágya képet lőne). Valamilyen (offline) térképprogram, esetleg offline navi. Google maps.- LTE nem fontos (mobilnet nem lenne, legalábbis egyelőre).
Szóval komoly elvárások nincsenek, viszont fontos lenne, hogy megbízhatóan, kiszámíthatóan működjön. A célszemélynek ez lenne az első okostelefonja.
Szétnéztem az Exteme Digital illetve a Cyberport kínálatában, de egyelőre még mindegyikkel szemben bizalmatlan vagyok... Sajnos a legtöbb telefonról ebben a kategóriában teszt sincs itt a Mobilarénán.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest