Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDennis
senior tag
Hát megmozgattam az összes optikai kábelt meg a fő csatlakozót is és semmi, ugye ha egy hangszóró hallgatott volna el akkor azt mondom valahol a kábel megtört vagy valami, de hát a mély az nem olyan kis kábellel van összekötve. A másik meg, hogy amióta megvan mondom 1 helyen áll és a kábel a fal mellet megy ember fizikailag nem tud hozzá érni...
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
DonDennis
senior tag
Tegnap történt, hogy hallgattam zenét teljesen jól szólt minden, majd mászkáltam a lakásba stb és mikor bejöttem megint a szobába ahol van maga a zene észre vettem, hogy nincs basszus, és a mélyláda nem is szól, megnéztem hátul a vezetékeket érintetlenek meg hát nem is mozgatom sose mivel kivan neki alakítva a hely. Néztem az effecteket stb be van állítva, hogy szóljon a mély de így se szól. Esetleg valaki tapasztalt már ilyet, vagy van valami ötlet? Köszönöm.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
DonDennis
senior tag
Sziasztok, tudtok segíteni nekem hogy mekkora méretű csavar kell a hangszórókhoz hogy fel lehessen csavarozni a tartókra? Én így ránézésére M6 x 1 re tippelek de azért jó lenne tudni, köszönöm szépen
[ Szerkesztve ]
-
DonDennis
senior tag
válasz Nfsman20 #1371 üzenetére
Köszi akkor marad a z906, hangszóró kábelből mire érdemes figyelni ha vesz az ember? Márkákból is van sok König OFC vagy Valueline meg csomó méret van 0,75 - 0,50 - 0,25 - 0,35 ezekben mi a különbség? Csak azért kérdezem mert úgy tudom 7méteres a hátsó hangszórókhoz a Logi alap kábele ami hát kicsit nevetséges ha az ember rendes méretű szobába akarja rakni...tehát hangszóró kábelt kell majd vennem hozzá csak jó lenne tudni milyet.
-
DonDennis
senior tag
Tudja valaki esetleg mikor jön új csúcs kategóriás Logitech otthoni rendszer? Vagy nincs róla hír érdemes még megvenni a z906-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Crypto Trade
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest