Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz Bozso68 #110794 üzenetére
A Galaxy J5-öt írtad, abban is 1.5GB RAM van, ezért írtam, hogy "akkor már inkább Galaxy A3 (2016)", mert jobb nála.
De a P9 Lite-ot ajánlottam mert "ezzel járnátok legjobban".(#110783) _ocsisajt: Az már korrekt méret... Sok örömöt hozzá!
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
-
dannyl
addikt
LG G4-et megérné lecserélni Honor 8-ra,vagy OP3T-re? Most van lehetőségem adó nélkül megvenni őket. A honor kb. 100k, a OP meg 110k-ra jön ki. Mondjuk nálam a Oneplus ellen szól, hogy nincs infra...
[ Szerkesztve ]
-
Szajo
őstag
válasz Bozso68 #110794 üzenetére
Szerintem kevés az 1.5gb ram... Samsung felületen még sokszor a 2gb is necces de 1.5gb-al samut nem vennék... Ez tapasztalat.
Nyilván itt nem tragikus lassulásra kell egyébként gondolni de sok helyzetben idegesítő, ha elfogy a ram.
P9 bol pedig m1 hogy dual vagy single, ha nem raksz bele 2. Simet nem fog jobban merülni vag bármi mint a single szóval tök m1... -
BenHans
addikt
válasz Bozso68 #110790 üzenetére
Szia! Galaxy J5-öt hagyjátok békén max. 80ezres kerettel meg pláne. Akkor már inkább Galaxy A3 (2016) ami 4.7"-os.
Bőven kereten belül 64ezerért van akcióban P9 Lite. (teszt) Hiába 5.2" magasságban 4 mm, szélességben nincs 1 mm különbség a J5-höz képest, és ezzel járnátok legjobban.Menjetek el egy MM-ba és tapogassátok meg, eddig 3 boltjukban is jártam ahol volt kiállítva. Van fehérben és (pezsgő)aranyban is, biztos elnyeri a tetszését.
mod. dual, edigitalból jó is, azt linkeltem.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Viktor77
titán
válasz werszomjas #110787 üzenetére
Hiába próbálnál meg finoman beszólni, akkor sem lesz ilyen telefon, amit leírtál.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Bozso68
őstag
Erre valaki?
-
MM
őstag
válasz werszomjas #110787 üzenetére
Ebben a méretben csak az i7 van, ami rendelkezik ilyen fotó képességekkel. (régebbi ájfonok sötétben elvéreznek... beleértve a 6s-t és az SE-t is)
5"-nál már bejön a képbe az S7 vagy a Pixel. De ugye az 55e csak vicc volt ezekhez a kritériumokhoz?Ha nem, az egyetlen esélyed egy használt Nexus 5X, 60K körül, de az 5,2", és az akkuidő csak közepes.
Egyébként igen ajánlott telefon azoknak, akiknek a fotózás az első, de nem csúcskészülékben gondolkodnak.
(ha nem hagyom el, még mindig egy 5x-et használnék...)(#110790) Bozso68:
Ha 5-5,2" belefér, inkább egy P9 Lite-ot néznék meg a helyében.[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
-
werszomjas
addikt
Sziasztok,
Okostelefont keresek aminek nagyon jó a kamerája, gyors, gyorsan fókuszál, szép képeket/videókat csinál, gyenge fényviszonyok mellett is stb.
- Max 4,7"
- Min 2GB RAM
- Használtan ~55ezer ft-ig.Viktor77# köszönöm az építő jellegű hozzászólást.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
beg
veterán
-
kinder93
aktív tag
Sziasztok! Lehet hülyeséget kérdezek... De vannak aggodalmaim. Amennyiben az ujjlenyomat olvasót sokszor érintjük meg, annak milyen hatása lesz a felületen? Mennyire kopik/látszódik majd meg?
-
Bozso68
őstag
Sziasztok!
A nejem Xperia Mini Pro telefonja fagyogat, a második akkuja is már halódik. Imádja a készüléket, nem akar megválni tőle, de szerintem hamarosan eljön a kényszerű csere ideje.
Ebben kérek segítséget tőletek.
- Árkategória. Max 80K.
- Használt vagy új? Csakis új.
- Hol vennéd meg? Mindenképpen normál, gyári garanciás lenne jó, független. (Euronics, MM, stb.) ESETLEG Telekom, ha van bestbuy.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszú távra, fontos az akkuidő..
- Mire használnád? Zenehallgatás, néhány alkalmi fotó, wifi, kis erőforrást igénylő, golyós, stb játékok.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Hát ez az! Minél kisebb. Neki a 3" miatt tetszik a jelenlegi.Nézegettem a mai készülékeket, de 4" környékén max 1GB-os RAM-mal vannak. Az kevés ebben a méretben?
Köszi: Zsolt
U.I: Új fejlemény, párommal megosztottam a gondolatokat, nézegette az S7-esemet, miután megbeszéltem vele a kisméretű telefonok memóriájával kapcsolatos aggályaimat. Az 5" is lehetséges, ha nem ajánlott az 1GB RAM kicsikhez sem. Ez esetben a 2015-ös Galaxy J5-tel szemezünk.
-
_ocsisajt
őstag
-
padi68
senior tag
Sziasztok, szerintetek melyiket és miért?
Xiaomi Redmi 3S Prime 3GB/32GB (Dual SIM) vs Huawei P9 Lite (Dual SIM)
Fontos:
800 MHz-es 4G
Kamera
Frissíthető legyen Emui 5-8-ra, Android 7-re....
1-1,5 napot kibírjonköszönöm
alternatív telefon is lehet....
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
juuzer
addikt
válasz levi.s_a #110752 üzenetére
Szia!
Én rászánnék 5 ezerrel többet és egy Redmi 4A-t választanék. Bár attól függ, hogy Telenornál milyen konstrukcióban vennétek.
Esetleg ha Nokiája volt, akkor egy olcsóbb Microsoft Lumiát is tudnék ajánlani. Személyes tapasztalat alapján az én szüleim is Lumiát használtak és pl Anyukám nagyon megszerette és tudta kezelni.
Fényképezőtől csodát ebben a kategóriában nem lehet várni sajnos :/
De a 4A annyiért amennyiért mérik (35 ezer) nagyon jó választás
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
98bja
senior tag
válasz Szajo #110778 üzenetére
Én is így gondolom, elég sok hasonló árú telefont nézegettem de egyik sem nyerte el a tetszésemet. Nagyon jókat mondanak a P9 lite-ról, amit meg gyakran hibának említenek az az én igényeimnek nem probléma CSak gondoltam megkérdezem hátha van olyan készülék ami elkerülte a figyelmem.
-
98bja
senior tag
Huawei P9 Lite árkategóriájában esetleg jobb választás?
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
Dingle
tag
Sziasztok!
60000, nagyon maximum 65000 Ft lenne a keret.
Lehetőleg újat, de mindenképpen garanciális, és makulátlan állapotú telefont szeretnék.
Ami fontos lenne, hogy lehetőleg jó üzemideje legyen, és egy Snapdragon 410nél azért jobb legyen a processzor benne. B20 jó ha van, de ha nincs, nem olyan nagy baj, Budapesten lakok.
Jelenleg egy Lumia 640 van, és nagyon elegem van hogy mindent bezár magától kb fél nap után.
Amiket néztem: Redmi 3S Prime, Redmi 4, és Prime verziója, Asus Zenfone 3 Max, Meizu M3S.De persze nyitott vagyok bármire.
Mit ajánlanátok? -
gianone
őstag
válasz Kazasi #110772 üzenetére
Tökéletesen megértelek, én is pont így vagyok vele. Ezért vettem Novát, és teljesen elégedett vagyok vele. egyszerűen imádom. Az akkuidő hihetetlen, ha nem kell erőgép, ez simán kompenzálja. Nekem nagyon kézre is áll, és szerintem kifejezetten jól néz ki.
Alig került volna többe nekem szolgáltatónál a Honor 8 (pontosabban ugyanannyi volt, csak adtak egy 40 ezres hangfalat, ami elpasszoltam), de az túl nagy. Ezt megláttam, megfogdostam, és bele is szerettem. Nekem a fémház is jobban bejön. EMUI is inkább tetszik, mint a Samuk felülete. Amint látod, csak jót tudok mondani.[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Kazasi
tag
válasz BenHans #110771 üzenetére
Szia!
Sajnos nekem az már nagy. Többször is néztem, kézbe fogtam a Honor 8-at és a P9-et is, de idétlenül nagynak érzem. A Nova is erős határeset nekem, de az még talán megszokható. Öt coll fölé már semmiképpen nem szeretnék menni. Szerintem borzasztó ez a kényszeres méretnövelés, akár mennyire is ideális tartalom fogyasztásra. -
BenHans
addikt
válasz Kazasi #110757 üzenetére
Szia!
Én pár ezerrel drágábban inkább egy Honor 8-ra pályáznék. Sokkal jobb választás mint a két említett, és alig nagyobb. Mindössze ennyi a különbség.
-
Ájvé
veterán
válasz Norbi 72 #110767 üzenetére
Mi 4c még mindig jobb, ennél Nexus 5x és hasonlók jobbak csak, de majdnem dupla árért.
Honor 8 is jobb, de az még sokkal drágább.Nem a megapixelek számítanak, 12 fölött nem döntő már minőségben, ezt már rég tudjuk (hacsak nem óriás plakátot szeretnél nyomtatni).
Teszt 1, teszt 2.[ Szerkesztve ]
-
spezyal_
tag
válasz Norbi 72 #110764 üzenetére
Most Én is xiaomi-t használok, és tényleg messze van a jótól. A kamerán kívül viszont nagyon király készülék.
Nappali fényviszonyoknál meg voltam elégedve a képek minőségével, de lámpa fénynél/szürkületben stb. nagyon gyenge. A sima Nexus 5-öm sokkal különb képeket csinált.
Szép napot![ Szerkesztve ]
18 éve a hardveraprón!
-
khorvat
senior tag
válasz blt.62 #110713 üzenetére
S7 is megéri a felárat szerintem főleg ha az edget nézzük. Én megvárnám az S8at kérdés mit tud majd és mennyiért egy dolog biztos hogy az S7 árát lejebb fogja tolni ha kijön az S8.
Én is S5-ön ülök most és S7 edge vagy az S8 lehet az utód fontos a nagyobb kijelző és esetleg dual SIM. Nagyon talonban pedig a Huawei Mate 9 van csak essen egy kicsit annak is az ára. Egy biztos az S8 megjelenését érdemes megvárni még akkor is ha nem akar olyat venni az ember. Igaz ez kb. 2 hónap -
diegho
nagyúr
válasz Norbi 72 #110761 üzenetére
A jó fotót készítő telefonok jellemzően 100k felett vannak, kivéve a Nexus 5x és a G4. 50k-ért csak a fostalicskákhoz képest jó fotót készítő telefonok vannak. Nem csinál használhatatlan képeket a Note3, de borzasztó messze van a jóktól (11 hónapja használom, csak tudom) viszont 50k-ért tényleg nem kapsz jobbat. Ezt csak azért írtam le, hogy ne éld bele magad, nem fog ez kiváltani még egy 10 éves digit gépet sem, a kategóriájában jobbak a képei az átlagnál, egy 80k-s Nexus 5x más univerzumban játszik.
-
Norbi 72
veterán
Sziasztok!
50 környékén keresek jó fotót készítő telefont.A fotós topikban futottam már egy kört,ott ezt ajánlották.
Lenne más javaslat?
5",vagy kisebb képernyő előny.
Csak telefonálás,kevés net,és képek készítésére.
-
m1lan
őstag
válasz castiels #110706 üzenetére
A G4 egyedül kamerában tud igazán a Honor 8-ra licitálni. Játékok terén hasonlóan teljesítenek, a G4 GPU-ja erősebb, viszont a QHD felbontás ezt az előnyét gyakorlatilag el is veszi. Fontos megjegyezni, hogy akkuidő tekintetében a Honor 8 körülbelül dupla annyi ideig bírja, mint a G4. Anomáliák (bootloop, sárgulás, beégés) eddig nem jelentkeztek nálam, és az itteni topikja alapján másnál sem. Lassan jön a Nougat frissítés (már telepíthető) és jó eséllyel a következő főverziót is megkapjuk, amit a G4 már biztosan nem.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
kebrauzd
újonc
Szia,
ahogy láttam kijött a 6-os android rá, de nem tudom hogy megoldhatta e a hibákat majd még utánnaolvasok ennek. Állítólag mindenki arra várt, mert megoldja jobban az energiagazdálkodást, akkor nem fog melegedni, és szoftveresen is stabil lesz, így pedig akkor értelmes vétel lehet.
-
Kazasi
tag
Sziasztok!
Lg Optimus F6 használókén idejét érzem a váltásnak, és két kiszemeltem van.
Huawei Nova illetve Galaxy A3 2017. A Nova méretben még éppen határeset, meg tudnám szokni, az A3 viszont valami elképesztően kézreálló és gyönyörű készülék. Jelenleg a Huawei akciós az Edigitalban, így gyakorlatilag egy árban van a kettő. Ami számomra a samu ellen szól, az a 2 giga ram. Eléggé határesetnek érzem manapság és nem akarom, hogy 1 év múlva kompromisszumokra kényszerítsen. Felhasználást tekintve nem vagyok hard core júzer, nem játszok 3D játékokkal. Tök átlag net használat, zene hallgatás, kevés navi, alkalmi fotózás, youtube is csak wifiről. Fontos a sima, folyamatos , akadásmentes működés.
Elmondanátok a véleményeteket eme két készülék viszonylatában? Jelenleg döntésképtelen vagyok.Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
spezyal_
tag
Sziasztok!
Mobil vásárlás előtt állok, a fő cél a vállalkozásunk online jelenlétének erősítéséhez fotók készítése és postolása lenne, ezért a kamera minősége lenne az első szempont.
Ételeket fotóznánk vele lámpafénynél.
A flotta szolgáltatónktól hoznám a készüléket, ezek közül válogathatok :
-Honor 8 32GB "limitált"
-Huawei P8 Lite 16GB
-Huawei P9 32GB
-Huawei P9 Lite 16 GB
-Samsung Galaxy A5 2016
-Sony Xperia XA 16GB
-Apple iPhone SE 16GB
Nem kell hogy stúdió minőségű képeket tudjunk készíteni, arra van fényképezőgépünk, de instára/facebookra stb. postolhatók legyenek azért a képek
Sajnos a mostani Xiaomi Redmi 3 pro készülékeink képminősége kritikán aluli lámpafénynél :/
"Fotódobozunk" van, ledes világítással, viszont a xiaomi még így sem hozza a minimum elvárt minőséget.
A Miui-t nagyon megszoktuk, de egy stock androiddal is megelégszünk. Ha pedig lenne CM is a telóhoz, az lenne legjobb
Köszi a válaszokat!
Szép hétvégét...18 éve a hardveraprón!
-
levi.s_a
csendes tag
Sziasztok!
Apósomnak vennénk telefont kb 25-30e Ft körül (csak új készülék jöhet szóba, telenor, vagy független).
Alapvetően unokafényképezésre, meg telefonálásra kellene. Az eddigi billentyűs nokia képeihez képest minden jobbat csinál, de melyik az a készülék, ami ezen az áron a legelfogadhatóbb.
Csodát nyilván nem várok egy belépő szintű telefontól.A segítséget előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
kecz
aktív tag
válasz BenHans #110446 üzenetére
Megrendeltem előző vasárnap a fekete Honor 8-at a Mobilcornertől. Hétfőn jött az üzi, hogy feldolgozás alá került a rendelésem. Csütörtökön rájuk telefonáltam, hogy mi a helyzet a telefonnal, mikorra várható, vagy van-e egyáltalán a nagykerben. Közölték, hogy egész Európában hiánycikk lett (ezt a szöveget már elsütötték másnak is az internetek alapján) és sajna nem tudnak semmilyen jóslásba bocsátkozni, hogy mikor lesz legközelebb. Meg egyébként is már levették a webshopjuk kínálatáról. Egyedül egy fehér van nekik polcon. Mondtam, hogy jól van, átgondolom, holnap visszahívom őket. Rálestem a webshopjukra, tényleg levették a kéket és a feketét, csak a fehéret hagyták fent, de azt már csak 108 ezerért. Gondoltam magamban, hogy végül is megszoknám a fehéret is, ha ennyivel olcsóbban juthatnék hozzá. Másnap délután jön a DHL-től az email, hogy csomagot jegyeztek elő nekem. Most akkor WFT? Felhívtam a céget, hogy akkor most mit csomagoltak el nekem, és kiderült, hogy a fekete Honor 8 mégis csak előkerült valahogy. Szóval az eredeti áron "vagyok kénytelen" átvenni tőlük. (Nem zavar, legalább fekete lesz.)
A továbbiakra kíváncsi leszek. Azért mégis csak fura volt nekem, hogy egyik nap még európai hiánycikk volt, másnapra meg előkerült egy. De a lényeg, hogy úton van.
-
grigo
őstag
válasz Viktor0610 #110748 üzenetére
Pedig OTG-t én is használok néha melóhoz.
Huawei vonalon mik a tapasztalatok. Ez a Leica házasság mennyire vált be? Jó lenne néha minőségi képeket készíteni.
RAW-ot tudnak már a mai telefonok? Nyilván nem egy FF fényképezőgép szintjén de van ilyen beállításra lehetőség?
Droid vonalon az S7 lenne akkor az etalon? Akár még LG-n is maradnék, de nem tudom mennyire rúg labdába mostanában a felső kategóriában.https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
MODERÁTOR
válasz grigo #110746 üzenetére
Nehéz ezt így megfogalmazni.
Mikor kipróbáltam az iOS-t, nekem néhány dolog hiányzott, de a többi kolléga, aki váltott droidról, ők elégedettek.
Nekem gond volt, hogy sok mindenhez PC (iTunes) kellett.
Körülményesnek tartottam a csengőhang-beállítást.
Zavart, hogy nincs OTG-képesség.
Szoktam használni külső tárhelyként is a telefonom, erről is le kellett mondanom iOS alatt.
Biztos, volt még más is, most ezek ugranak be.Xiaomi 13T
-
grigo
őstag
Sziasztok
Telefon vásárlásán gondolkodok.
Jelenleg egy LG G2-t használok már 4. éve.
Amik így első órás olvasás után szóba jöttek az egy Huawei P9, Iphone 5s-6s-SE, S7. De akár még valami Xiaomi is érdekelhet. Viszont évek óta nem követem a mobil piacot.Egy jó, időtálló/értékálló telefont keresek.
Ami fontos: navigáció, kamera, böngészés, valamint a minél kevesebb sallang és szolgáltatói szemét. Nem fontos a csilli-villi gui, sokkal iknább a stabilitás és mindenek előtt az üzemidő.Fogalmam sincs a fentiekből mi lehet kizáró tényező, minek van kardinális hibája és mi az amit még nem érdemes, vagy már nem érdemes venni.
Soha nem volt apple termékem még, lélektanilag félek a váltástól, a store-ozástól és a lekorlátozottságtól. Ugyanakkor stock szinten használom a telefonomat szinte, nem szórom tele alkalmazással, szóval nem tudom mi lehet a legjobb megoldás.
Ha pár infóval meg tudnátok segíteni annak örülnék. Ha mást nem hogy legalább mit zárjak ki és mit vegyek be a listába.
Köszönöm.
https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
Tyer
őstag
válasz Tubica #110742 üzenetére
Megoldjuk, Fater!
Megoldjuk1-1 dolgot buktam eddig be bay-en, pár száz Ft-os tételt. (De 5db 500 Ft.os tételből 1 ha kiesik, akkor 600 Ft-os lesz darabja. Mo-on meg 2000, még mindig NAGYON megéri. persze nem minden, de tel kiegészitő pl NAGYON)
Én is féltem tőle. Most ott tartunk cc. 4-5 év után, hogy anyám első kérdése is az vásárlás előtt, hogy: "Nézd már meg ebay-en mennyi"Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
boken
senior tag
válasz Viktor0610 #110740 üzenetére
Köszönöm,igen egyre esélyesebb az S7.
Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
MODERÁTOR
válasz boken #110738 üzenetére
Eléggé különböző gépeket sikerült választanod.
Akkuban a Mate 9 és az S7 lesznek a jobbak.
Kamerában nagyjából hasonlóak, bár gyenge fényviszonyok között a 6s elvérzik a másik kettő mellett.
A két droidos közül a Mate 9 sokkal nagyobb (nálam ez ki is ejtené).Tehát én elsődlegesen S7-et vennék, vagy 6s-t, ha nem lennék droid fan.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Ájvé
veterán
válasz Tubica #110737 üzenetére
Komolyan nem értem az embereket. Inkább megveszed itthon ugyan azt a kiegészítőt többszörös áron, a helyett hogy ebayen megrendelnéd potom pénzért. Tessék itt van szilikon és flip tok, fóliát méretre is lehet vágni éppen (csak szenzorokra kell figyelni), de ugyan ezt ebayen töredék áron megkapod, max 2 hét és megvan. Paypal pedig véd, nem fognak átvágni mert nem akarnak elégedetlen vásárlót (rossz értékelés), szóval jobb mint itthonról rendelni.
Találtam üveg fóliát is, nagyjából arany árban. Tessék egy normális tok fóliával, árúkeresőn beírod hogy "redmi 4a" és lehet nézelődni.[ Szerkesztve ]
-
boken
senior tag
Sziasztok,telefoncsere előtt állok,Redmi note3 pro helyére keresek valamit,
ez a 3 telefon került előtérbe, szerintetek melyikre érdemes?
MATE 9
IPHONE 6S
SAMSUNGS7
Előre is köszi minden tippet,tanácsot.Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
Tubica
senior tag
Oh :/ akkor ez is olyan, mint az archos E50 neon-om, hogy MO-n semmit nem kapok hozzá ? ?
Esetleg akkor másik telefon ?
Mennyivel kellene növelnem a büdzsét, hogy vehessek egy olyan telefont, ami tudja ezt a szintet (amit mutattál) és van hozzá felszerelés itthon is !?Üdv. Tubica
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
Tubica
senior tag
Nagyon szépen köszönöm Ájvé !!!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ez 1-2 évig ki tudna szolgálni, illetve fólia/tok részén hogy áll ? Üvegfólia stb ? Sajnos én valahogy nem találtam
Előre is köszönöm a válaszokat, illetve az "alkatrészek" linkjeit
Üdv. Tubica
-
törölt tag
Kérdés: nemrég kerestem telefont, ajánlottátok a Oneplus 3T-t.
Akkor azt írtam apróról nem nagyon vásárolnék, viszont ahogy látom, van jó pár Note5 jó árban, lehet mégis megkockáztatnék egyet.
A kérdés az lenne, hogy mennyire időtálló a készülék? Illetve jön-e rá Nougat? És mennyire bírja az akksija?
A következő 1-1,5 évre még jó lehet? -
BenHans
addikt
_ocsisajt: Szia! A hozzászólásod alapján egyből a Redmi Note 3SE jutott eszembe. Van aranyban is, elég szép és nőiesebb mint a szürke.
blt.62: Igazán komoly előrelépés nem lesz egyik idei csúcsmodell sem. Ha teheted várd meg a 2017-es készülékeket, már közel a megjelenés...
-
Ájvé
veterán
válasz kebrauzd #110727 üzenetére
M5-nek tele van a fóruma hiba leírásokkal, így azért nem túl jó választás. Igen 2GB nem túl sok, még elég azért. Összességében szerintem a legkiegyensúlyozottabb ezek közül így is. Esetleg Xperia XA még ott van, kisebb tudású, de elég sokat tud, Sony pedig nem sokat változtat a gyári Androidon így 2GB RAM is elég lehet egy darabig. Akku mondjuk így is siralmas és néhol emlegetnek hibákat is.
-
kebrauzd
újonc
Köszönöm, igen a J5 csak ár miatt került bele, a Sony M5-nek nagyott ott van a kamera a tesztek szerint a P9 Lite pedig állítólag abban nem erős. Viszont a P9 Lite "csak" 2 GB ram, és félek hogy előbb utóbb ez lesz a szűk keresztmetszet. A mostani 1 GB ramos és kifekszik pár alkalmazástól, de a P9 Lite ár/érték aránya tényleg jól hangzik.
-
Ájvé
veterán
válasz kebrauzd #110724 üzenetére
Van egy kakukktojás a listában, Galaxy J5 2016 csak 4 magos
P9 Lite, vagy Sony Xperia XA közül választanék ezek közül (bár inkább P9 Lite, nagyobb akku és talán jobb kamera miatt). P8 Lite, J5 és LG X Cam-ot lehúznám a listáról, hardveresen elég gyengék a többihez képest. Sony Xperia M5 jó lenne a MT6795-el, de eléggé melegszik teszt szerint és fórumon elég sok problémát írnak róla. -
-
kebrauzd
újonc
Sziasztok,
mobiltelefon vásárlás előtt állok. Egy LG F6-os gépet cserélnék, és az elvárások a következők:
minimum 2 gb ram
elérhető szerviz ha gond lenne vele
8 magos cpu
normálisabb fényképező
és a legfontosabb a legjobb ár/érték arányNem kell 4k, nem kell csodazenelejátszó, nem kell 2 kamera. Ami kellhetne még, OTG, normális stabil android, és 3 gb ram.
Ezen telefonok közül nézegettem, és a felsorolt árakon jutnék hozzá:Huawei P8 Lite 20 990,00 Ft
Huawei P9 Lite 38 990,00 Ft
LG X Cam 41 990,00 Ft
Samsung Galaxy A5 2016 43 990,00 Ft
Samsung Galaxy J5 2016 28 990,00 Ft
Sony Xperia M5 47 990,00 Ft
Sony Xperia XA 47 990,00 FtKérdéseim:
Ilyen árkülönbséggel megérné P8 helyett a P9? Tud ennyivel többet? A5-el nem szimpatizálok, nem vagyok Samsungos, szerintem túlárazott gép. J5 miatt meg azért mert nem sokkal kerül többe az A5 és akkor inkább azt. De ha már A5 akkor a legszimpatikusabb a Sony M5, de Ők rég adtak ki normális középkategóriás mobilt, nem tudom most mennyire jók benne. Az LG és az Xa-t csak úgy beleraktam a listába hátha jó opció lehetne. Legfőképpen arra vagyok kíváncsi hogy az adott árak jó ár/érték arányúak, illetve ezek közül melyik a legjobb ár/érték arányú gép?
Köszönettel
kebrauzd
-
szami777
addikt
Értem, köszi a választ.
Belépő okostelefon vásárlás lesz a családba, a Redmi4a a legnagyobb esélyes, csak gondoltam megkérdem, mert azért árba közel a fele a cucc.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Tubica
senior tag
-
Ájvé
veterán
válasz trebrona #110715 üzenetére
Itthon is sok helyen árulnak B20 nélkülit, inkább azt kell nézni hogy ahonnan veszed B20-at kapsz vagy nem.
szami777:
Olcsónak olcsó, de hogy tudásához képest? Egy mondjuk nem régi, de rég elavult SoC, manapság minimális RAM/ROM, 4G meg hasonló extrákat meg el is kell felejteni. Én nem venném meg, talán az első tesztek után, de ha nem muszáj akkor sem. Redmi 4A itt kezdődik manapság az okostelefon.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Üdv Urak, Homtom Ht16-ról van valakinek tapasztalata?
Eustock-on szemtelenül olcsón adják a tudásához képest.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
blt.62
őstag
Sziasztok! Cserélni szeretném az S6-om. Mit nézzek helyette? S7 tud 40-50 ezerrel többet? Mi az amire cserélhetném?
MegtorloXp
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Anyukámnak szeretnék telefont nézni, mivel megszokta a xiaomi redmi note első szériáját ezért a legfontosabb, hogy 5.5" alatt nem akar újat és picit legyen jobb a HW nála(CPU/RAM tekintetében)! Mivel hosszas vallatás során sem tudtam belőle árat kihúzni, de mivel (picivel) jobb telefont akar ezért én első körben a legolcsóbb variánsokra szavaznék
még ami fontos lenne:
-legyen olyan garija amit itt tudok érvényesíteni kis hazánkban, mert én félek ezektől a szlovák meg más EU-s országokból rendelni... nem akarok macerát ha gari időn belül elhasal a masina. (de cáfoljatok meg)
-NEM lényeg a B20 megléte (Budapesten használja)
-NEM érdekel, hogy ha kínai és/vagy nem trendi márkás a telefon
-megszokta a hardveres gombokat, de ha nincs az sem nagy gond
-SD card slot legyen benne*Viber, Messenger rogyásig, fényképezés/esetleg mozgó anyag felvétele rogyásig* (unoka ), fészbúkozás, zenehallgatás, levelezés esetleg kis YT (<- bár arra ott a 10-es tabija)
Tudtok javasolni pár alternatívát?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
cheatergs
senior tag
Közben kinéztem a Redmi 4A-t. Kár, h nincs belőle fekete.
Hol érdemes megvenni? Léteznek külön eu-s változatok, amik támogatják a B20-at, és ezeket csak egyes boltokban lehet megvenni? Mert nekem ez jött le a hsz.-eket olvasva.
[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
castiels
addikt
Valentin nap alkalmával lesz valami akciozás szerintetek a telenornál?
-
castiels
addikt
Honor 8-at ajánljátok? Mennyire jó gyorsaságban? Kameraban? Jatékok terén?
-
cidalain
veterán
Vagy a lumia lesz vagy a redmi szerintem.
Nem akarom hogy rammondjak hogy csak telefonalasra draga gepet kerek, mikor szerintuk a gombos is eleg lenne. 4G, B20 lenyegtelen csak munkahelyen lesz a telo, munkaido alatt lesz csak hasznalva, es van ceges wifi.
Koszi a segitseget>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
blt.62
őstag
Sziasztok! Cserélni szeretném az S6-om. Mit nézzek helyette? S7 tud 40-50 ezerrel többet? Mi az amire cserélhetném?
MegtorloXp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest