Hirdetés
Aktív témák
-
Stingie
tag
Sziasztok,
most vettem egy ilyen Cordless Desktop LX 700-as szettet és az egérel lenne egy kis problémám. Lehetséges az, hogy az első feltöltés után (ami majd' 20 óra volt) egy nap alatt remerül benne az akksi?
Éjszaka nem tettem vissza a helyére, de reggel már semmire sem reagált, nem is világított, használhatatlan volt. Tudjátok, miért van ez vagy ez valami hiba és vihetem vissza? -
KriszBoy
senior tag
Mennyibe kerül ez az egér? Miért nem veszel még egy 500-ast ha megint van pénzed? Nekem is 700-asom van és le nem cserélném!
-
AttackR
tag
Up!!
-
AttackR
tag
Bocsánat 3szor nyomtam meg az OK-t
-
AttackR
tag
Nincs még senkinek ilyen?
-
AttackR
tag
Nincs még senkinek ilyen?
-
AttackR
tag
Nem most van egy a4techem még régen volt mx500 de el kellett adni. Most erre lenne pénzem. De az egéről nem tucc valamit?
-
AttackR
tag
Szóval kinéztem ezt az egeret és lenne egy kérdésem. Mikor mx500-am volt akkor eltérve a legtöbb opticai egértől ha gyorsan mozgattam nem hibázott és rendesen forgott, mikor a mostani a4tech egeremet gyorsan húzom valamelyik irányba akkor elugrik mindenfele. Szal értitek
gondolom sejtitek hogy mit akarok kérdezni: ezzel az egér precíz mint az mx500?
Jah CS-ben használnám
thx előre is
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Jogász topic
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- További aktív témák...
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest