Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
AmigaFan
aktív tag
válasz Clairvoyance #11299 üzenetére
Billentyűzet hiba???
De ajánlanék Win-t kikerülve keresést, mondjuk Avira Rescue Disc, vagy van a Kaspernek is ilyen kiírható bootolható keresője![ Szerkesztve ]
Amiga Forever...
-
Clairvoyance
csendes tag
Szép jó estét!
Olyan kérdésem lenne, hogy találkozott-e már valaki ilyesfajta esettel (mindjárt részletezem is), ami egyik barátommal esik meg most, mivel én tanácstalan vagyok:
A lényeg az, hogy ha betölt a windows, utána random időpontokban (de viszonylag gyakran) megnyílik a sajátgép, és mintha a billentyűzetet vmi "idegen" kezelné. Tehát, ha be akar írni a böngészőbe valami címet, akkor sok 9-es, q betű, + jel, etc. íródik be közben. Meg ha rákattint az asztalon egy ikonra, akkor a kijelölés elkezd "vándolrolni" az ikonokon... Olyan, mintha valami program véletlenszerűen billentyűlenyomásokat szimulálna. Ilyet még életembe nem láttam
2 vírusírtót is lefuttatott ismerősöm, de semmi találat. Van-e valakinek valami ötlete azelőtt, hogy formázni kéne az egész merevlemezt?Üdv: Clair
ESP has 3 different types: Precognition; Telepatia and Clairvoyance.....
-
Nhorbee
aktív tag
válasz Tappancs2001 #11295 üzenetére
Az aktiváció nem a program nyelvétől függ, hanem a tartózkodási helytől. Sosem vásároltam
a v3.co.uk-ról, ezért nem tudok tapasztalati véleményt alkotni, de nem hinném, hogy gond lenne az aktiválás. A Kaspersky különböző régiókhoz köti(kötheti) a kibocsátott kulcsokat, amely szerint a hazánk és UK külön régióba esik, de mint írtam, nem gondolom, hogy problémába ütközne az aktiválás. Ha valami csoda folytán mégis, át lehet hidalni egy brit proxyval a problémát.(Régebbi orosz promos kulcsokat is proxyval lehetett beregisztrálni) -
ƵøŁĭ
veterán
-
RBJ
addikt
na csókolom. kénytelen voltam win t feltenni telefon probléma miatt. így megint az avira ra esett a választásom. a free elég comodo tűzfallal ?
sima avira tűzfal nélkül. anno volt a free tele reklámmal. majd a premi um meg valami .
mit tegyek ezt tette a linux.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a magyar nyelvű Kaspersky Internet security próbaverziója elfogadja az angol V3.co.uk webáruházban vásárolt kulcsot, vagy eleve reménytelen a helyzet? Nagyon köszönöm előre is a segítségeteket.
-
Nhorbee
aktív tag
válasz Tappancs2001 #11292 üzenetére
Az Internet Security-k között az egyik legjobb. Nyugodtan hagyhatod. KIS mellett felesleges még egy fal.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A Kaspersky Internet Security 2012 tűzfala mennyire megbízható? Érdemes bekapcsolva hagyni, vagy telepítsek fel helyette egy másikat? Jelenleg pc tools firewall plus tűzfal van a gépemen. Előre is köszi a segítséget.
-
motacilo
aktív tag
Egy kiss szösszenet a Roboscan-ról: [link]
-
Mosanke
senior tag
Na igen. Nálunk a céges gépeket (24-et) több évig az ESET védte de aztán le lett váltva.
Az valóban komoly hibája, - és ez még mindig valós! -, hogy fertőzött gépet képtelen vagy csak részlegesen tud vírusmentesíteni. De én nagyobb hibájának tartom azt, hogy elég könnyedén engedi eljutni odáig a gépeket! Magyarán, a megelőző védelme elég haloványka. Több évig ESET védte a céges gépeket de aztán lett helyettük Kaspersky. Jobb árajánlatot adtak. (többek között...)Egy éve vannak fent a Kasperek és tiszták a gépek. Előtte lévő védelemről ezt nem tudom állítani sajnos. Három éves licensszel lett véve a Kaspert.
Valahogy nyugodtabb vagyok azóta, meg még legalább két évig.Informatikus kollégánknak sem gyarapodott azóta az ősz hajszálainak a száma és nem öregedett egy év alatt öt évet. (mint előtte)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Én a helyedben ilyen módon nem tenném... Értő kezekben a NOD is megfelelő szintű védelmet ad, ezt itt már többször tárgyaltuk. Ami a teszteket illeti, bár szignifikáns a lejtmenet az ESET-nél, de hamar még temetni a cuccot. Az biztos, hogy pénzt én ezért nem adnék...
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
Stephan89
aktív tag
válasz Stephan89 #11284 üzenetére
Türelmetlen voltam, kipróbáltam magam. Felraktam a Comodo Firewall-t, telepítéskor kivettem a pipát a Defense+ bekapcsolása elől. Ezután még a végrehajtás vezérlést is kikapcsoltam, amikor már futott a Comodo. A D+ ugyanis összeakadt a VAIO updattel, ami a gépem drivereit, stb. frissíti.
Fölment a Norton AV. Beállítottam, frissítettem, majd restart. A kettő együtt kb. 50 mb memóriát "zabál" nyugalmi állapotban.
Azt hiszem, így együtt korrekt védelem, főleg ha nem fognak összeakadni. A Comodo egy erős és mára már csendes tűzfal, csak akkor zavar kérdéssel, ha valami ki akar menni, amit nem ismer, ez meg igen ritka. A Norton meg élvonalbeli AV, viselkedéselemzővel, webvédelemmel, ami a böngészőt is védi a kártékony webhelyektől is. Ezenkívül van benne hálózati behatolási védelem is.
Ráadásul két gépre, mindössze 2000 Ft-ért rendeltem!Üdv.
-
Orlin
addikt
Nekem jelenleg Nod van fent.A sok negatív írás kapcsán kezdek benne kételkedni
Ha ki kapcsolom és felteszek egy másik írtót kiváncsiságból,h van -e valami a gépemen az nem okoz galibát ugye?Utána le is szedném az eredmény tükrében...LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
őstag
válasz Mosanke #11282 üzenetére
Ennél lassan már az MSE is jobb... Régen is volt ilyen baja, hogy fertőzött gépet képtelen volt vírusmentesíteni... Pénzért árult szemét... Az ingyenesek legalább ezt a szintet hozzák, vagyis túl is szárnyalják, egyesek nem kicsit...
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
A Norton AV együttműködik gond nélkül a Comodo tűzfallal? A Defense+ kikapcsolva lenne. Windows 7, x64.
Üdv.
-
félisten
válasz Tappancs2001 #11277 üzenetére
"A Kaspersky IS 2012 telepítése előtt el kell távolítani az előző vírusírtót?"
Általában el, kivéve, ha olyan szoftvert használsz, amivel együtt is használható"A Malwarebytes-sal együtt tud működni?"
Free-vel biztosan, fizetőssel csak feltételezem, hogy szintén (de ezt csak azért, mert már mintha írta volna valaki a topikban régebben)Szóval ha valami kiegészítővédelemről van szó, azt nem kell eltávolítani, csak a KIS2012-t manuálisa, a teleptőt paraméterezve kell indítani, hogy ne vizsgálja az inkompatibilis szoftvereket.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
csákány.
aktív tag
Már én sem bírtam tovább, és feltettem a gépemre (W7 Ultimate X64) a RoboScant Tényleg nagyon minimális az erőforrásigénye-a memóriafogyasztása nálam 12-18MB körül van és észrevehetetlen Lehet rosszul emléxem, de mintha valaki azt mondta volna a napokban, hogy a tűzfala kb 150 körüli pontszámot ért el a CLT teszten. Lehet hogy a más oprendszer miatt van, de nálam 210-et ért el és a portok is láthatatlanok
Kíváncsi leszek, majd egy pár nap elteltével hogyan fog viselkedni a progi, addigis egész jónak tűnik[ Szerkesztve ]
-
AmigaFan
aktív tag
válasz Tappancs2001 #11277 üzenetére
Mindenképpen el kell távolítani az előző kergetőt!!!
Amiga Forever...
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A Kaspersky IS 2012 telepítése előtt el kell távolítani az előző vírusírtót? A Malwarebytes-sal együtt tud működni? Előre is köszi.
-
Nhorbee
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kisebb gondom a BD-vel. Random módon kikapcsolja az autoscant. Naplózva is van. Próbáltam már egy repair-t, de nem segített. Találkozott már valaki hasonló jelenséggel? -
ƵøŁĭ
veterán
"The 2013 editions of Kaspersky Internet Security and Kaspersky Anti-Virus are currently in beta testing, with final release expected in August."
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
-
-
Mosanke
senior tag
Délelőtt kicsit "irtottam".
Kollégám laptopjára rámászott valami mert eltűnt a Tálca. Akárhogyan kapcsoltuk Ki/Be a Tálca sehol. Csökkentett módban igen, akkor volt Tálca. Csak az ESS volt Neki fent így én egy Pendrive-ról indíva futtattam le a laptopon a MBAM-ot.
Ezt találta a Naplója szerint:
Fertőzött fájlok: 1
C:\System Volume Information\_restore{B686C993-EF05-46EE-8FBD-A122991C670D}\RP55\A0062109.exe(PUP.ToolbarDownloader)
-> A karanténba helyezés, és a törlés sikerült.Nem tudom mi lehetett ez, de leirtotta. A MBAM kért egy újraindítást de ekkor meg az történt, (be is idegeltem magam rendesen mert a kollégám laptopja volt és ott ült mellettem Ő is), hogy hosszú percekig töltődött a Windows de csak nem akart a betöltés befejeződni. Vagy 5-6 percig is legalább csak a betöltést mutató futó kék csík ment. Vészkikapcsolás majd újra bekapcsolás de akkor meg jött a fekete ablak és benne legfölül az a figyelmeztetés, hogy A Windows legutoljára nem megfelelően indult és most mit tegyen. A felajánlott lehetőségek közül a Win normál módban indítása lett választva majd Enter. Rendesen be is töltött és azóta sincs (remélem) probléma mert ettől kezdve már a MBAM nem találta meg ezt a valamit. Többször Ki/Be kapcsoltuk a laptopot de eddig minden rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
motacilo
aktív tag
Változott az AV-TEST oldala:
[link] -
Zinho
aktív tag
-
Zinho
aktív tag
V3.co.uk-n még mindig nincs Bitdefender "raktáron"
Lehet hogy a végén marad az AVG IS... -
Synaptic
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #11256 üzenetére
A következő levélben már benne volt a paypal-os link .
Köszönöm
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
motacilo
aktív tag
Ezt a cikket olvastátok már? [link]
Régi, de hátha.
Egyébként a lényeg az utolsó sorokban olvasható:
" Tájékoztatás: A Vírus Híradó honlapot is fenntartó 2F 2000 Kft. jogosítottan forgalmazza hazánkban a finn F-Secure, az orosz Kaspersky Lab, a brit Sophos és a japán Trend Micro informatikai biztonsági cégek vírusvédelmi termékeit." -
félisten
válasz Synaptic #11255 üzenetére
"Rendelése elküldése után kapni fog egy, a PayPal weblapjára vezető hivatkozást, ahol folytathatja a fizetési folyamatot. A fizetés sikeres befejezése és PayPal általi megerősítése után elindítjuk a megrendelt termékek szállítását."
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
-
BigManus
addikt
Sziasztok!
Eddig nem foglalkoztatott, de most van egy offline gép a cégnél, melynek kellene egy vírusirtó amit net nélkül frissítenék.
Melyik vírusirtók képesek az offline frissítésre?Előre is köszi!
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
janes1976
őstag
válasz Synaptic #11248 üzenetére
Mindjárt megkapod, nekem is ezt írták.
Közbe sikerült a skint betenni.
Ez a macskás odaver.
Még 1x köszi HZoli87!
Az volt a baj hogy a könyvtár nevébe amibe a skin van van 2 ilyen karakter: _
Gondolom ezt nem tudta feldolgozni.[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
Synaptic
senior tag
válasz Synaptic #11247 üzenetére
Elég fapados ez a bolt :
Rendelését megkaptuk, és hagyományos, kézi úton dolgozzuk fel, ami két órán belül megtörténik. A rendelés feldolgozása kivételes esetekben tovább is tarthat.
A feldolgozásról e-mailbeli értesítőt fog kapni, benne a rendeléssel kapcsolatos további információkkal. Kérjük, hogy a kettős számlázás elkerülése érdekében a visszaigazoló e-mail érkezéséig ne adjon fel újabb rendelést.
Türelmét és megértését köszönjük.
-
HZoli87
veterán
válasz janes1976 #11238 üzenetére
1- Disable self defense.
2- Exit kaspersky.
3-Replace Settings.ini in default root:
C: \ Program Files \ Kaspersky Lab \ Kaspersky Internet Security 2012 \ skin \ layout \ settings.ini
4-copy and replace folder " skin " in default root:
C: \ Program Files \ Kaspersky Lab \ Kaspersky Internet Security 2012 \ Skin
5- restart Kaspersky and you can see place for change theme for kaspersky and change key with new theme for that. -
Synaptic
senior tag
Szeretnék hivatalos NIS-t vagy KIS-t vásárolni. Merre a legolcsóbb ? ( 1user/1év , esetleg 1user/3év jöhet szóba.)
-
M3oH
addikt
válasz Szellem. #11187 üzenetére
Pontos okot nem tudok, mert nem az en hataskorom. Evekig hasznaltuk az F-securet, csak gondolom lejart a liszensz. Tavaly evvegen uj rendszermufti jott, es lehet, hogy O inkabb a Kaspersky preferalta, vagy csak jobb ajanlatot kapott az oroszoktol. Mint felhasznalo, en ennek nem orulok, de ez van. Viszont sokan panaszkodtak, igy megeshet, hogy ha lejar az egy ev, nem lesz hosszabitas.
-
janes1976
őstag
Valaki nem tudná megszerezni nekem a KIS 2012 cat nevezetű skint? Már vadászom a neten egy ideje, de ahonnan le lehetne tölteni onnan nem lehet, mert törölték.
-
törölt tag
válasz motacilo #11226 üzenetére
Ha még esetleg nem lenne végleges a dolog:
Norton Anti-Virus 2010 (ajándék 2011-gyel)(1 gépes) 1990 Ft, én is ilyet vettem.
-
motacilo
aktív tag
válasz Tappancs2001 #11223 üzenetére
A feleségem gépén 11 nap múlva lejár a NAV és én is az F-Secure Client Security-t teszem fel rá, mert fontos neki, hogy magyar legyen. Bár kevéssé konfigurálható, de nincs is szükség rá. Az erőforrásigénye is elég kicsi.
-
AmigaFan
aktív tag
válasz Tappancs2001 #11223 üzenetére
Jó döntés, szerintem meg leszel vele elégedve!
Amiga Forever...
-
törölt tag
-
janes1976
őstag
Az elején kérdez dolgokat már nem emlékszem kristálytisztán, de a lényeg az, hogy engedélyezem neki amikor a hálózatot felméri, meg hogy jegyezze meg a válaszokat, de nem jegyzi meg, hanem minden indításkor ezt végigjátszuk. A routerre is tesz fel kérdést. Most nincs kedvem még 1x megnézni.
De mondom lehet javították. Arra emlékszem hogy a 2012-es verzióval volt gond.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tappancs2001 #11212 üzenetére
Ha nem is kizárólagosan 64-bites, de természetesen működő védelme van 64-bites Windows-ra.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Az F-Secure IS-nek van 64 bites változata, ugyanis a gépemre Win 7 pro 64 bit op. rendszer van telepítve. Üdv
-
törölt tag
-
MODERÁTOR
-
janes1976
őstag
válasz AmigaFan #11207 üzenetére
Mondjuk a Bitdefender próba óta tudom mit jelent a lassú böngészés.
K*rva kellemetlen az biztos.
Én a magam részéről ha a 2013-as Kaspersky ugyanígy fogja a gépet, akkor lehet mégnézem az AVG-t hogy a routeres hülyeség még fenáll-e és ha javították, elgondolkodom hogy azt választom. Elég ingyen van. Ráadásul a felismerése is folyamatosan javul.
De hátha meglep minket a Kaspersky a 2013-asokkal.
[ Szerkesztve ]
-
AmigaFan
aktív tag
válasz janes1976 #11206 üzenetére
Majdnem, de mégsem. Nem az adatbázist cseszték el, hanem a ProActiv modulját, ami ráugrott a rendszerfájlokra is! De ezt gyorsan központilag kikapcsolták, szóval így nincs vele gond, nekem azzal gyűlt meg a bajom, hogy ezzel egyidejűleg a webfilteren is variálhattak valamit, mert megugrott a fals riasztások száma + belassult a böngészés!
Amiga Forever...
-
janes1976
őstag
válasz AmigaFan #11205 üzenetére
Hallottam róla, hogy a rendszerfájlokat sikerült berakni a fertőzöttek közé. Valami ilyesmi volt, ugye? Pedig náluk ez nem jellemző. Lehet szidni az Avirát hogy így meg úgy néz ki szarul meg hogy ülnek rajta lófaszt nem fejlesztenek, viszont felismerésbe az egyik legjobb, gépterhelésbe meg messze a legjobb.
Erre írtam én, hogy ha lenne benne madzsar nyelv, akkor az emberek 99 %-a Avirás lenne.
De nem lesz + a Bitdefenderbe sem lesz. Tőlük tudom.
Öcsém szt mondta naggyon jó az Avira IS.
Hátha kijavítják!
[ Szerkesztve ]
-
AmigaFan
aktív tag
válasz janes1976 #11202 üzenetére
Én is ebben a promóban kaptam a 18 hónapos IS kulcsomat, szóval 2013 augusztusig én is Avirás vagyok, csak most győzött a kíváncsiság, na meg az, hogy a legutolsó nagy frissítéssel hogy úgy mondjam nem tettek jót a programmal. Ha javították, már ugrik is vissza az Avira a gépemre!
Tappancs2001
A Malwarebytes free időnkénti lefuttatása még belefér, más szerintem egy F-Secure IS mellé felesleges![ Szerkesztve ]
Amiga Forever...
-
janes1976
őstag
válasz Tappancs2001 #11199 üzenetére
Számít a nyelv? Ha nem akkor egyértelműen Avira.
[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
AmigaFannal egyetértve F-Secure jó választás lehet.
Öcsém Avira IS-t használ, tudjátok volt ez a híres promó, ahol 18 hónapot adtak azoknak, akiket kisorsoltak, hát engem meg pont kisorsoltak. Mivel tudtam hogy Avira Freet használ, kedvence, akkor se váltana róla, ha piros hó esne. Örült neki hogy használhatja a legkomolyabb csomagjukat.
[ Szerkesztve ]
-
AmigaFan
aktív tag
F-Secure is nagyon jó, és tud is magyarul. Ha az angollal sincs gond, akkor Avira IS, illetve ingyenesként most éppen a Roboscan IS Free-t használom és egészen korrekt, szóval ezt is ajánlom próbára!
Amiga Forever...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest