Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pankiii
tag
válasz istvan0122 #101826 üzenetére
mennyit szánnál rá? Meg mennyi időd van? Nexus az boltba is vehető, igaz csak 2 GB ram, de alap dolgokhoz elméletileg elég, méretre is kézre áll. 75-85k között mozog már 16-32 Gbos
Oneplusnál áll a bál, készletekkel szórakoznak a nagy igény miatt, de ha megrendeled most elméletileg megjön 1 héten belül kb, ha késöbbre halasztod akkor csak szeptemberbe. Nagyobb is (5,5 talán), de 6 GB!!!! Ram amivel bőven el leszel, viszont ez 125k.
Ha nemlenne gond a méret és a kicsit borsos ár (tegyük hozzá Nexus is megjelenésekor volt ennyi ha jólemlékszem) én Oneplust venném.[ Szerkesztve ]
-
Pankiii
tag
Hali!
Két készülék közt vacilálok, de itt elég jelentősen látszik a különbség gyorsaság téren. Valóban ennyivel jobb lenne a P9 Lite? Speed Test -
Pankiii
tag
Hali!
Jelenleg egy Xperia SP-m van, ami most lesz 2 éves és már egy jóideje belasssult, illetve legfőképp jobb kamera miatt kéne egy új.
Méret ügyileg kb ugyanekkorát gondolok 4,7 -5,x
Lehet új is, de nemszánnék rá többet 70 ezernél, szóval a használtak jobban szóbajönnének.
AMit kinéztem így elsőre az a Lumia 930, úgynéztem jó a kamerája, talán a WIndows telók amugyis jobban bírják szoftveresen, nekem ez az Android nemjött be annyira. Meg lehet kapni 40 ért hazsnáltan.
Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest