-
GAMEPOD.hu
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
válasz Tibicsucsu #5574 üzenetére
egész könnyen megtanulható.
én szinte már csak avval jatszok. M-98 Window és INF kari. Ha fix Gethek ellen megyünk akkor Quarian, ha Cerberus akkor Human.
Tegnap 4 szintu karival 65K pontott gyüjtöttem be Bronzon. 20K ponttal megelözve mindenkit. És nem csak sniperoltam.Egy idö után megszokja az ember hogy nincs mas fegyver csak a képességek. Pl a humannal a Cyro mindig jol jon. ha nagyon kozel az ellen rányomsz egyet és jobb gomb és már lösz is. M-98 pont ezért jo, nem gondolkodik mind a Javalin és erös mint a bivaly. plusz atló mindenen. Ha felhuzod a lathatatlanságot és a Szarmazás speckot és végig a Sniper bonusra pakolsz alcazasbol leadott 4-5 lovesbol 4es szintu M-98al beszedek egy brutot vagy akar egy atlast. persze fejkörüli lövesek kellenek.
Amugy hetek ota panaszkodok arra hogy nem sebbeznek a fegyvereim, de látom sokak még csak most veszik észre!
Elég sok multizo van... Nekem Pohár, Undead és Progamer van felvéve baraátnak. Vegyetek fel és nyomulhatunk együtt!
Szerk: m-98 20szinten +22 bonust add a power töltésre. abszulut elegendo. alap szinten is -10-20 körül van ellentétben a Javalinnel. Blcak windowra azért kivancsi lennék mit tud! de sajna nincs még olyanom!
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
infiltratorral kizarolag one shot reload snipert hasznalok, a semi-auto szerintem gyenge es nem jo, szeretem ha az ellenfelb eegynel tobb loves nem kell. (persze ez insanityn nem nagyon lehetseges, de akkor is maradok ennel ) disruptort hasznalom csipaval es legtobbszor az incineratet. csapattarsnak egy dps-t szoktam pl. garrus meg egy bioticot igy liara-t. a singularity elegge hasznos tud lenni.
-
pohár
félisten
Vanguardon kívül mindenkinek Mantis (és kimaxolt Predator) van a kezében, kroganom még nincs, oda shoti + bökő a végére
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest