-
GAMEPOD.hu
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibicsucsu
aktív tag
Megvolt az első két silverem egy egész fasza kis csapattal. Mindkettő sikerrel, sőt a jobbak közé tartoztam az engineerrel. Utána goldot nyomta be a leader srác, de szerintem velem együtt a többiek sem tudták így az első körben a nagy meglepetésre majdnem elpusztultunk. Végül a hetedik körben tette a két phantom a dolgát. A goldban két krogan is volt így szerintem nem volt túl ideális. Volt egy kis szétszéledés is. Nagy hátrány volt még, hogy csak egy srác tolta mikrofonnal és az kevés volt, amit ő látott és kommentált. Néha üvöltöttem volna hogy PHANTOOOOOOM (illetve 2 phantom). Engineer nem arra van, hogy goldon 1-1-ezzen egy phantommal. Azért büszke vagyok magamra, mert ott nekem sikerült a legtöbb pontot begyűjteni.
Tanulság, hogy goldot csak mikrofonnal szabad tolni. Mondjuk nekem elég lett volna a silver
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- ANTMINER S21 Hydro 473 THS Magyarország egyetlen Hydro Hosting szolgáltatójától!!!
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest