Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
válasz
Stephan89 #11284 üzenetére
Türelmetlen voltam, kipróbáltam magam. Felraktam a Comodo Firewall-t, telepítéskor kivettem a pipát a Defense+ bekapcsolása elől. Ezután még a végrehajtás vezérlést is kikapcsoltam, amikor már futott a Comodo. A D+ ugyanis összeakadt a VAIO updattel, ami a gépem drivereit, stb. frissíti.
Fölment a Norton AV. Beállítottam, frissítettem, majd restart. A kettő együtt kb. 50 mb memóriát "zabál" nyugalmi állapotban.
Azt hiszem, így együtt korrekt védelem, főleg ha nem fognak összeakadni. A Comodo egy erős és mára már csendes tűzfal, csak akkor zavar kérdéssel, ha valami ki akar menni, amit nem ismer, ez meg igen ritka. A Norton meg élvonalbeli AV, viselkedéselemzővel, webvédelemmel, ami a böngészőt is védi a kártékony webhelyektől is. Ezenkívül van benne hálózati behatolási védelem is.
Ráadásul két gépre, mindössze 2000 Ft-ért rendeltem!Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Apple MacBook
- Xiaomi 12T - egytucat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Bomba ár! Dell Precision 3541 - i7-9850H I 16GB I 256SSD I HDMI I Nvidia P620 4GB I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest