Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Picike8

aktív tag

Hát ezt tényleg nem hiszem el! :W
    Budaörsön voltam, gondoltam beugrok az Auchanba a SIM-emet lecsippenteni micróról nanora, ha szerencsém van, akkor már ma kelleni fog a nano.

Telenorba mentem, lendületesen, magabiztosan. Kb. 2 éve voltam a MOM-ban a Telenornál, akkor sima SIM-ről micróra vágattam. Egy perc se kellett, levágták, ingyen.
    Szóval bent voltam a Budaörsi Telenorban, majdnem teljesen teli volt az üzlet - de neem, nem nyitunk ki több kasszát, csak egy van, ott tessék ügyintézni... Kivártam a sorom, kis híján negyed óráig dekkoltam ott, végre sorra kerültem.

- Szia
    - Szia, segíthetek?
    - Igen, szeretném nano méretűre vágatni a SIM kártyám.
    - Nincs csippentőnk.

Elkerekedett a szemem. Budaörs nem egy kicsi város, van egy darab Telenor üzlet - de nincs csippentőjük. A MOM-ban lévő üzletben (ami van kb. 15 m2, szóval tényleg kicsi) bezzeg van. Majd megszólalt a csaj:

- A szervizes csávónak van, próbáld meg ott.
    - Oké, köszi, helló. *fakemosoly*

Elmentem a szervizes sráchoz.

- Sziasztok, vágtok ingyen SIM kártyát? - iszonyatosan kedves voltam, egy kicsit meg is lepődtem magamon.
    - Szia, ötszázért szoktuk vágni.
    - Oké.

Icipicin múlt, hogy nem kérdeztem meg, hogy És most mennyiért vágjátok?. Inkább kisétáltam. Nem azért, mert fillérb@szó vagyok és nem vagyok hajlandó 500 forintot költeni egy ilyenre. Inkább az zavar, hogy eBay-ről 520 forint egy ilyen - ingyenes szállítással. Majdnem 1 vágással visszakapja a pénzét.
    Holnap megyek a MOM-ba ingyen levágatni, csak azt nem értem, hogy máshol miért nem lehet ezt. :U

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák