Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
Ha odafigyelnél és értelmeznéd is azt amit írtam, de jó is lenne.
A saját tapasztalataimat osztottam meg, hogy megcáfoljam azt a b......got amit írtatok, miszerint semmire sem jó.
Ha már felhoztad, de igen, egyre több nagy cég is használja ezeket a rendszereket.
Hol írtam olyat, hogy ne lenne szükség emberi képzésre?
A bing AI-t úgy kell felfogni, mint egy asszisztenst, ami megkönnyíti azok munkáját akik hajlandóak rá és tudják is használni.#28 MaCS_70: Legyenek, de kíméljék meg a többi embert a butaságaiktól.
"A jelenléti oktatásra viszont emellett is szükség lesz, több okból is -- de ez már egy másik kérdés." Persze, de ezt ne kérdőjelezte meg itt senki.[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
Interceptor
addikt
#25gabor7th, #24 saw1989: Légyszíves ne állítsátok már be úgy ezeket az eszközöket mintha semmi értelmük nem lenne.
Frontendes vagyok és igen nagy segítség a bing AI, adott problémára hamarabb találok megoldást a segítségével mint korábban, folyamatosan használom akár komplexebb kérdések megoldásához is.
Egyszerűen hatékonyabb, gyorsabb vele a munkavégzés, más programozó ismerőseim is ezen a véleményen vannak. Tudni kell helyesen kérdezni, ráépítve a következő kérdéseket is akár, kódot elemezni és optimalizálni a segítségével, új dolgokat tanulni stb, nyilván ehhez valamilyen szinten érteni kell a szakmához is.
Azt nem tudom, hogy az iskolákban mennyire lenne hatékony a jelenlegi formájában, de az egyszerűen nem igaz, hogy használhatatlan lenne más területen is.[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Milyen routert?
- Horgász topik
- Path of Exile 2
- BestBuy ruhás topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla