Aktív témák
-
Zsu_
senior tag
elég halott ez a topic :(
-
Zsu_
senior tag
Szorzó maradt 11en, 190hz, 1.675V ->> 2090mhz
És nem is igen melegszik a proci. 2-3 fokkal több csak, mint alapon volt....
Most tesztelem picit így, aztán majd emelek még. :) -
Phobos
aktív tag
Hogy hogy hol. ha a 218-at beszorzod 11-el,akkor kijön,meg minden tesztprogramannait ír ki.
Elég tuningmasinám van. a Ramjaim a 218 MHZ tudják a 2.5 3 3 8 -at
A videókártyám egy Gigabyte 9800pro 450/378 on megy.
3DMARK2003 6515 pont..
Most öltöm le az új 4.3 omeg drivert, majd megnézem azal is.Nem lesz hazája senki másnak, Erdély örökre Erdély marad.
-
Phobos
aktív tag
A bartonom 1.8V megy 2400 MHZ 218x11
Nem lesz hazája senki másnak, Erdély örökre Erdély marad.
-
Zsu_
senior tag
upsz :)
-
Zsu_
senior tag
Egyébként próbáltam rövid ideig a ramokat 200on járatni dualban, de néha fogja magát a gép és újraindul. Úgyhogy inkább visszatettem 166ra.
-
Zsu_
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #48 üzenetére
Az órajelben mennyit jelent?
-
Zsu_
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #45 üzenetére
1,83 ghz 1,65V-n :)
Whisperrock IV hűtővel kb meddig emelhető az alapfesz?
A ram /Infineon 512mb pc3200/ 166on megy dualban.
Alaplap: Asus A7N8X -
Mazka05
őstag
Nah majd mindjárt szét kapom azt meg nézem a biosban hasonlot nem láttam mert ez a szar dual bios os
Ebben a világban megtanulod, hogy a szar is le van szarva..
-
Zsu_
senior tag
Nálatok mennyin megy alapfeszen a 2500+ barton?
-
Mazka05
őstag
Ehhe sámánok helyet inkább veszek egy uj gépet :C És akkor én vagyok a sámán :))
-
Mazka05
őstag
Nah ezt a konfigot soha nem foggom huzni csak a VGA kártyát ;]
-
addikt
-
addikt
a gép szétszedése nélkül hogyan lehet megtudni a proci kódját pl.: AQZFA ?????????????????
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
Mazka05
őstag
DIP kapcsolókkal ezzek meg mien gombok??? életembe nem halotam ezt a szót nah mind1 mindig tanul az ember :))
-
Mazka05
őstag
hát v1. agy nincsen semi rejtet beálitás 2. vagy csak én vagyok analfa béta de szentem az elsö :DD Nah szóval probléma nincsen azon kivül hogy csak 1.7 ghz fut.. mondjuk nem mintha kéna per pillanat most több de majdf kell szerintem és j lenne tudnom hogy lehet ezt tuningolni a mert a másik gépen mind1 egyértelmü volt azt föl is lehetet huzni mondjuk az egy abit alaplap meg egy 600 mhz celeron proci volt... Itt meg sehol semi ilyesmi szorzot se találtam sehol mert Amd éknél valami szozot kell állitani azt mondták de az sincsen :(
-
Mazka05
őstag
Proceszormag feszültsége: 1.50-1.65 V
Proceszor I/O : 1.6 VEbben a világban megtanulod, hogy a szar is le van szarva..
-
Mazka05
őstag
És most hogyan tovább? Vagy ezt nem is lehet tuningolni ;]
-
Mazka05
őstag
Thoroughbrend a progi azt mondjah kössz a progit :)
-
Mazka05
őstag
Sajnos fingom sincsen de ha megmondod hol lehet megnézni szétszedés nélkül megmonddom :B
-
Mazka05
őstag
Van egy problémám mondjuk csak ki akkarom probálni hogy tudnék-e de ezzel az alaplapal sehogy nem tom huzni a procit.. :(
-
ody42
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #19 üzenetére
Volt benne egy Samsung, azon ment 400-al, igaz az csak egy nagyon rövid próba volt, akkor még arra voltam kíváncsi, hogy megy-e 3200+ ként...
Amúgy nem olyan nagy para, mert ezeken az időzítéseken most elég gyors a ram, csak fáj, hogy pont egy ''tuning'' ram csinálja velem ezt...
Amúgy a Bartonokról van valakinek tapasztalata, hogy mennyi a minimum feszültség, amin stabil? -
ody42
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #17 üzenetére
BIOS frissítés még nem volt, de szerintem nincs is értelme, mert 2 hetes a lap, nem hiszem, hogy olyan régi BIOS-a lenne. De lehet, hogy igazad van, ha lesz időm, akkor utánanézek ennek is. Ja, és 1 db van, nem duálban megy.
-
ody42
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #14 üzenetére
A RAM 400Mhz -es 2.5 CAS-os alapban, de ha annyin akarom használni, akkor folyton újraindul a gép (5-10-15 perc után)
A legszarabb időzítésekkel is újraindul, akkor is, ha 2500+ aszinkronban, és akkor is ha 3200+ szinkronban.
RAM feszkót is megtoltam, de az sem segít, viszont 333Mhz -en most 2-3-3-6-al megy, de megy az majd lejjebb is, csak most raktam be öt perce :) -
ody42
senior tag
Hi, nem igaz, hogy az új Bartonok nem húzhatóak!
Az enyém axda-aqyha stepping, 2003 50.heti, és megy 3200+ -on feszemelés nélkül, 2500+ ként pedig 1.5 volton nyomatom most. Azért nem megy folyamatosan 3200+ ként, mert valamiért nem eszi meg az nf7-s a TwinMOS ramomat, és csak 333Mhz-en hajlandó menni. (igaz, akkor 2.0 CAS-sal)
Tuti a rammal van a baj, mert úgy sem megy, hogy 2500+ ként aszinkronban 400Mhz-re állítom a ramot (még ha a proci 1100 Mhz-en megy,akkor sem eszi meg :) ) -
zsiga667
addikt
válasz Alvin_ti4200 #8 üzenetére
Olyanom van nekem is, nagyon überbrutál. Kéne szereznem egy erősebb ventit, mert így nem mertem neki 1,8V-nál nagyobb feszt adni, úgy meg csak :) 2400at megy... :D
-
zsiga667
addikt
válasz Alvin_ti4200 #7 üzenetére
Asszem annál a steppingnél volt a váltás, de akkor ezek szerint volt belőle lockmentes is.
OFF
A végén még majdnem olyan gyors géped lesz, mint nekem. Ez tűrhetetlen! Mingyá' megyek A64-et venni... :DDD
ON -
Ijk
nagyúr
Kis feszemeléssel stabilan viszi a 3200+-t? Nekem 1.8V-on sem stabil.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
zsiga667
addikt
válasz Alvin_ti4200 #4 üzenetére
Az már lockos, nem?
-
MasOyama
őstag
Annó ugy vettem meg az 1700+, hogy a kódja alapján választottam, hogy tuningolhassam. Igy 40-50%-ot is lehetett tuningolni. Most egy 2500+ szeretnék venni, azok közül melyik a tuning széria? Mi a s.kódja?
PCMENTOR - Számítógép és Laptop Kereskedés és Szerviz
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest