Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nfsman20
tag
válasz DonDennis #1370 üzenetére
Egyelőre nem sok esélyt látok rá, mivel 2004 vége felé kezdte el a Logitech a Z-5500 árusítását, a Z906 pedig 2011 végén jött. Röpke fejszámolással kijön, hogy kb. 7 év telt el a két csúcsmodell között. A Z906 kiadása óta pedig alig 2 év telt el, szvsz. legjobb esetben is még legalább 2-3-4 év, mire új modell jön, addig max. a szériahibákat csiszolgatják. Így is elég ütős ez a rendszer, szerintem most, és még 1-2 éven belül érdemes beruházni erre. (megjegyzem, hogy nekem nincs ilyen rendszerem, "csak" egy Z-2300-as, de a jövőben én is pályázok egy Z906-ra). Igazából nekem a Z-5500 tetszene, de azt már sehol nem kapni, csak használtan... azok meg már elég vegyes állapotúak (én is megszívtam a használt z-2300-zal, fél hangerő felett cicereg-serceg a szatellit, és nem tudok velük mit kezdeni. Megtörtek a lengőkábelek és a membránra vezetik a sercegést. Garancia nincs, nem javítják a környéken, mert túl kicsik a hangszórók stb-stb.)
[ Szerkesztve ]
"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- GTA VI
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest