-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SzlobiG
félisten
Miért lenne szar? Az egyik legnagyobb olajipari vállalat és a legkeresettebb. Évek óta azt használom gond nélkül mindenbe.
(#33699) TheProb Keresd ki itt és kidobja milyen való az autódba sőt még alternatívát is. Puntoba a magnatec teljesen jó lesz és nem drága.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
-
TheProb
veterán
Fuchs-szal szemezgetek jelenleg, árban is elég korrekt, majdhogynem olcsó.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
EQMontoya #33690 üzenetére
Attól nagyon messze van egy normálisabb 15W.
(nem ilyen ósan-tuskó sz@rra gondoltam, hanem rendes minőségibb márkából)
Olvasd az egész hsz.-t, ne csak a "15W-40"-et ragadd ki belőle!
Mihelyst rendbe rakja a gépet, mehet bele a normális, hígabb olaj, de addig ugyanúgy megeszi majd a moci, mint eddig.
Vagy mi is lett az olajjal, hová tűnt ugye?
Ha nem motorkopás okozta az eltűnést, akkor persze tök mindegy milyet rak bele, valahol el fog folyni a sűrűbb is, ez esetben nyilván 10W legyen.
De amúgy meg... Önmagában, hogy sűrűbb ill. magasabb viszkozitású az olaj, még nem egyenlő azzal, hogy totál sz@r. És mint írtam, most nyáron, ideiglenesen.
Remélem az őszig azért csak megoldódik a problémája, mert ha jönnek a hidegebb idők, kénytelen lesz a hígabbat rakni, vagy tovább kopik az a szerencsétlen motor.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
TheProb #33685 üzenetére
A kisebb első szám a jobb hideg állapotban lévő szivattyúzhatóságot/kenőképességet jelzi, meddig használható. (szám -35 fok assz'em, de lehet tévedek)
Mint előttem írták, nem feltétlenül jó ötlet a sűrűbb olaj, úgy tudom pont a Puntónál szűkek az olajjáratok, hidegben a sűrű olaj lassan jut el ahová kellene.
10W-40 jó a Punyeszba.
(főleg a Tiédbe most...)
Szerintem most nyáron (amíg nem javíttatod ki a motor hibáit) ideiglenesen belemehet valami 15W-40 is, de télre ne legyen 10W-40-nél sűrűbb![ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
zack
nagyúr
válasz
TheProb #33685 üzenetére
Jól tudod. Minél nagyobb a W előtti szám annál "vastagabb" az olaj. Ha fogyasztja az olajat, meg lehet próbálni kicsit vastagabbat, de sokkal jobb nem lesz. A vastagabb olaj azért sem jó, mert a gyár által előírt olaj hidegen eljut az olajfuratokon keresztül a megfelelő időben a megfelelő helyre. Egy vastagabb olajnál ez nem biztos.
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
TheProb
veterán
Ja a Fuchs-ot már láttam hogy ajánlotta valaki itt a topicban.
És mért más (5w40) viszkozitású olajat bobnak az egyes gyártók keresői, mint a gyári 10w40?
Hozzákalkulálja a kocsi/motor korából vélhető kopást és sűrűbb olajat javasol v mi?
(legalábbis asszem minél kisebb a "w" előtti szám, annál sűrűbb. Aztán lehet pont fordítva)
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
zack
nagyúr
válasz
#03969024 #33682 üzenetére
Igaz. Az is elég.
Volt egy kopott blokkos FZR1000 motorom. 1L olaj/ 500km. Az szürkés feketén füstölt gázadáskor. Aztán később kékes füstöt is eregetett gáz elvételkor (szelepszár szimering hiba volt).Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
TheProb
veterán
Van valami normális írás arról, hogy mi alapján találjam ki, hogy melyik olaj a legjobb az adott kocsihoz?
Elvileg viszkozitáson belül is vannak különbségek.Sokszor még a gyártó által ajánlott olaj se a legjobb, nemrég pont integrale írta, hogy ették az olasz kocsik a selenia-t.
Mennyire igaz az, hogy bontott olajat nem lehet sokáig felhasználni mert "megromlik"?
Rész-szintetikus, szintetikus között van lényegi különbség?Mod: castrol, mobil keresője most 5w-40-et ajánl a puntohoz, holott 10w40 a gyári. wtf?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
M_o_g_y_i #33677 üzenetére
Rendben, de csak felcseszi a saját idegeit. Inkább kakáljon bele egy zacskóba és csapja ki a placcra a kúton.
ui.: engem 1x akartak átverni -1000 Ft visszajáróval; egyből szóltam, vissza is kaptam. De utólag nehéz ügy.
Qru majd törölje, ha szükségesnek látja, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
focvis #33641 üzenetére
Szerintem meg ha át@sznak (akármennyivel, legyen az akár 500 Ft), igenis balhézni kell.
Az anyja este összekefélt pénzét akarja ellopni, mert ez az, minimum 5 lityi árával megkárosították.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
válasz
hroberto #33672 üzenetére
Azt mondják, jó. Nagyon sok típus van ott, én tuti egyszer elmegyek megnézni (van ismerős a városban, tervezem kiruccanni oda).
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
hroberto
veterán
Münchenben vagyok 10 napig. A szállásunk nem messze van a BMW múzeumtól. Volt már ott valaki, érdemes megnézni?
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Ironizer
tag
válasz
MunezXBK #33670 üzenetére
Haver haverja vmi nagyon durva mennyiséget mondott, de azt nem hiszem el. Még...
Őszintén szólva meglepődnék, ha 40L fölött lenne (per 100km).
Találtam egy 350z-s írást, pont Euroring-en ment vele az ember, neki 34L/100km lett. Persze az csak egy kis 3.5 literes fűnyírómotor. -
Ironizer
tag
Tudja vki, hogy az Euroring melletti kút üzemel-e egyáltalán, illetve ha igen, akkor nagyon elszállt árai vannak-e vagy vigyek marmonkannát magammal, teccikérteni.
Mondjuk még ha 50 ft-al drágább is, akkor sem az a +3k huf lesz a jelentős összeg a pályanapozásban, de hát na. Mindenesetre kíváncsi leszek, mennyit fog enni a gép.
-
zack
nagyúr
válasz
EQMontoya #33657 üzenetére
Kevered. Nem a keverékarányról beszélek ám.
A fekete füst az égéstérbe jutott elégett olaj. A kék füst az elégetlen olaj, pl szelepszár szimering hiba esetén.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Hat nekem ez nagyon nem ment
A multkori lampas az jobb volt
-
TheProb
veterán
válasz
Skillet #33655 üzenetére
Nem neked szólt
Reméljük, meg azt is hogy csak a tömítés adta meg magát és nem a hengerfej.
Köszi.(#33656) zack: Há' nemtom, nem vettem észre hogy füstölne a verda. Ellenben a kipuf vége fekete.
[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
Háádeno!
A fekete füst a rossz keverékképzést miatt bekövetkező szar égés végeredménye, mert korom keletkezik. Ez inkább a dízelekre jellemző, de benzinesnél is simán előfordulhat.
A kék füst az, amikor nagyobb mennyiségű olaj kerül az égéstérbe. Rendkívül erős, orrfacsaró szaga van, nem lehet összetéveszteni a fentivel.Same rules apply!
-
zack
nagyúr
válasz
TheProb #33650 üzenetére
500km/1L olaj el tud távozni a kipufogón keresztül, de fekete füstöt kellene látnod, menet közben, mert ez a mennyiség rengeteg. 1000km/1L is sok, már az is látható menet közben.
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Skillet
addikt
válasz
TheProb #33650 üzenetére
Én veled vagyok! Csak próbáltam a "fostartály"élét csorbítani kicsit
nem fostartály az.
És értem a sztorit. Bízom benne, hogy hamar összerakják a vasadat, minél olcsóbban és végre használni is tudod majd
Jövő héten valószínűleg lesz autód, majd mesélj!én drukkolok.
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
F-ECT$
titán
9-18 kg-os gyerekülés, nem isofix, kb milyen ártól érdemes nézelődni? 20e, 40e, 60e, 80e? Esetleg tudtok ajánlani konkrét típust?
Dive ever, work never.
-
-
TheProb
veterán
válasz
Skillet #33649 üzenetére
Lehet rosszul realizálódott bennetek a kronológia...
-felforr a víz a pályán, elvontatja a mentős
-a szervizben, ahova vitték a kocsit azt mondták h megnézték a kocsit, tettek vele egy nagyobb kört és nem volt semmi baja
-ezután megnéztem az olajszintet (még ott a telephelyen) és nem volt semmi olaj a pálcán
-ezek után mindig megnéztem a szintet ha épp járkáltam a kocsival (ami kb 3 utat jelent....).Miről beszélünk akkor? még mindig nem értem. A vízfelforrásos dolog előtt NEM ette az olajat, igaz, hogy nem is néztem napi szinten, de őszintén, ki nézegeti naponta? Nem értem, hogy kanyarodtunk el onnan, hogy kókler, inkompetens szerelőhöz vitték a kocsimat, oda, hogy user errorról beszéljünk?
Tegnap vittem el a szerelőhöz, hétfőn leszedik a hengerfejet, kedden viszik a szakálmetálhoz. Remélem csak síkolni kell és nincs komolyabb baja neki. Azt meg főleg, hogy egy hét múlva már kocsi lesz belőle. Minden Feri is meg a jelenlegi helyen is azt mondták, hogy az olaj eltünéses dologról akkor lehet majd többet mondani ha már lent van a hengerfej. De mivel Feri azt mondta, hogy kompressziómérésen nem volt gond, így az én értelmezésemben a gyűrűkkel nincs gond. Viszont 1l olaj meg ~500km alatt hogy megy el a kipufon keresztül? Vagy nem csak ez a 2 lehetőség van?
Víz nem tudom mennyire olajos, a kiegyenlítőnél nem volt olajos/habos a víz.
[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz
TheProb #33646 üzenetére
Igen, a fosputtonyt lefordítom, azt tényleg nem kellett volna
ha tudod, hogy múltkor is eltűnt az olaj, de nagyon, akkor nem ártana akár napi rendszereséggel is nézni a szintet.
Viszont számomra az még mindig érdekes, hogy ennyi olaj eltűnik. Olyan durván olajos lehet a hűtővíz... az?
Lehet már tudni valamit az autóról?(#33648) LógaGéza
Hát ha tényleg működik a dolog, akkor megveszem én, aztán összefutunk... már ha budapesti vagy te is. Esetleg posta.
Többit már privátban...[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
LógaGéza
veterán
válasz
Skillet #33631 üzenetére
Ha hazajön megkérdem, hogy milyenek vannak neki, de szerintem megoldható - már csak az a kérdés, hogy honnan szerezzek szilikonlapot, amiből ki lehet vágni
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
TheProb
veterán
válasz
EQMontoya #33640 üzenetére
Azért ésszel fogalmazzunk..
Hogy is jön ide, hogy én nézegetem az olajszintet vagy sem? Mi a franc köze van ennek ahhoz, hogy a szerelő, aki állítólagosan megnézte a kocsit azt se vette észre, hogy nincs semmi a nívópálcán?...
Egészen az ominózus autópályás vízfelforrásig meg nem volt semmi gond a kocsival, ezáltal addig nem "fosputtonyt" vezettem (ha már ilyen ékes tahó magyarsággal kell dísziteni a mondatot).Ergó sok értelme nem volt a hsz-ednek. (Most sem)
-
Remekelek28
őstag
válasz
#94529552 #33642 üzenetére
Az a baj,vártak is rám máshol,plusz a pénzváltás miatt mentem oda egy huszassal. Már raktam is le a pultra mikor bementem.
A helyzet,hogy nyilt rájuk egy olcsóbb kút és van még a környéken vagy kettő másik. Hozzájuk már alig mennek. Szerintem ezzel egészitik ki a kimaradt bónuszt.
A 2000 es évek elején még elbirtam képzelni,hogy ilyet csinálhatnak,de manapság már nem is számitrá az ember.
Még egy dolog. Ha teletankoltam eddig bármikor,mindig 830-850 km között irta ki a még megtehető távolságot,most is 838 körül volt. Pedig annak az 5- 7 liternek szerintem mutatkoznia kellene.
Vélhetően semmit nem fogok tudni ketdeni az üggyel,mert ha lesz is videofelvétel,mire engem hivnak biztos visszanézik,majd hülyék lennének bemutatni,ha történt valami kannás dolog.
De a fogyvédelmet mindenképp megkérdem erről. -
törölt tag
válasz
Remekelek28 #33632 üzenetére
Így van, nem kellett volna kifizetni + 7 litert, mint trassher is mondja. Ez meg egyenesen pofátlanság, hogy szó nélkül elkezdi megtankolni. Ilyet még sehol nem láttam. Az se normális, hogy megfejeli amikor már lekapcsolt az automatika.
A másik, ha máskor is odamennél, ő pedig újra megtankol, akkor mondhatnád, hogy csak a guminyomást akarod ellenőrizni, nem fizetsz benzinért. -
válasz
Integrale #33637 üzenetére
+1
Tróger tolvaj gecik, soha többet nem kell odamenni, de 2000 Ft miatt nem érdemes balhézni.Bármelyik kúton, ha jönne tankolni a kutas, akkor udvariasan megköszönöm és mondom, hogy én magam szeretek tankolni. Ha le akarja mosni a szélvédőt, az OK, kap egy 100-ast.
[ Szerkesztve ]
-
trassher
addikt
válasz
Remekelek28 #33638 üzenetére
Akkor valami susmus van a dologban. Az meg milyen dolog, hogy nincsenek felhatalmazva arra, hogy megmutassák a felvételt? Megmondtam volna akkor én sem vagyok felhatalmazva arra, hogy kifizessem azt amit nem kaptam meg. Paraszt módon nem fizettem volna ki amíg nem mutatják meg a felvételt. Addig meg csak álljon a kútoszlop.
Redmi Note 7
-
-
Integrale
veterán
válasz
Remekelek28 #33635 üzenetére
Értem. Akkor lehet ment egy dugi kannába is.
Én elengedném azt a 7 litert, csúnya dolog, ha valóban átvertek, de szerintem nem éri meg sem az idegeskedést, sem az ebből következő herce-hurcát."Bad reklám is reklám too"
-
trassher
addikt
válasz
Nem lehet hogy túl nagy nyomáson tankolt bele? Olyankor gyakran előfordul, hogy jóval hamarabb kiakad a pisztoly (tapasztalat).
Redmi Note 7
-
Remekelek28
őstag
Jó,hát nekem az 5000 az 2 napra jár be
Mivel még nem jártam igy,természetesen nem akartam erőszakoskodni,hogy kivegyem a kezéből.Integrale: 2 literrel több még sose egy kútnál se ment bele,itt visszaszámolva több mint 7 liter.
Félig volt pont a mutató. Ha megduplázzuk az 54 liter,mivel a seác 27 litert tankolt. 43 literes a tartály[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz
Én MOL kúton az Alfát addig tudom tankolni, amíg kifolyik (sajnos tapasztalat) így kb 2 literrel több ment bele, mint szokott, Shellnél nem sikerült még.
Nem lehet, hogy nálad i ez a helyzet?"Bad reklám is reklám too"
-
TaaT
nagyúr
válasz
"Magam szeretem végezni a tankolást,de mire kiszálltam már benne volt a pisztoly.
Mondhattad volna hogy kössz, innen átveszem. Persze a gép mögül könnyen nagy a szám.
"Szerintetek?"
Én szerintem 5000-ért tankolok mindig, abból baj még nem volt
Give them hell Ukraine!
-
Remekelek28
őstag
Üdv
Ma egy maszek kútnál tankoltam pénzváltás miatt. A srác már ott várt ,nyomta bele a pisztolyt,megtelt-kiakadt,6145 ft ot mutatott a mérő. Indulok befele fizetni,a pénztáros nézi a gépet var 2 percet,majd,közli,hogy 8340 ft. Mondom az a 6-7 liter még,hogy szaladt bele?
Jön a srác,hogy hát tele kértem nem? Mondom a saját kocsim igen.
A kattanás után sose ment bele 1,5-2 liternél több. Mivel nincs rajta olyan szelep,nem lehet túltölteni,ezt több kutas is megerősitette.
Kértem kamera visszajátszást. Ők nincsenek felhatalmazva ilyenre. Irjam le jegyzőkönyve,majd értesitenek.
Félek,hogy addig módosul
Szerintetek létezik,hogy még 7 liter belemenjen egy 43 literes tartályba,ugy,hogy nincs szelep?
Persze ez hamar kiderül a video visszanézés nélkül is,mert tudom,hogy tele tanknál mikor mozdul el a mutató. Most elvileg 150 km el később kellene,mert 4 litert fogyaszt.
Magam szeretem végezni a tankolást,de mire kiszálltam már benne volt a pisztoly.
Szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
-
-
Skillet
addikt
ERRE ha van valakinek ötlete, jelezze
nagyon köszönöm.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
LógaGéza
veterán
W5W LEDbe nincs véletlen bevált típusod, ami nem megy tönkre fél év után? Még mindig nem rendeltem
Parklámpába kellene.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
TheProb
veterán
válasz
#94529552 #33624 üzenetére
Nem kívánok velük több közöt ügyletet és semmit sem intézni már...
Azt mondták h megnézték a kocsit és hogy semmi baja. Kérdem én, aki állítólag megnézi a kocsit az kb nem a 0. lépésként kezdi azzal h megnézi a nívópálcát? Csak mert akkor rájött vna, h nincs rajta semmi olaj. Vagy h levegős a rendszer, stb. Kókler retek banda."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
TheProb
veterán
válasz
#94529552 #33618 üzenetére
Hát, Szelepfedél-,hengerfejtömítést+csavarokat, kipuf olali tömítést, néztünk eddig.
Konkrétan ezt h "megnyúlhat" ezt még a mentős mondta, de azok mondtak mindent, szóval akkor lehet ez is hülyeség, ettől független eddig kb mindenki azt mondta h legalább szíjat szokás ilyenkor cserélni, nemtom akkor miért.(#33620) Integrale: Köszi, de egy visszárus irónia lesz még mellé. Az nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
EQMontoya #33617 üzenetére
Bosch S5-öt is rendesen lehúzta a boltos, pedig új fejlesztés. Ahogy az infókat összeszedtem, az Exide most az egyik legjobb. Ezt a Premium verziót kifejezetten olyan autókba szánták mint a mienk.
"EA 722 12V 72Ah/720EN Exide Premium típus egyidejűleg biztosít nagy energiasűrűséget, magas kapacitásértéket és nagy indítóáramot, mindezeket egy akkumulátorban. Magas indítási teljesítmény és megbízhatóság jellemzi, minden időjárási körülmények között. Nagy teljesítményű diesel és benzines motorokhoz. Magasfokú és luxus felszereltségű (gyári alap + opcionális kiegészítő) gépjárművekhez. Mindennapi használatnál "indul és megáll" üzemmódban is. (+30%) indítási teljesítmény a hagyományos akkumulátorokkal összevetve. Az EXIDE által szabadalmaztatott labirint rendszer, mely megakadályozza a sav kilépését. Abszolút karbantartásmentes, varázsszemes kivitel. Az akkumulátor fedele hegesztett dupla fedél. Eleget tesz az "Original Part Matching Quality" minősítésnek (eredeti beszállítói minőség)."
-
törölt tag
válasz
TheProb #33611 üzenetére
Pont nemrég itt felsoroltam neked, hogy még miket célszerű ilyenkor cserélni(persze szükség szerint többet is). Ilyet még nem hallottam, hogy a vezérműszíj megnyúlhat a levételtől, ezt hol olvastad? Ha nem sérül, nem szennyeződik, stb, akkor nem kell az új szíjat cserélni.
-
pelenka35
őstag
Hol tudok kürtöt venni az autóba,mert a mostani dudának iszonyat bena hangja van :-)
Gamertag:Rob3rt75
-
bandus
veterán
válasz
EQMontoya #33603 üzenetére
jó kérdés, de ennek valószínűleg az áramkörök kialakításában és elszámolásában van szerepe. a hálózati feszültség és frekvencia biztosítására és ezek tűréshatáraira minden időpillanatban ugyanazok az szabályok vonatkoznak, mindegy, hogy nagyfesz. vagy elosztói hálózatról van szó. ettől függetlenül elképzelhető, hogy éjszaka kisebbek a frekvencialengések, mint nappal, nagy általánosságban, de ez más dolog és nem gyűrűzik tovább a villany árába. főleg, hogy maga az ár a termelőktől függ, míg a villany minőségi paraméterei meg a hálózatüzemeltetőktől.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
TheProb
veterán
Ha leveszik a hengerfejet és elszaródott a tömítés akkor most szokás olajat és olajszűrőt cserélni v nem?
Mert eddig ezt még sehol se mondták (még feri se), akihez meg ma vittem az azt mondta azt is kellene, mert ugye hűtővízzel kevered(het)ett az olaj. Logikus a dolog, csak nem értem ezt mért most hallom először.Bár az is felmerült ktg csökkentőként, hogy mivel nincs 4k km az olajban sem, így leereszti, majd vissza és rátöltjük a maradékot. szűrőt meg kimossa. Bár ez megint elég buher megoldásnak hangzik, inkább rászánom azt a pár ezrest az új olajra/szűrőre, ezen ne múljon.
Szintén a szíj, arra meg pont azt mondta h nem feltétlen kell, mert az is volt cserélve januárban. Erre meg eddig mindenki azt mondta, h legalább azt érdemes cserélni, mert mikor leveszik akkor megnyúlhat, stb.
Most akkor mi az állás ezekkel?
-
válasz
Tsebacsi #33608 üzenetére
2x1,5 órás videó?
Jó az a 9-10-es fogyasztás.
Tegnap 17:30 és 19:30 között mentem összesen kb. 15 kilométert a 12., 11. és 5. kerületben - 12,4 volt.Írtam már, hogy az Istenhegyin felfelé - a Szt. Orbán tér és a Béla király út közt - nekem ~19 liter/100km. A tényleg takarékos 1.4 TSI-vel ez ~17.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
focvis #33607 üzenetére
Dögunalom, levezetek a melóból
Nem lesz nagy élvezet, de legalább látjátok hogy bénázok, esetleg rájövünk mit cseszek el, mitől 9-10 a fogyim, és nem 7-8
Hétfőn vagy kedden lesz felfelé menő is, azzal teljes a kép. Azért hegynek fel másabb, mint lefele.
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica #33605 üzenetére
Azt megértem.
De gyakoribb típusokhoz bontottan szokott lenni váltó is 100 alatt, aztán maximum a kettőből kell legózni egy jót.
Mondjuk tudomásom szerint az összes japán autómban, ami a családban van, bontatlan a váltó.[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
Csináltam videótat, csak nem kéne közben beszéljek... (Sosem voltam kibékülve a hangommal, ezvan
) Még eldöntöm bevállalom-e, vagy majd csinálok egy kussban ülőset is (az meg még uncsibb lesz
).
De ment előttem egy Jag F-type AWD R, szóval ha nagyon sokan akarják, feltöltöm, de csak a Jaguár miatt, engem nem ér savazni
-
EQMontoya
veterán
válasz
bandus #33600 üzenetére
Akkor miért van az éjszakainak külön biztosítéka, amiben nappal vagy vna áram, vagy nincs?
Joamilestoné: ez azért fura, a legtöbb Japán autóhoz, ha más nem, angol ebayen van minden bontva, szarásig, egy héten belül itt van. Én is így vettem új hátsó lámpát a törött helyett, sperrt, stb.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
BigBlackDog
veterán
Valami korrekt autómosót tudtok mondani Budaörs-Kelenföld környékén?. Nem kell belső takarítás, csak külső mosás, meg viaszolás, vagy valami ekvivalens védelem. Illetve jó lenne, ha helyben megcsinálnál, megvárható lenne. Első körben egyszerű gépi mosás jutott eszembe, de jobban belegondolva le is beszéltem magam róla.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hisense LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Akvarisztika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest