-
GAMEPOD.hu
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibicsucsu
aktív tag
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz Chabe89 #9580 üzenetére
Mekkora alap !
Rohadt idegesítő. A legjobb, hogy közben meg le van fagyva. Belépsz Originbe, elindítod a játékot és még vársz egy csomót, hogy elkezdj a single-el játszani, mert még "beszélget" a játék az EA szerverekkel. Persze nevetséges tempóban. A kilépés ugyanez. Nem tudod leállítani a játékot 2 mp alatt. 2 percig tart. -
Tibicsucsu
aktív tag
válasz Wizard of Oz #9550 üzenetére
"Ha mondjuk a mezei user meg akarja venni csak az Overlordot, akkor is meg kell vennie 800 pontot"
Nem! BSN-en tudsz venni 1600, 800, 560, 200 pontot. -
Tibicsucsu
aktív tag
válasz Nindzsame #9512 üzenetére
Én első próbálkozásra a 10. körig jutottam Cerberus ellen Firebase jade-en. A recon mine nagyon vicces. A proxy mine-t nem is fejlesztettem. A shield boost viszont furcsán működik. Néha mintha nem akarna menni. Eddig csak kétszer próbáltam a karit. 5 napig nem lesz asszony szal lesz majd időm szórakozni vele. Egy silvert toltam vele (goldhoz én sztem béna vagyok) és ott azért haltam rendesen. Túl sok pontot se szedtem össze, de a shield boostot nyomtam a társaknak.
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz mrhitoshi #9314 üzenetére
Nekem olyan problémám van, hogy a Vorcha Flamer nem működik ha közvetlen közelről az arcába tolom valakinek. Legalább 3-4 "méterre" kell állnom, hogy legyen hatása. Ennek a javítását nem látom sehol. Gondolom nem direkt működik így. Rohadt idegesítő, amikor az arcomba áll valaki (vagy többen) és nem akarom kivárni a Reegar rohadt lassú újratöltését. Más nem találkozott ezzel vagy nem vagytok olyan bénák mint én?
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz Vinyard# #9280 üzenetére
Valamelyik modi megnézhetné, hogy ez hányadik leghosszabb post a teljes fórumon (de a nyitó hsz-eket nem számolva). Jókat írtok egyébként. Az hogy nem a Citadel elfoglalásával kezdik a vesszőparipám és Sovereign hirtelen meggyengülését is furcsán néztem én is az első részben.
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz Eli_Stone #8542 üzenetére
Nekem itt dollárban jelenik meg. EA oldalt meg origin-t kerülni kell a BW pontot akarsz. Ha meg el tudsz menni vmi normális játékboltba itthon, akkor még jobban jársz viszont "dobozosban" csak 1600-as van asszem. EA vagy akár másik kiadó boltjában, ha nincs akció, akkor ki vesz bármit is? Most 50€ az ME3 originen. 8e Ft-ért vettem megjelenés napján az EA meg bekaphatja.
[ Szerkesztve ]
-
Tibicsucsu
aktív tag
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz CPT.Pirk #8282 üzenetére
Elég rákeresni: [link]
Nekem mondjuk tetszett. Főleg ha azt vesszük, hogy a negyedik évad szerintem elég későn próbált meg magyarázatot adni a kérdésekre és bőven nem felelt mindenre.
Azt sajnálom még, hogy az SGU-t elkaszálták valszeg azért, mert a régi rajongóknak nem tetszett, hogy nem botlanak bele minden második bolygón egy középkori faluba vagy hogy nem értik mit mondanak az idegenek. Sci-fi sorozat hiányom van. -
Tibicsucsu
aktív tag
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz Dogengar #8240 üzenetére
Igaz, hogy csak silveren nyomom, de az a vorcha sentinel nagyon állat és az nem alap kari. Főleg reaper ellen állati jó vele nyomni. Csak azt kell megszokni, hogy folyamatosan piros a képernyő, meg azt hogy nem szabad sokáig kill nélkül maradni. Az alap emeber engineer viszont nagyon furcsa lett mióta utoljára játszottam. Az incinerate szerintem erősebb, de az overload sokkal gyengébb, mint volt. Életerőt már nem vesz le szinte semmit és még mindig össze-vissza bénít vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz Ryder62 #8176 üzenetére
Nem kell magaddal vinni, de mint mindenki más, ő is tisztában van a történtekkel és kb úgy beszél róla mint ha ott lett volna.
mrhitoshi: Szerintem nincs rá kiakadva. Az én közepes angolommal azt vettem ki, hogy kicsit vegyes érzelmekkel beszél róla. Felemlegeti, hogy milyen goromba volt, meg hogy Jack minek gúnyolta, de szerintem elismerően beszél arról, hogy addig ment az apja után, míg végül le nem vadászta. Kis párhuzamot is von saját magával, hogy mindketten a szüleik után kell takarítaniuk. Persze gondolom vannak különbségek más-más mentéseknél.
[ Szerkesztve ]
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz Vinyard# #7657 üzenetére
Érdekes, hogy pont a Liara meg Benezia dolog szúr nektek szemet Sovereign halála mellett.
Sovereign halála szerintem is némi magyarázatra szorul. A kis bejátszásokból az derül ki, hogy sehogy sem tudnak elbánni vele oszt lelövöd azt a valamit, amit Sarenből kreált és mint ha kilőtték volna a droid irányítóköszpontot úgy hullik le a toronyból.
Benezia hirtelen "megvilágosulása", akaraterejének némi visszanyerése szerintem magyarázható az érzelmeinek felszínre törésével (azt nem tudom, hogy van-e különbség ha veled van Liara vagy ha nincs. Lehetne.). Addig talán saját magán kívül senki nem próbálta meg ráébreszteni, hogy nem jó, amit csinál.
Engem sokkal inkább érdekel a Conduit. Honnan a pöcsből tudtak róla? Ilos teljesen titkos volt és a Reaperek sem tudtak róla. Saren szerzett tudomást róla valahogy vagy Sovereign súgott neki? Tudta, hogy mi az? Ha igen, akkor honnan? Mi szükség volt rá egy szemét nagy Geth flotta, tömeggyártott krogan hadsereg és Sovereign mellett egy teljesen váratlan támadásnál? Besétálhatott volna a Citadel vezérlőtermébe úgy is hogy Sovereign "fedélzetén érkezik". Odamennek a toronyhoz, "beverik" azt az üveget, amin keresztül egyébként első reaper áldozatunk darabjai is becsapódtak később, és utána megnyomja a piros gombot (zöldet vagy kéket ).
A cipher a másik fekete doboz. Nem világosodott meg tőle Shepard ha jól emléxem. Valamit vagy kihagytam vagy tényleg nem volt jelentősége az első részben. Számomra az egész annyi, hogy a harmadik részben értette, látta az Eden Prime-on történteket (egy DLC-ben a fenébe is). A látomások jelentőségét Vigil teszi helyre semmi más.
Remélem nem írtam nagy butaságokat különben kezdhetem el ötödször is az első részt.
[ Szerkesztve ]
-
Tibicsucsu
aktív tag
Az a furcsa, hogy hatalmas fanként megvártad a véleményeket és nem rendelted meg előre. Én játszottam a Diablo III starter editionnel és az sem győzött annyira meg, hogy 13-15e Ft-ot fizessek érte. Az ME3-ért adott 8 ezret azért megérné, ha figyelembe veszem, hogy van pár haver, akikkel lehetne együtt tolni.
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz Ryder62 #7045 üzenetére
70 óra? Szép!
Nekem ha jól emlékszem 58 volt a max az összes DLC-vel.
Egyébként én csak egyszer vittem végig a 3-at és nagyon hiányzik az az érzés, amit éreztem az első és második után, hogy milyen jó lett és azonnal végig akarom játszani újra.
Nem gondoltam volna, hogy ez lesz, de egyszerűen nincs kedvem megint nekiállni, mert csak újra felerősödik bennem az a mérhetetlen csalódottság, ami rám tört miután végigvittem a játékot.A multit nyomom néha, mert jól esik egy óra agyatlan aprítás munka után.
-
Tibicsucsu
aktív tag
Olyasmi volt a protheánok idején, hogy a reaperek átvették az irányítást a relé rendszer fölött (az én értelmezésem szerint a Citadel segítségével). Elvágták egymástól a rendszereket és egyenként módszeres irtották ki őket. A 3. részben erről szó sincs pedig ez a legnagyobb fegyverük azon felül, hogy rohadt sokan vannak és egyenként is erősek.
leviske: Emlékeim szerint a második rész után is sokan hangoztatták, hogy gyenge a történet az elsőhöz képest és gyakorlatilag semennyire nem jutottunk előre a fő szálban. A karakterek kidolgozottsága ellensúlyozta ezt és a játékmenet is sokak szerint jobb lett (szerintem is). Cserébe a képességfejlődés primitív lett és az inventory-t kukázták. Ebben a két dologban jobb a harmadik rész.
Szerintem jogos elvárás volt, hogy az akciósabb, csapatgyűjtős 2. rész után olyan történetet rakjanak össze, hogy beszarsz nem behánysz.
[ Szerkesztve ]
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz FehérHolló #6574 üzenetére
Pffff......
Mennyire tré. Az egy relé, amit aktiválni kell oszt jó.
Persze ki vagyok én, hogy ilyen primitív feladatnak állítom be egy relé aktiválását. Erre találna ki valami normális író egy megfelelő hátteret.
Pl: a keeperek összekapcsolódva egy gépezetet, fontos "alkatrészét" alkotják a Citadel relének, ami nélkül nem működik. Erre rájössz, mert megmondja neked Javik, aki valahonnan tudott erről ellentétben Vigillel (vagy találsz erre utalást a Marson). Mission one vagy inkább nulladik lépés (pl 2. 3. részt összekötő DLC amiből sokat ígértek): irány a Citadel és mindenki megbotránkozására és némi ellenállás mellet szétirtod az addig érinthetetlen keepereket.Pont.Vagy fórumokat olvasgat az ember és valaki benyögi a "hivatalos választ".
Inkább hagyjuk az egészet. Rajtam kívül itt már annyian elmondták a negatív véleményüket, hogy párszor teljesen elment a kedvem a fórum olvasásától és én ezért kerültem is a témát. Én nem voltam dühös a végén csak borzasztóan csalódott annak ellenére, hogy az említett spoilerek miatt (és a történetileg gyengébbre sikerült 2. rész miatt) már nem is vártam olyan sokat a játéktól (csodát nem, de azért sokkal jobb történetet). Most kezd a csalódottság dühbe átváltani, amin sokat segít a Bl meccs alatt elfogyasztott pár sör.
Annyit még hozzátennék, hogy nem a pénzemet sajnálom és nem is a játékkal eltöltött időt hanem azt hogy el lett baszva ez a jó kis történet.A Real viszont kikapott, ami jó
[ Szerkesztve ]
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz janos666 #6571 üzenetére
Amúgy leesett, hogy mi volt nekem nagyon fura a legvégén.
Az hogy egy értelmetlen szar volt.Nekem már ez sem tetszett, amikor megjelentek az első spoileres írások, képek + az első trailer, amiben megtámadják a reaperek a Földet. Pár óra játék után megnyugodtam, hogy tulajdonképpen totális támadást indítottak az egész galaxis ellen, de akkor meg azonnal beugrott, hogy mi a francért nem a Citadellel kezdték.
Az addigi ciklusoknak az volt a lényege, hogy a relék és a "Fellegvár" egy jól kitalált csapda legfontosabb részei. A civilizációk függnek tőluk. Citadel a központ, ahonnan mindent irányítanak. Ott vannak a vezetők, minden info az aktuális civilizációkról és onnan át lehet venni az irányítást a relék fölött, és akkor senki nem használhatja a reapereken kívül.
Reméltem, hogy a játék során választ kapunk arra, hogy miért nem ott kezdenek, de semmi! Az első rész legérdekesebb része, amikor a Vigillel való beszélgetés során teljesen összeáll az a kép, amit itt tulajdonképpen kukáztak.
Nem csak az utolsó tizenöt percben merül fel az addig történtekkel kapcsolatban sok kérdés. A játék során folyamatosan hiányzik valami minden egyes fontosabb momentumnál. Csak azért nem annyira feltűnő, mert jönnek azok a bizonyos "epic" momentumok, amik elvonják a figyelmet a hiányosságokról és adnak némi érzelmi töltetet a játéknak.
Pluszban én személy szerint folyamatosan nyomasztónak éreztem a játékot, mert arra vártam folyamatosan, hogy ki hal meg a kedvelt szereplők közül. Ezt mondjuk teljesen pozitívumként értékelem és hasonló érzéseket vártam volna a második rész utsó küldetése során. Számomra egy kicsit csalódás volt, hogy mindenki túlélheti a "suicide missiont". -
Tibicsucsu
aktív tag
válasz Cray Tyler #5978 üzenetére
Minden, amit leírtam silverre vonatkozik.
"... a BF-skines human soldierek mind retardált nyomik"
Láma kérdés: Mi az az afkoló player?
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz Cray Tyler #5970 üzenetére
A f@szom az ilyenekbe!!! Ezért nem kaptam meg én sem. Idegbajt kapok az ilyenektől. Azoktól is akik 3 lövéssel (nem rakétával) szedik le az Atlast.
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz Polllen #5627 üzenetére
Robbannak egyet de utána olyan színű a lökéshullám, amit választottál. Ráadásul a Citadella is egy relé és az is csak darabokra robban anélkül hogy vinné magával a Naprendszert. És hogy kötekedjek veled, nem nem ugyanúgy robbannak, mint az arrival dlcben. Ott egy óriási fénygömb keletkezik, mint egy csillag, itt pedig konkrét robbanásokat, tűzfelhőket látsz.
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz Dantenero72 #5623 üzenetére
Én azt úgy értelmeztem, hogy az az "energiasugár" vagy mifene, ami mondjuk kiírtja a szintetikusokat vagy "összeolvasztja" őket az organikusokkal (ez is mekkora egy iszonyatos bugyutaság). Amikor mondjuk a pirosat választod, akkor is látod a Föld körül és a felszínen is végigvonulni egy ilyen piros hullámot, amitől megfekszenek a reaperek (reaperök ha valakinek így jobb). Az emberek utána ott ugrálnak fegyverrel a kezükben. Szóval nekem az nem robbanás hanem az egyik hülye választásod elterjedése a galaxisban.
[ Szerkesztve ]
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz Eli_Stone #5617 üzenetére
Ez a relés dolog már rohadt unalmas. Benne van abban a fos videóban, hogy szétesnek és kész. Nincs irtózat robbanás meg ilyenek. Szétesnek, tönkremennek, kifogy az energiájuk mittomén. Nem ugyanaz, hogy belevezetek egy irtózat aszteroidát vagy valami szuperhatalom szuperkütyüvel szuperenergiát sugározva szuperfaszságot csinál a relékkel és azok közben darabokra HULLANAK (nem robbannak vagy legalábbis nem k.nagyot) Egyébként tök mindegy, mert nem ez a játék vége, mert ez NEM LEHET!
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz Eli_Stone #5579 üzenetére
Inkább multira gondoltam a kérdésnél. Nekem Mantis van meg X-es szinten és az még könnyebb is mint a többi és elvileg valóban elég egy fejlövés vele akár egy phantomnak is. De a célzás és az a lassú reload nem nekem való.
Infiltrator: értem én, hogy mit jelent, de ott van neki a fagyasztás meg a cloak. Nem értem, hogy ezekhez miért a sniper puska párosul. Ha jól emlékszem, akkor külön lehet a sniperre fejleszteni, de egy Mantis (a többi erős sniper puskát nem ismerem) anélkül is elég erős.
SMG nálam felejtős nagyon, mert az folyamatosan megy ki a kezedből. inkább célzok kb fejre és lövök sűrűn egy pisztollyal. Vindicator is azért felejtős, mert ha jól emlékszem sorozatokat lő és az engem valahogy idegesít.
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz Cray Tyler #5565 üzenetére
Mennyi ilyen idegesítő hibával találkoztam!
-Stasis: ott áll az arcomban a geth destroyer erre a mögötte álló akármelyik másik gethet sikerül "buborékba" tenni.
-Overload: u.a. mint az előző esetben + néha elfelejt továbbugrani a "villám" a többi ellenfélre.
-Charge: pont mint nálad, de nagyon sokszor. Nyomkodom, mint a fába szorult féreg és az istenért sem csinál semmit. Közben meg fogy a barrier.Más
Azt mondjátok már meg, hogy az infiltratornak miért alap a sniper? Én annyira nem tudok sniperrel játszani, hogy az elképzelhetetlen. Nekem nem megy ez a gyors célzás és lövés. Elrontom és egy óra mire újratölt.Kicsit érdekelne, hogy ki milyen kaszttal milyen taktikát választ, hogyan játszik. A már említett 200%-os CD bonuszos dolgot én a kezdetektől játszom az engineeremmel. M3 Predatorból hamar megkaptam a X-est. Mást nem viszek. Elég pontos is. Nem egyszer megvan vele a 20 headshot úgy hogy azért távolságot tartok. Fedezékből 3-4 lövéssel a guardianokat is el lehet intézni. Ha nagy rush van akkor kb automatára beáll az ujjam az overloadra és közben lövök ahogy csak az egerem bírja.
Valaki még említette itt a banshee fejlövést. Én úgy tudom, hogy annak a hasa a gyenge pont. Brute-nak is ahol nincs páncél: has, fenék, fej. -
Tibicsucsu
aktív tag
-
Tibicsucsu
aktív tag
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz tiv83us #3249 üzenetére
SPOILER
A pics@ba! A PI-CSÁ-BA! Én meg véletlen beleolvastam egy kib...ott youtube-os videó első rohadék kommentjébe, amibe azt spoilerezte egy pöcs, hogy Tali öngyilkos lesz és én nem mertem emiatt (sem) engedni a feltöltést. Amúgy is hezitáltam nagyon, de ez az infó (igaz egyáltalán?) volt az kis porszem, ami a feltöltés megszakításához vezetett.
Nem olvastam az utóbbi kb 1500 hsz-t ezért reagáltam csak most.
-
Tibicsucsu
aktív tag
-
Tibicsucsu
aktív tag
Valóban kezd teljesen olvashatatlan lenni a fórum. Kéne valami más megoldás. Ha nem számít szentségtörésnek a PH fórum elhagyása, akkor javasolnám hogy hozzunk (hozzatok ) létre a BSN-en a PH-s csoportban egy spoiler-es fórumot.
Más: Most toltam végig a DLC-t. Hát kapják be! Ennek BENNE KELLETT volna lennie a játékban a fő szálban. Ha nem lett volna a DLC és annak a leírásában elspoilerezve a karakter, hanem jött volna mint derült égből a villámcsapás, akkor most itthon ültem volna a gép előtt telefosva a gatyámat. Ehelyett tudva hogy ki lesz az új társ szinte unottan vittem végig az egészet. A két "videó" azért feldobta és egész álló nap tudnám hallgatni a történeteit, infókat meg mindent amit tud.
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz infectedmann #3141 üzenetére
Nekem teljesen olyan érzésem volt játék közben, hogy ha csak hangyányival is de szebb a 2. résznél.
Egyébként nekem karakter importálásnál sem volt gondom. Tökéletesen beimportálta azt a béna arcot, amit sikerült az első részben megkreálnom. -
Tibicsucsu
aktív tag
Jöhetne még pár felvezető videó. A második rész előtt is jók voltak az interjú szerűen megcsinált karaktervideók. Egy élőszereplős videó mondjuk a londoni ellenállásról, ahogy irtják a huskokat jó lenne.
Huskokról jutott eszembe, hogy nézve teljes, 3 perces trailert, valahogy teljesen más érzés fogott el velük kapcsolatba. A második részben csak irtod őket ezerrel a videó viszont számomra sokkal szentimentálisabb aspektusba helyezte őket, hiszen azok gyakorlatilag legyilkolt emberek.
-
Tibicsucsu
aktív tag
Megvolt az első két silverem egy egész fasza kis csapattal. Mindkettő sikerrel, sőt a jobbak közé tartoztam az engineerrel. Utána goldot nyomta be a leader srác, de szerintem velem együtt a többiek sem tudták így az első körben a nagy meglepetésre majdnem elpusztultunk. Végül a hetedik körben tette a két phantom a dolgát. A goldban két krogan is volt így szerintem nem volt túl ideális. Volt egy kis szétszéledés is. Nagy hátrány volt még, hogy csak egy srác tolta mikrofonnal és az kevés volt, amit ő látott és kommentált. Néha üvöltöttem volna hogy PHANTOOOOOOM (illetve 2 phantom). Engineer nem arra van, hogy goldon 1-1-ezzen egy phantommal. Azért büszke vagyok magamra, mert ott nekem sikerült a legtöbb pontot begyűjteni.
Tanulság, hogy goldot csak mikrofonnal szabad tolni. Mondjuk nekem elég lett volna a silver -
Tibicsucsu
aktív tag
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz tiv83us #1730 üzenetére
Nekem most 19-es az engineerem. Incinerate-et kimaxoltam és csak a pisztolyt viszem magammal. Így kb 2,5 mp a cooldown, ami elég jól jön. Mondjuk így sem szedi le rögtön a troopert, de egy lövés már általában elég utána (előtte, közben). Gyakorlatilag dobolni tanulok: jobb kezemmel gyors ütemben lövök, a ballal pedig lasab ütemben égetek mindent amit látok. A drone viszont nem annyira jó a guardianok ellen, mint más classoknál. Nem tudom mik vannak még, de néha látom, hogy egyszer csak kizökkenek a fedezékből és utána gyorsan halnak. Aki jártas a többi classban ez elmondhatná, hogy melyiknek mi az ellenszere a guardianok ellen. Azt nem tudom még, hogy utsó lépésként érdemes-e a drone-t rakétásra upgrade-elni. Valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Tibicsucsu
aktív tag
Úgy látom mindenkiben mély nyomokat hagy egy phantom gyors likvidálása. Én egy krogannel szétütöttem, de a távolságtartó engineerem után furcsa volt a közelharc ráadásul, akkor kezdődött ez a nem működik a melee. Először azt hittem én vagyok a béna, de kiderült, hogy bug. Utána egy másik alkalommal kiderült, hogy béna is vagyok
Én egyébként M-5 Phalanx-szal nyomulok. Elég nagy a sebzése és pontos is. Guardianoknak fél méterről benézek néha a kukucskájukon és agyonlövöm őket.
[ Szerkesztve ]
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz FehérHolló #1711 üzenetére
f@aszom! Most már harmadszor. Pedig elég ütős kis csapat gyűlt össze. Gyakorlatilag ha mindenki lvl10 fölött van, akkor nincs nagyon halál. Persze egy phantom mindig meglepheti az embert.
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz tiv83us #1708 üzenetére
Keményen tolod. Az a baj, hogy egy csomó idő kiesik míg találok lobby-t, ráadásul bugos is rendesen:
- volt olyan, hogy a cerberus katonák nem mozdultak. Az könnyű volt
- össze vissza ugrál a pályán a karakterem
- elment a melee attack és a carnage is. Egyszerűen nem hatottak az ellenfélre és ammot se tudtam felvenni.
Sök idő elmegy ilyen szarakodással -
Tibicsucsu
aktív tag
válasz tiv83us #1437 üzenetére
Valamit nagyon rosszul csinálhatok, mert a mérnökömmel kb fele annyi killt tudok csinálni, mint a társak másik kasztokkal. Harc közben nem nagyon érzem, hogy kilógnék a sorból, de ezek szerint mégis. Néha mondjuk keresem, hogy most honnan támadnak oszt mire odaérek egy soldier megy egy infiltrator leszedi a nagyját. Most nyomtam két kört a havas pályán két csókával (csak 3-an voltunk) és 10. hullámnál mindkétszer elbuktunk. Másodiknál én maradtam egyedül és mérnökként nem sok esélyem volt. Valahogy a nemesisek is mindig megtalálnak. Én küzdök egy nemesis-szel egy csomó ideig (mindig elbújik a kicsike) míg a társak ledarálnak mögöttem mindenki mást. A phantomokról már ne is beszéljünk.
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz Tibicsucsu #1435 üzenetére
Még két játék után ki kell, hogy javítsam magamat. Lehet hogy a multi is növelni fogja a villanyszámlát
-
Tibicsucsu
aktív tag
Kipróbáltam a multit. Először csak kapkodtam a fejem, hogy mi történik. Túl sokat nem tudtam hozzátenni a játékhoz az engineer karimmal, de azért szerintem örültek a társak, amikor mondjuk egy guardiant megzavartam a kis drone-ommal. Furcsa hogy összerakott a játék egy 12,18 és egy 20-as karival. Én csak szórtam a golyókat, ők meg pár lövésből szedték le az ellent. Rögtön 5-ös szintre léptem. Asszem azért nem a multi lesz az én játékom. Túl nagy láma vagyok ehhez. Eleinte csak nyomkodtam a shiftet, de rá kellett gyorsan jönnöm, hogy az idő nem áll meg és skilljeim sincsenek 1 -es szinten.
-
Tibicsucsu
aktív tag
A grafikával nekem csak a közeli képeken van "bajom" (leszarom csak feltűnt). Az arcok iszonyatosan részletesek és ehhez képest közeli képeken nagyon feltűnő a ruhák elnagyolt textúrája. Az első részben nincs ekkora különbség és ezért nem figyeltem fel rá. Itt viszont valahogy annyira "tiszta" (nem tudom máshogy megfogalmazni) a kép, hogy feltűnnek az ilyen dolgok. Szeretném még egyszer kiemelni, hogy ez csak az átvezetőkre vonatkozik, aktív játék közben fel sem tűnik és egyébként leszarom.
A mozgás mintha változott volna egy kicsit. Nekem olyan érzésem volt végig mintha távolabbi perspektívából néznénk a hátunkat, de lehet hogy csak túl régen játszottam a játékkal.
Problémám volt még a célkereszttel is. Néha nagyon nem találtam.
Az is maradt, hogy néha amikor feljön a HUD, nem tudok körbenézni. Alig reagál vmit az egérmozgásra.Az még érdekelne, hogy akkor most kivették a játékból a door bypass minigame-et vagy csak a demoban nem volt?
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz tiv83us #1244 üzenetére
Normalon nem emlékszem rá, hogy betaláltak volna bár ott nem is bújtam nagyon a fedezék mögé. Odatoltam a kis Drone-om és amíg azzal foglalkoztak, addig lőttem mint a barom.
A két lövegnél én, amikor elkezdte lerakni az elsőt, akkor már Garrus-nak és Liarának is kiosztottam, hogy azt aprítsák és én is azzal kezdtem. Utána gyorsan leszedtem a két engineert és a legvégére már csak a másik torony maradt, amit szétlőttem közelről.
Furcsa, hogy magasan az engineert szeretik a legkevésbé. A Drone és az AI hack is tök jó. AI hackkel a lövegeket is a Cerberus ellen lehet fordítani, a drone a második részben az YMIR mechek ellen jött nagyon jól. Tulajdonképpen bármikor jó, amikor le akarsz kötni egy ellent, amíg a többit irtod.
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz tiv83us #1216 üzenetére
Először végignyomtam normalon engineerrel, mert ekkora pöcs vagyok. Insanity-t már csak soldierrel mertem kipróbálni.
Először nagyon meg voltam lepődve, hogy a fedezék mögött is eltalálnak néha, de szép lassan hozzászoktam.
A Wrexes pályán az utolsó emeleten megizzadtam rendesen. Medigel el is fogyott, de a gránátnak (nem a vesszőparipám a téma, de jó hogy újra van) nagyon jó hasznát vettem.
Az Atlas-szal nagy kergetőzés volt az oszlopok körül és közben a Cerberus katonákat is ölni kellett ezért sokszor majdnem meghaltam és tényleg csak annyi időm maradt, hogy visszatöltődjön a shield és már megint harcolnom kellett.
Ha ez mondjuk egy közepes pálya és lesz vmi Horizon-szerűség a 3. részben, akkor számomra esélytelennek tűnik egy olyan pálya.szerk.: Csak nekem tűnt úgy mintha szétloccsant volna az egyik Cerberus trooper feje, amikor agyonlőttem vagy más is találkozott hasonlóval?
[ Szerkesztve ]
-
Tibicsucsu
aktív tag
-
Tibicsucsu
aktív tag
Fegyverhangok iszonyat jók és az is nagy királyság, amikor egyszerre több gránátod dob oda. A másodikból nagyon hiányoltam a gránátot annak ellenére, hogy sztem az első részben nagyon béna volt. Szebb is lett a játék. Legyen minimum 40 óra és elégedett leszek.
-
Tibicsucsu
aktív tag
A zene a végén fantasztikus!
orichalcos: Thresher Maw-kal az első részben többször is találkozhatsz. Hamar haza tudják vágni a makót (magyarul mékó asszem).
v_tomy: Gondolom ez a játék eleje. Meg kell nyomni a hangulatot és be is kell vezetni a történet folytatását. Tuti lesz olyan, mint a második részben a "halott" reaperen, amikor szakadatlan jönnek huskok meg azok a rohadt scionok és már várod a következő cutscene-t.[ Szerkesztve ]
-
Tibicsucsu
aktív tag
Szerintem nem ér ennyit ha összehasonlítom a 2. rész CE-vel. Én azt 8e Ft-ért vettem két hónappal a megjelenés után és ha jól emlékszem 12 ezerről indult. Az art book elég kicsi (akkora mint a tok, A5 gondolom). A litográfia is gondolom akkora lesz. A robotkutya és az alternatív öltözet sem hoz lázba. Ettől függetlenül asszem megveszem
-
Tibicsucsu
aktív tag
Másik kaszt. Szerencsére ugyanaz a rész, mint eddig. Nem lenne jó ha megjelenés előtt látnánk a fél játékot.
v_tomi: Ezt most nem teljesen értem. Nagyon sok változtatást szerintem nem lehetett várni. Az új dolgok nekem eddig tetszenek:
-Omni blade jó, bár nem jön be annyira hogy ennyire látványosra akarják csinálni és nem folyik bele a játékmenetbe hanem egy külön jelenet az egész.
-van megint gránát és most használhatóbbnak tűnik, mint az első részben
-lehet lopakodni és meglepetés szerűen támadni, nem érzik meg a "szagodat" az ellenfelek
-lehet fejleszteni a fegyvereket. Ez még kicsit kérdőjeles. Nem tudni mennyire lesz hatása.Az viszont még mindig nem tetszik, hogy a különböző lőszertípusokat skillként lehet használni
-
Tibicsucsu
aktív tag
"A "ruhája" sem nehéz páncélzat."
Na ez a másik probléma. Ha a Normandy-n kibontott hajjal flangál nehéz páncél nélkül az OK. Jó lenne ha most lenne a társaknak "hétköznapi" és harci viseletük, nem egy biciklis maszkkal mennének űrsétára az egyébként nehéz páncélt nem hordó karakterek és Shepard nem fejelné le a Cerberus armor sisakjával Liarát, amikor megcsókolja. Persze nem ez a lényeg, de ha már a kapcsolatok is szerepet játszanak a játékban, akkor szerintem ezeket a dolgokat javítani kéne (és nem 160 BW pontos DLC-kre gondolok). -
Tibicsucsu
aktív tag
Csak engem idegesít, hogy Ashley-nek ki van bontva a haja?
Katona csajszi egy géppityuval a kezében, gyilkolásra készen és közben az arcába lóg a haja.
Ne akarjanak már a csatatéren Miss Milky Way-t csinálni belőle!Azért jó a kép, de felvilágosítana valaki, hogy Samara "fejdísze", ami itt Liarán csillog az tulajdonképpen mi is?
-
Tibicsucsu
aktív tag
Lehet, hogy nekem vannak szövegértelmezési problémáim, de nekem ebből az jön le, hogy pár hónapon belül kapunk infót a demó tervezett megjelenéséről. Ez viszont nem azt jelenti, hogy pár hónap múlva lesz demó. A cikk írója itt erősen ferdít. Szerintem szeptemberben bejelentik, hogy február közepén lesz demó, ami x perc játékot tartalmaz majd.
Vega remélem valami agyatlan vadbarom, akinek a legnagyobb lelki problémája az, hogy nem született krogannek.
[ Szerkesztve ]
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz WonderCSabo #293 üzenetére
Asszem sulykolás volt az első részben (és talán a másodikban is). v_tomy megelőzött
(#294) orichalcos: szerintem nem voltak végig bábok max. a nagy törekvésben IM már megint túl közel ment valami reaper artifacthez és igazította a teste többi részét a szeméhez
[ Szerkesztve ]
-
Tibicsucsu
aktív tag
Ez az egész románc dolog túl van lihegve a rajongók által. Nekem már ez az alien sex se jött be annyira a második részben. Még a Liarás románc magyarázható, mert az egész faj szaporodását jól körülírták és a szoros neurális kapcsolat miatt hihető, hogy élvezhető a dolog. Ráadásul nagyon kicsi a különbség a két faj között külsőre. Ha már érzelmeket akartak vinni a dologba, akkor sokkal drámaibb, ha pl az imádni való Talival csak plátói lehet a szerelem.
-
Tibicsucsu
aktív tag
Nem nagyon érzem ezt az űrcsata dolgot. Max olyat tudok elképzelni, hogy a kisebb reaperek között van két nagyon nagy, amikre jedi módjára dokkolni kel egy-egy csapattal és belülről elpusztítani. Poén is lenne, ha úgy kéne csinálni, hogy egyszer az egyik egyszer a másik csapatot irányítod és mondjuk Garrus bőrébe bújhatnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest