Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• regent

aktív tag

válasz Bencom ™ #568 üzenetére

Szerintem túl sok pénzed van, úgy értem, hogy nincs egyensúlyba hozva a dolog. Ugye egy kör=1 év-et játszol, azaz körönként kapsz pénzt, és ugyanannyi körbe kerül megépítened egy épületet mint elöötte. Viszont "lassabban" telik az idöö. Pl. eredetileg került egy épület mondjuk 2400 aranyba, és 4 kör alatt épült fel, ez volt 8 év a játék idejében. Azaz 1300-tól 1308-ig épült. Ez idöö alatt 4-szer volt aratás, négyszer volt bevételed. Most minden ugyanaz, de nem 1308-van, mire kész az építmény, hanem csak 1304. A karakterek csak négy évet öregedtek a 8 helyett. Látszólag sokkal gyorsabban tudsz hódítani, mint eredetileg, hiszen "külsöö" szemléllöö számára mondjuk kb. 50-60 év alatt el tudod foglalni fél európát. Míg mindez eredetileg 100-120 évig is eltartott volna. Az lesz ennek a vége, hogy 1250-re nyersz, és a késööbbi kihívások (mongolok, Timuriddák, stb..) mind "elmaradnak".

Szerintem neked egy bugos verziód van. Tölts le egy másikat, hátha akkor a fagyás gondjaid is megoldódnak.

Új hozzászólás Aktív témák