-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsombe
senior tag
válasz Visormail #21640 üzenetére
F-Secure-ral én is szemeztem, egyedül ami visszatart az az, hogy hiába 3 licenszes változat amit kinéztem, az azt jelenti, hogy 3-szor lehet telepíteni. Viszont nekem pont 3 gépre kellene tennem, de mi van akkor, ha fél év után az egyiket pl. újra kell raknom? Akkor lőttek az egésznek, mert negyedjére nem engedi már feltenni?
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Horgász topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 12. 29.)
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- GameStar / Gamer Magazin / PC Guru stb papírtokos játékmellékletek 350Ft/db
- Retro/Régi + PS4 játékok Eladók!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest