Hirdetés
-
GAMEPOD
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
Sziasztok, off, de hirtelen nem találtam rá megfelelő topikot. Pár napja hoztam létre egy e-mail fiókot a barátnőmnek, ma éjjel máris kapott rá egy csaló spam mailt, több millió dollárt hagynak rá, mert beteg az illető, banki és személyes adatokat kérnek blablabla...
Nem nyitottunk meg semmilyen mellékletet sem linkre nem klikkeltünk, de engem az érdekelne, hogy ha az e-mail eddig sehol nem volt megadva - én hoztam létre neki a saját gépemen, és adtam meg neki a bejelentkezési adatokat (ő android telefonon kezeli), és csupán sms-ben küldte el a mail címet a megfelelő személynek az iskolában - tanulmányokhoz fog kelleni neki, ennyi, sehol máshol nem volt felhasználva, megadva.
Kérdem én, ilyen esetben mégis hogy kaphatott csaló scam mailt, ha szinte sehol nem volt megadva, nem szivárgott ki? Azt valahogy kizárnám hogy az én laptopom vagy az ő telefonja kártevőt? tartalmazna, 99% hogy nem, és szerintem az nem ilyen formában jelentkezne, ha mégis. Kinek mi a véleménye? Köszi, ha maradhat.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest