Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
A generális mellett lévő pap semmit nem ér
A királyomnak 60 éves korában lett "használható" a fia (furcsa mód nem ő lett a trónörökös, de még csak az új király megkoronázása után sem lett az, pedig annak sincs fia) és azonnal betettem mellé amint lehetett egy papot, (fúl csillagos, csak azért nem cardinal, mert még mindig ki vagyok átkozva, és szerintem már a játék legvégéig ki leszek, mert épp egy keresztes hadjárat célpontja vagyok és hiába van 5 keresztem a pápánál, valaki küld ellenem egy sereget, és ha leverem, máris lemegy 2 keresztre... bezzeg mást 1 keresztnél már visszafogad, na mindegy) És pár körrel később, úgy hogy a pap végig mellette volt, megjelent egy pogány mágus is, szóval semmit nem ér a pap. Van mellette egyébként egy kém és egy assasin is, szóval egyelőre nem féltem a tömérdek inkvizítortól, ami ott téblábol körülötte, hiába tűnt el a két vallás-ikon a varázsló miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest