Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommi000001
aktív tag
Helló
Telefon vásárlás előtt állok.Szempontok ,amiket figyelembe vezsek dualsim + sd slot nak kell lennie.
Eddig ezeket találtam ZTE Nubia z9 max és Huawei Honor 5x .A cpu hoz gpu hoz és egyéb full hardveres nevekhez nem értek.Ezért kérnék kis segítséget..
Köszi
Üdv Tomi"A Föld,a Naprendszer elmegyógyintézete...."
-
meszike91
senior tag
Sziasztok telefont szeretnék venni. Remélem tudtok segíteni.
Árkategória?: 60-70k
Használt vagy új?: új
Hol vennéd meg?: Mindegy. Írhattok helyeket is, hogy szerintetek hol éri meg vásárolni.
Hosszú vagy rövid távra tervezel?: Legalább 2 évre.
Mire használnád?: Internetezésre és zenehallgatásra. A játék nem túl fontos.
Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?: Androidosat szeretnék. A wp-ből elegem van.
Milyen kialakítású telefont keresel?: Érintőképernyőset. 5-5,5 hüvelykes méretben.
Legyen b20. Kisvárosban lakom és telekomos vagyok. Fontos az összeszerelési minőség is. A lumia 620-am és 640-em is nagyon szarul volt összrakva. Recsegtek és ropogtak. A fém ház előny.
Fontos a megbízhatóság is. Nem akarok egy bugos rendszert használni. Minden úgy működjön ahogy kell.
Xiaomi redmi 3-at nyomkodtam. Az nagyon tetszett, csak ott nincs b20. A Vernee thort is nézegettem, de kicsit félek tőle, nem tudom mennyire kiforrott.
Ja még annyi, hogy legyen normális aksija. Nem tudom napközben töltögetni. Egy napot simán bírjon ki pár óra netezéssel és szintén pár óra zenehallgatással.
szerk.: Azon is gondolkodtam, hogy áttérek a vodához. Nekik ugye egész jó a 3G lefedettséguk is, akkor lehet jó lenne a redmi 3 pro. Ja meg még annyi, hogy a multitasking is nagyon fontos. Ezért hajlok a 3 giga RAM felé.
[ Szerkesztve ]
du, du hast, du hast mich
-
ghiottone
nagyúr
válasz Skinny26 #101994 üzenetére
Egyik sem stock droid, nem tudom, hogy ez számít-e - így frissítés 6.0-ra nehezen értelmezhető. A redmi note 3 pro 5.1.1 alapú és nem tudom, hogy a Miui 8.0-ra frissüléssel ez fog-e változni (nem biztos). A meizu flyme os-e is 5.1-es alapú - ott nem tudom hogy szoktak frissíteni.
Ha stock rendszer kell akkor Nexus vagy Motorola."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Tyer
őstag
válasz Skinny26 #101994 üzenetére
Ma már a 2. vagy aki ezt kérdezi
Remélem láttad, neked is az lesz a válasz, mint neki Nem kell ujra feltenni ugyanazt a kérdést.A 2 telo amugy kb ugyanez, Meizu Talán olcsobb, de én valsezg a Xiaomi-t venném.
Amugy érdemes lenne nézned pár videot roluk, és amelyik jobban tetszik, mert valojában én nem nagoyn érzek semmi diff-et...[ Szerkesztve ]
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Skinny26
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi két telefon között vacilálok, és kíváncsi vagyok a véleményetekre! Melyiket érdemesebb megvennem? Xiaomi Redmi Note 3 Pro okostelefon 3/32 vagy Meizu M3 Note okostelefon 3/32GB?
Továbbá, mind a kettőt hogy lehetne frissíteni Android 6.0-ra?Köszi előre is!
-
khelenne
újonc
Sziasztok!
Új telefont szeretnék vásárolni és segítségre van szükségem. 80-90 000 forintot szánnék rá (felső határnak nagyon jó telefon esetén belefér 100 000 is). Leginkább telefonálásra, e-mailezésre használnám, de nagyon fontos a jó minőségű fényképezőgép. Jó lenne ha a kijelzője nem lenne nagyobb 4,5 inchnél, de ez csak egy plusz, nagyobb kijelzővel rendelkező telefonok ajánlását is szívesen fogadom.
Előre köszönöm!
-
Barni
újonc
válasz csakany2001 #101988 üzenetére
Értem és az 1Ghz-s procihoz nem sok a 2gb ram ?
-
csakany2001
senior tag
válasz Barni #101987 üzenetére
Ezt inkább a topikjában kérdezd,de annyit le lehet szűrni a tesztből hogy a kamerája nagyon rossz,a rendszersebesség megfelelő és a SoC elég a mindennapi használatra,illetve jönnek rá frissítések.Ennyiért jobbat nem kapsz.
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
Barni
újonc
Sziasztok ! Vélemények a Doogee X5pro-ról ? vagy akinek van tapasztalata ?
-
Gibo
senior tag
válasz Tommi000001 #101984 üzenetére
Meizu M3 Noteot láttam ennyiért, ha kicsit feljebb mész árban akkor már ott van a Xiaomi Redmi 3 Note is, illetve a már általad említett Honor 5x, habár ha jól tudom ezek mind vagy dual sim, vagy sim + micro SD kártyásak...van egy hack, amivel meg éehet oédani,hogy 2nano sim+ msd kártya menjen be,de kockázatos..én nem játszanék vele.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
Gibo
senior tag
válasz fabri07 #101981 üzenetére
Eustock megbízható, édesanyámnak vettünk onnan telefont, minden rendben volt, korrektek. Hardweresen mindenképp a redmi jobb, szoftveresen én a huaweit ajánlanám.
Tommi, egy árhatárt esetleg írnál? Csak mert amennyiért a ZTE-t megtaláltam,annyiért már sokkal inkább OnePlus 3, a Honor 5x egy eléggé más kategória...illetve a net mennyire fontos?mert ha nem hiányzik a b20,akkor ott a Lenovo ZUK Z1, elég jó telefon,most már egész baráti áron...
[ Szerkesztve ]
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
Tommi000001
aktív tag
Helló
Telefon vásárlás előtt állok.Szempontok ,amiket figyelembe vezsek dualsim + sd slot nak kell lennie.
Eddig ezeket találtam ZTE Nubia z9 max és Huawei Honor 5x .A cpu hoz gpu hoz és egyéb full hardveres nevekhez nem értek.Ezért kérnék kis segítséget..
Köszi
Üdv Tomi"A Föld,a Naprendszer elmegyógyintézete...."
-
fabri07
aktív tag
Sziasztok,
Már egyszer tettem fel kérdést most jött még egy láncszem, Xiaomi redmi 3 pro vagy huawei p8 light?
-
zzola
titán
Üdv.
Munkára/szórakozásra keresek készüléket.Keret ~85000 forint.
Ami fontos nekem:
- új Telekomos vagy független
- stabil android rendszer
- 5-5.5" FHD kijelző
- jó kamera
- min. 32GB tárhely vagy bővíthetőség
- jó beszéd hang minőségVan pár tippem, de nem írom meg.
Köszi. -
Gibo
senior tag
válasz mmdms #101974 üzenetére
Normálisat nem láttam...Illetve általában 1giga RAM & 8GB háttértár a jellemző.. Oukitel c2, vagy a Blackview a5
De itt illetve itt szemezgethetsz még a kínai 4,5”os csodákbol Nagyjábol lutri mind, de ennyi pénzért...Csillag: A "nagyok” közül is kettő kínai(sőt, ugye most már a Motorola is a Lenovoé),akkor azok is kilőve? /Lenovo, Huawei/
[ Szerkesztve ]
-
mediumgecso
őstag
Meizu m3 note vagy redmi note 3 pro??
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
Sobod87
tag
Sziasztok!
Nagy valószínűséggel új telefon vásárlás előtt állok a mostani (Nokia Lumia 930) kezdi feladni a 26 hónapja tartó nyüstölést (bezzeg régen a 3310 ), illetve picit kezd unalmas lenni a WP.
Két felső kategóriás telefon közül szeretnél választani (ha valakinek van valami extra tippje akkor ne tartsa magában) szóval Huawei P9 illetve Samsung S7 (edge), én magamban már felállítottam egy pro-kontra listát, de szívesen veszem a Ti tanácsotokat, tippjeiteket, tapasztalatotokat stb...Köszönöm!
-
atom18
senior tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék venni max.80e-ért ami fontos, hogy jó képet csináljon.
-
Csillag01
aktív tag
Sziasztok
Az aszony okostelefont szeretne maganak.
Mit ajanlotok?
Csak ismert markaju, szal kinai nem kell neki.
Max 55 ezer ft, es 5-5,2 col kb.
Válaszokat elore is kosziAsus Rog Phone 6
-
Gibo
senior tag
válasz Ricardo128 #101964 üzenetére
Honor 6 - hasonló ár, hasonlo teljesitményü processzor, viszont gyengébb gpu, cserébe +1 GB RAM.
ZUK Z1 - erös processzor és gpu, 64GB háttértár, 3 GB RAM, viszont - ahogy Ájve mondta - nincs b20 /tehát lassabb lesz a mobilnet (már ahol van 4g lefedettség ) /Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
Gibo
senior tag
válasz mmdms #101948 üzenetére
Esetleg még a Samsung Galaxy S4 mini / duos lenne, aliexpressen 102$ ... A különbségről a kettő között itt olvashatsz. Habár 1,5 GB RAM van benne, nekem nem okozott gondot anno túlterhelni, és az akkuidö sem kiemelkedő (nekem általában egy napot húzott ki).
[ Szerkesztve ]
-
d.mate08
tag
válasz Ricardo128 #101964 üzenetére
Mindenképp Nexus 5X,nekem is az van. Kamera nagyon jó,átlag feletti ,ára kedvező 220eu kb., nagyon gyors és 2 Android főverzió garantált.
iPhone XS - Apple Watch SE - AirPods 2nd gen.
-
Gibo
senior tag
Tényleg, csak FDD-LTE 1,3,7-et tud, rosszul emlékeztem.
A kérdezö csak annyit irt,hogy Note..az lehet sima is meg pro is. Redmi 3-nál ki volt irva a pro
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo128
senior tag
Üdv mindenkinek!
Szintén (ahogy előtt jó páran) telefonvásárlás előtt állok. Már nincs annyi erőm és időm, hogy olyan alaposan körbenézzek a piacon, mint annak idején, így hozzátok fordultam. Ami így elsőre kiszúrta a szemem (és látom, hogy sokan ajánljátok), az a P9 lite lenne. Körülbelül hasonló árban melyik a legjobb? A nyolc mag kiforrott már, vagy fölösleges? Igazából a lényeg a minimum 2 giga ram, gyorsaság, átlag feletti fényképezés (oké-oké, le van írva, hogy XY sony szenzor van benne, de a hátam sem követi a generációkat). Amire kell az; fénykép, videó, játék, zene, film, egyszóval: minden. Most fogok neki a mobilarénás cikkhez. Szóval, ha van ezen kívül még valami jó választás, bátran ajánljátok!
Előre is köszönöm!
gölmétcsül ©
-
Barni
újonc
Sziasztok ! Tudnátok esetleg segíteni nekem ? Telefon vásárlás előtt állok kinéztem 4 telefon és nem tudom eldönteni melyik lenne a legjobb választás. (Doogee X5pro Doogee X5max pro Homtom ht7 pro Bluboo Picasso) Mi a vélemyényetek róluk ? megéri e megvenii és ha igen melyik, melyiket ? A válaszokat előre is köszönöm ! És videónézésre Messenger Viber jpár játékot kiprobálnék rajta Youtube meg ilyen dolgokra használnám
[ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
&_ghiottone
Köszi szépen a tippet!
A lényeges dolgok számomra a normális akkuidő, és egy viszonylag pontos gps. No meg persze azért ne legyen annyira lassú mint az előző y330-as huawei. A kujelzőt csak azért említettem, mert nemrég kellett sürgősen egy teló, vkworld f1 lett, és ebbe a 40 €-s telóba is meglepően jó ips van. Viszont az akkuidő az siralmas. Kár érte, egy masszív, jól össze rakott használható teló.
Ha nagyobb méretbe gondolkodnék akkor több lenne a lehetőség ennél az összegnél, vagy inkább a keretet kellene kicsit kitolni? Egy telefon 100 €-nál nekem nem nagyon ér többet.andrisbandi: Nem sértődök meg, csupán egyáltalán nem vagyok jártas ebben a telefonmizériában, engem hidegen hagy az állandó nyomkodása, ezért érdeklődök.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
diegho
nagyúr
A P8 most mennyire számít jó vételnek? Ez a 100k körüli kategória eléggé telített, de talán ez az egyetlen, amelyik hivatalos garival megkapható és 3GB memóriás, van rá 6.0 és esélyes a 7.0, jó a kamerája, jó az összeszerelés. 110k-ért JBL fülessel van, amit ha 10-ért elvisznek máris 100k-ért megvan.
-
fr3ntzen
aktív tag
válasz csakany2001 #101954 üzenetére
Köszi
PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold
-
Ájvé
veterán
válasz mmdms #101948 üzenetére
Ennyi mindennek ennyiért gyakorlatilag lehetetlen megfelelni, már a méret korláttal kezdődően, de ár is nagyon behatárol.
Talán az egyetlen vállalható készülék ilyen keretek közt:
Motorola Moto E -
-
mmdms
addikt
Helóka!
4-4,5"-os kijelzővel szeretnék telefont venni, az alábbiakkal:
-60-70 €-nem tudom ennyiért lehet-e találni, ha nem max egy 100-as
-új
-függetlenül kellene, németo.-ba
-hosszútávra használnám, bármennyire is meglepő
-zenehallgatásra, néha netezni fényképezgetni, és főként navigációként.
-találni már mindenféle csodát ennyi pénzért, némelyik elég tűrhető cuccokkal ráadásul, így ha IPS kijelző és/vagy jó akkuidő is jellemzi a készüléket az marhajó lenne. Na kihúzom a biliből a kezem.Tudtok valamit ajánlani?
[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Ájvé
veterán
Adatátvitelhez akár 4G is használható, a 800-as sáv viszont hiányzik.
MADcat:
Sokkal erősebb SoC, FHD kijelző.Gibo:
Azért Redmi Note 3 Pro, mert Redmi 3-ból is van sima változat és Pro is, ami szintén 2/16-os.
Az a valamivel jobb konkrétan szorzókkal mérhető.[ Szerkesztve ]
-
Gibo
senior tag
válasz MADcat #101944 üzenetére
A Note vmivel erősebb processzorral és gpu-val van szerelve mint a redmi 3pro, jobb a szenzor a kamerában, viszont a redmi 3 pro-t csak 3GB RAM-mal árulják, a Note-ból van 2GB RAM-al szerelt változat is, ami ugye gyengébb. Nagy eltérés a kijelző mérete, ami viszont ízlés kérdése (5" 1280 x 720p vs 5.5" 1920 x 1080p).
[ Szerkesztve ]
-
Gibo
senior tag
válasz MADcat #101937 üzenetére
A redmi-vel egy kipróbált/bevált dolgot választasz, a verneevel meg tesztalany leszel...A tesztek alapján jó,de a tartósság/támogatás kérdés tudomásom szerint még lápos talaj..
[ Szerkesztve ]
-
fr3ntzen
aktív tag
sziasztok ! nézegettem a p9 lite-ot mit gondoltok róla ? esetleg ebben az árban más ?
PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold
-
Gibo
senior tag
válasz forzaroma #101911 üzenetére
Nemrég jött ki rá frissítés, még támogatják. Gearbesten árulják még, de a gyártás már leállt (szerintem a régi Soc miatt),remélem már készül az új
-
Gibo
senior tag
válasz Segnior_Barthez #101918 üzenetére
Igen, a Huawei lenne a legjobb, de ha jol emlékszem eustockon 55e Ft-ért a tiétek lehet,ráadásul függetlenül...
-
t1
addikt
Honor 6 vagy P9 Lite ?
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Hallottatok, találkoztatok már az iLike márkával?
Élőben egész elfogadhatónak tűnik az árához képestHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Gifos
csendes tag
Szeretném lecserélni a jelenlegi Lenovo k920--m .Én ezeket néztem , fontos a folyamatos frissítés ,vagy esetleg más ötlet? Köszönöm
LG V10
One+ 3
Nexus 6p
HTC 10 -
törölt tag
Ezért lenne jó, ha HTC-t vennél, aztán rá egy tok, hogy ne csússzon ki a kezedből.
HTC-re két év garancia van és mielőtt megveszed tudod a HTC-t felhívva ellenőrizni, hogy valóban jár-e rá a kettő év garancia, vagy sem.
És mindegy, hogy hol veszed, mert nincs köze az eladóhoz a garanciának... -
MODERÁTOR
Sziasztok. Céges telefont vennék max 60-ig. Számlás, magyar beszerzés. B20 nem érdekel, mobilnet nem lesz rajta.
Eddig a Xiaomi Redmi 3 PRO-t és a Vernee Thor néztem. Melyik éri meg jobban? Más esetleg? Köszönöm!
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Sungoo
addikt
válasz Segnior_Barthez #101918 üzenetére
Ezek közül szerintem is az. Hátránya, hogy a telenornál nincs fehér.
-
Segnior_Barthez
senior tag
Üdv Hölgyek/Urak!
A nejemnek a Telenornál megcéloztunk egy mai vásárlást. Körvonalazódik az árszegmens is. Ahogy nézem az K10, P8 Lite, Vibe P1m vonalon tudunk mozogni. Kérdésem: Jól gondolom, hogy a Huawei a nyerő? Esetleg egyéb best buy-t ajánlanátok? Köszönöm a feleségem nevében ishttps://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
Ájvé
veterán
válasz forzaroma #101916 üzenetére
Mi 4c-nél jobbat ennyiért per pillanat nem tudok mondani.
Ha játszik külföldi rendelés akkor kérdezz a dual sim topikba is esetleg.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz Ruszli66 #101913 üzenetére
Esetleg edigital nem játszik még?
Itt lenne Xiaomi Redmi 3 Pro pont 70-ért, pont jó lenne, ha tudod hiányolni az LTE B20-as sávot.
Szintén itt van még Xiaomi Redmi Note 3 Pro, ez is nagyon jó, erős SoC, 5,5" FHD kijelző, 3/32 RAM/ROM, erős akku, B20 itt sincs.
Vagy Lenovo Zuk Z1, ez még sokkal jobb (5,5" FHD kijelző, S801 SoC, 3/64 RAM/ROM, bika akku stb) B20 itt is hiányzik.
Euronicson legjobb jelölt Huawei P9 Lite lehetne, 85-ért megkapod, 80-ért Honor 7 Lite lenne, de akkor inkább az előzőt válaszd. Ami még belefér a keretbe az a LENOVO P70, ez szinte mindenben megfelelne az elvárásoknak és jó üzemidőt is kínál, kamerája viszont elég gyenge. 63-ért van még P8 Lite is, de ebben gyenge az akksi a dual sim módhoz.(#101914) forzaroma:
Ár?[ Szerkesztve ]
-
Ruszli66
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni mobilteló vásárlással kapcsolatban.
Kérlek írjatok nekem pár telefont, amelyek közül választhatnék, nem igazán vagyok hozzáértő a témában.
Az összefoglaló alapján válaszolok.Árkategória:
70.000 Ft környékén, később részletezem, de részletre venném majd a telefont, így magasabb ár is belefér, ha a minőség/ár arány úgy kívánja.Használt vagy új:
Mindenképpen ÚJ!Hol venném meg:
Kaposvári vagyok, Euronics, esetleg Tesco, részletfizetéssel tudnám jelenleg megoldani a dolgot + egy nagyon fontos tényező, hogy DUAL SIM-es telefon kellene!!! Hosszabb távra mennék ki külföldre, fontos lenne, hogy kinti kártyát is tudjon használni, de mindemellett egy jó kis telót szeretnék, amin lehet filmezni stb.Hosszú vagy rövid távra tervezel:
Körül-belül 1-1,5 évre tervezem a telefont, ez azt hiszem hosszabb távnak felel meg.Mire használnám:
Filmnézés, chatelés, skype/messenger videóhívás, játékok, fényképezés. Lényegében mindenre. Leginkább hétvégente lenne nyüstölve a telefon, így nem 0-24 felhasználásra kell gondolni, de örülnék, ha nem fagyna be a telefon böngészés alatt.Ragaszkodom-e OPrendszerhez:
Nem, nem ragaszkodom, de Windows alapú telefont nem igazán szeretnék.Milyen kialakítású telefont keresek:
Ez számít a legkevésbé! A lényeg, hogy a feljebb említett használatra megfelelő legyen.Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Üdvözlettel,
Peti -
Ájvé
veterán
válasz forzaroma #101911 üzenetére
El nem avult, még van rá támogatás tudtommal, de azért érdekes, hogy Tavaly Novemberben megjelent, most meg már nem gyártják. Persze lehet nem volt elég népszerű és ezért leállították.
Van dual simes topik, akkor nem futsz ilyen ajánlatokba
Gondolom 5" körülit keresel, Redmi Note 3 Pro-t nem írtad lehetőségként. -
Ájvé
veterán
válasz forzaroma #101909 üzenetére
Onelpus X már gyakorlatilag nincsen forgalomban.
Mi4c jó alapvetően, hátránya, hogy tárhely nem bővíthető és B20 LTE sincs benne, amúgy korrekt.
Redmi 3 Pro nincs partiban az előző két versenyzővel, szóval ebből a kalapból ki lehet venni.
Ilyen áron kapsz már Nexus 5X-et is már, ez már alternatíva az első két versenyzővel szemben. Stock ROM, B20 LTE, jó támogatás is adott.[ Szerkesztve ]
-
forzaroma
tag
Még mindig nem tudok dönteni a Redmi 3 Pro, Mi4c és a Onelpus X között.
Külsőre a Onepus tetszik egy árnyalatnyival jobban.
Ti melyiket ajánlanátok inkább?Realme GT2
-
Gibo
senior tag
válasz q13579 #101886 üzenetére
Aliexpressről egy kijelzöt rá,és jo lesz az még néhány évig! ...Egyébként viccet félretéve, tényleg vennék rá aliexpressről egy kijelzőt, kicseréltetném egy szervizben, aztán ha lemegy a ZUK Z2 ára 80e Ft alá (saccra 2-3 hónap) vennék egyet fehérben. A OnePlus X lsem lenne rossz,csak ha jól emlékszem,abból a fehér nem tudja a b20at...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Igen G4 smartshopból, V10 jemilától (sajnos nem túl sok helyen kapható).
G4 április elejei vétel, V10 júli 13.-i. Mindkettő EU modell, a G4 magyar, a V10 német régiós. Nem EU piacra szánt modellt nem biztos, hogy jó ötlet megvenni, de smartosoknál rá kell kérdezni. Nem tudom, hogy megy ez a garis dolog, elég zavaros.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
psg5
veterán
Vagyis G4-et Samrtshopnál, V10-et pedig a Jemil Gsm nél. Megkérdezhetem mikor vetted őket?
Kérdezgettem már a gsm boltokat, de valahogy van európai telefon, meg nem európai, meg európai, de garira nem regisztrálható...legalábbis huawei-ből..nem igazán tiszta ez hogy van. Ha egyszer legyárt a gyártó egy terméket európában akkor nem vállal érte bizonyos esetekben garanciát?
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok