Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picike8
aktív tag
válasz quailstorm #18077 üzenetére
miiii lesz egy jollád?
-
Picike8
aktív tag
MI-s karácsony,
nagy karácsony.Anya Redmi Note-ot, Picike Piston2-est kapott.
-
Picike8
aktív tag
boldog karit kockák!
-
Picike8
aktív tag
-
Picike8
aktív tag
Uff srácok, rég zabáltam be ennyire... Mozogni se tudok.
Kár, hogy nem marad rajtam. Valaki valami hízókúrás ötlet (nutellás töpörtyű offos)?[ Szerkesztve ]
-
Picike8
aktív tag
Basszus nem akartok topicra menni? #antiszocvagyokésnemeléggeek
-
Picike8
aktív tag
válasz Cyberpunk #15019 üzenetére
Hát pont ma esett csúnyán a kezemből Siphi (ejtsd: Szifi - a szifon), az 500 forintos tok tört csak el egy helyen, telefon sértetlen.
Akksis tokot szeretnék, de nagyon drágák. Amúgy hál' istennek nem dobálom a telefonjaimat, szóval nem kell brutál tok. A Lifeproof is csak mert vízálló.
[ Szerkesztve ]
-
Picike8
aktív tag
válasz Cyberpunk #15017 üzenetére
Nekem ugye fekete az i5-öm (a fehér nekem túl snassz belőle), és kaptam hozzá egy Lifeproof tokot, ami viszont fehér - el se tudod mennyire örültem, hogy egyszer egy kis vékony fekete telefonom lehet, egyszer meg egy kurvanagy fehér batár.
Nekem bejön az a pezsgőszín, néha egészen ezüstös. Az új szifonokból meg a feketék tetszenek, a fehérek Samsungosak.
-
Picike8
aktív tag
válasz Cyberpunk #15010 üzenetére
Na ugyanabban a cipőben járunk.
Imádom ezt a telefont, eddigi legjobb, de ki akarok próbálni egy Moto X-et. De akkor ezt meg 2 nap után visszasírnám, annyira hihetetlenül fluid az egész iOS. Most kivételesen az eszemre hallgatok, és megmarad. Egyrészt azért, mert lusta vagyok Moto X-et keresni, másrészt ehhez van egy rakat kiegészítő, harmadrészt ha minden jól megy, akkor kapok egy Mac-et, ahhoz meg nagyon szifon dukálna. No meg a Handoff tuti király dolog.Majd ha gazdagabb leszek, akkor beújítok egy arany 5s-re talán, vagy ha találok majd egy kicsit rosszabb állapotú 6+-t, akkor azt.
[ Szerkesztve ]
-
Picike8
aktív tag
válasz HuMarc #14983 üzenetére
Az iPhone 6 csúnya. Nekem nem jön be ez a fajta kerekítés az oldalán (a szögletestől eyegasm-om van, a gömbölyű hidegen hagy - olyan, mint egy Samsung). Az Alpha meg olyan, mint egy i6 egy i4 felfújt házában.
w333: Nem akarok Sony-t, nem jönnek be... Androidból most ha kéne vennem, akkor
Moto X (2013)
Moto G (2013 - szerettem azt a telefont)
Moto X (2014)
G Flex
Galaxy Alpha
Note 3
1+1[ Szerkesztve ]
-
Picike8
aktív tag
Srácok, én elfogadnék egy Galaxy Alphát a szifonom helyett.
Pedig imádom ezt a telefont, de az a Samsung gyönyörű. -
Picike8
aktív tag
tetves telenor nem képes basszameg normális hálózatot kiépíteni!!!
-
Picike8
aktív tag
-
Picike8
aktív tag
Jól elvagyok a háttérben, nem vagyok én holmi címlaplány.
-
Picike8
aktív tag
Srácok,
használjatok vesszőt, ha fogalmaztok, pláne, ha címlapos.
Respect, peace.
dcsak hogy tiszta legyen: nem szól directly senkinek sem, csak általánosan beszéltem.
-
Picike8
aktív tag
válasz bandus #14381 üzenetére
Tudtommal a felbontás számít, az pedig nem nagy különbség...
1280x720 vs 1136×640
A Motoval 4,5-5 óra körüli kijelzőidőket nyomtam, ezzel most látod, meg a 7.
Viszont ami durva, az az, hogy ez Perspective Zoommal meg animációkkal ment, anélkül szerintem ezek nélkül szerintem a 8 is megoldható. -
Picike8
aktív tag
az elmúlt 425 kommentben történt valami érdekes?
-
Picike8
aktív tag
-
Picike8
aktív tag
na kiscsillaggal megjártuk ma a szervizt, jelentjük, minden rendben!
[ Szerkesztve ]
-
Picike8
aktív tag
-
Picike8
aktív tag
válasz quailstorm #13396 üzenetére
majd rálesek, most viszont szar van, beragadt a sim tálca, köszönöm a rohadt r-simnek. 10 nap a hivatalos függetlenítésig, most ipodként üzemel, remélem ki tudom mûteni, és ma már telefonálhatok.
@batai: 80.
-
Picike8
aktív tag
ÚÚRISTEN srácok megvan az iPhone-om!!!
-
Picike8
aktív tag
válasz Blackmirror #13317 üzenetére
Ja, mindig remélem, hogy beszélünk valamiről, amihez értek...
-
Picike8
aktív tag
Siettem, amúgy nekem is járna az ingyen csere, 2011 májusi a SIM-em.
Nincs nyomtatónk, amivel ki tudom nyomtatni a sablont.
Terv szerint már ma is lehetett volna, de nem veszi fel az eladó a telefont... lehet megcsörgettetem mindjárt.
Remélem legkésőbb holnap, mert holnapután elvileg megyünk Németországba, örülnék, ha elkísérne és szórakoztatna útközben... -
Picike8
aktív tag
Hát ezt tényleg nem hiszem el!
Budaörsön voltam, gondoltam beugrok az Auchanba a SIM-emet lecsippenteni micróról nanora, ha szerencsém van, akkor már ma kelleni fog a nano.Telenorba mentem, lendületesen, magabiztosan. Kb. 2 éve voltam a MOM-ban a Telenornál, akkor sima SIM-ről micróra vágattam. Egy perc se kellett, levágták, ingyen.
Szóval bent voltam a Budaörsi Telenorban, majdnem teljesen teli volt az üzlet - de neem, nem nyitunk ki több kasszát, csak egy van, ott tessék ügyintézni... Kivártam a sorom, kis híján negyed óráig dekkoltam ott, végre sorra kerültem.- Szia
- Szia, segíthetek?
- Igen, szeretném nano méretűre vágatni a SIM kártyám.
- Nincs csippentőnk.Elkerekedett a szemem. Budaörs nem egy kicsi város, van egy darab Telenor üzlet - de nincs csippentőjük. A MOM-ban lévő üzletben (ami van kb. 15 m2, szóval tényleg kicsi) bezzeg van. Majd megszólalt a csaj:
- A szervizes csávónak van, próbáld meg ott.
- Oké, köszi, helló. *fakemosoly*Elmentem a szervizes sráchoz.
- Sziasztok, vágtok ingyen SIM kártyát? - iszonyatosan kedves voltam, egy kicsit meg is lepődtem magamon.
- Szia, ötszázért szoktuk vágni.
- Oké.Icipicin múlt, hogy nem kérdeztem meg, hogy És most mennyiért vágjátok?. Inkább kisétáltam. Nem azért, mert fillérb@szó vagyok és nem vagyok hajlandó 500 forintot költeni egy ilyenre. Inkább az zavar, hogy eBay-ről 520 forint egy ilyen - ingyenes szállítással. Majdnem 1 vágással visszakapja a pénzét.
Holnap megyek a MOM-ba ingyen levágatni, csak azt nem értem, hogy máshol miért nem lehet ezt.[ Szerkesztve ]
-
Picike8
aktív tag
válasz quailstorm #12979 üzenetére
i4s?
-
Picike8
aktív tag
válasz -Faceless- #12892 üzenetére
19 forint asszem az enyém, 100 mega korlátlan net, és én is Batai kolléga árlistájából vagyok, csak nekem virágfutár-flottám van.
-
Picike8
aktív tag
válasz -Faceless- #12884 üzenetére
Hál' Istennek ezt a palit nem én találtam, hanem anyám férje. De azért majd egyeztetek vele, köszönöm a tippet.
MM/Edigital nagyon drága...
-
Picike8
aktív tag
válasz -Faceless- #12879 üzenetére
Évek óta szeretnék iPhone-t, most megtehetem azt, hogy vegyek egyet - persze szart nem akarok venni, mert akkor inkább odaadok 20-30-40 000 forintot a homeless-eknek. Nem akarok újból abba a hibába esni, hogy nem azt veszem (vetetem meg), amire vágyok. Kipróbáltam a WP-t, mondjuk nem a legjobb eszközzel. Tetszett, de így 2 év után se érzem azt, hogy kinőtte volna a gyermekbetegségeit a rendszer. Az Android meg... nagyon jó cucc, de még egy Google terméknél se éreztem azt, hogy odafigyelnek rám (mármint szolgáltatásokban, amúgy ügyesen trackingeltek). BB10-et szívesen kipróbálnám, de minek költsem el a pénzem tetszhalott dolgokra?
Most van annyi pénzem, hogy tudjak venni egy szifont - ja, nem. De meguntam cserélgetni a telefonokat. 4s would be fasza, de annyira nem, mint amennyibe kerül. Értem én, hogy Apple, és hogy 60% felár az, hogy Apple. A brandet fizeted meg, és azt, hogy odafigyelnek rád. Mondjuk rendesen megírnak egy szoftvert. Persze van benne hiba, de annyira nem vészesek - vagy csak jobban tolerálom.
A lopottságról meg annyit, hogy ha 90-ért veszel egy i4-et, az is lehet lopott. Amúgy meg megbízható az eladó, muszáj megbíznom benne. Sokat akar a szarka, de nem bírja a pénztárcája. Talán a családot is sikerül rávenni, hogy támogassanak.
-
Picike8
aktív tag
azt nem mondtam, hogy meg is kapom.
na most az van, hogy az eladó Franciaországból hozza a szifonokat, majd függetleníti (asszem hivatalosan). aztán eladja.
a 4s-ét (amire előző héten azt mondta, hogy jövő hét közepén meg/átvehető) még sajnálatos módon nem sikerült függetlenítenie, de van egy 5-öse 80-ért, ami fasza lenne, de annyi pénzem nincs.
szóval most kunyizok pénzt (előszülinap), de igazából én egy fehér 5c-t szeretnék... a fekete 5-östől félek, hogy kopik. -
Picike8
aktív tag
válasz -Faceless- #12839 üzenetére
Szívem szerint vennék egy Ottert, de
1. nem vagyok hajlandó annyi pénzt költeni rá
2. ha költök 10 000 forintnál több pénzt egy tokra akkor az már vízálló is legyen.Spiegenekről hallottam rosszakat, Belkinre mindjárt ránézek.
Esetleg egyéb ötlet?kész, szerelembe estem
[ Szerkesztve ]
-
Picike8
aktív tag
53 975-ért vettem anno tokkal együtt, 50-ért passzoltam el, de nálam van a tok, azt nem kérte a vevő. 30 dolcsi volt a tok, Expansys-en 8k körül van, 4500-ért simán elmegy. Szóval nyereséges lesz.
Nem, még nem, de már nézem a tokokat. Költenétek 13 000 forintot erre? Rendes fóliát szeretnék, a BeszMacShopon meg úgyis akció van. És a full body az oldalra is jut?
[ Szerkesztve ]
-
Picike8
aktív tag
Találtam OLX-en egy olcsó 4s-t, drukkoljatok, hogy még a csajnál legyen, és ha nála van, akkor az úthoz, mert a román határnál van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest