Hirdetés
-
GAMEPOD
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
őstag
válasz
focvis #209981 üzenetére
Vácnál M2-re felhajtáskor nulláz, onnan lábbal tartva végig 90-100 között M2-M0-Campona. Azért ennyi, mert a kamionokat nem akartam feltartani, illetve ha ki kellett őket kerülni, akkor nincs plattnerezés, gyorsít, előz, vissza. Ez direkt olyan menet volt, hogy ne legyen kamion mögött, és ment a klíma. Motor kb 2000-et forog ilyenkor. 80-nal, kamionmentes nyári hétvégén, alföldi síkon, klíma nélkül, kisebb súllyal (2 felnőtt, 10 kg gyerek, kismotor, 3/4 tank) van benne szerintem még 2-3 deci, illetve kamion mögött nem tudom mennyi, de szerintem akár közel 1 liter. BC nem tudom mennyit csalt, teli tanknál néha jól mér, néha csal 5-6 decit, minél több a rövid út, annál többet. Ha valakit érdekel, akkor bő 1200 km és 15 óra alatt kideríthető.
Tropicarium nem nagy szám, gyereknek tetszett, M0 visszafelé fos volt, gyáli lehajtótól dugó, utána kiégettem az olajból a benzint, 6,0.
Többi állatkert ötletet köszönöm, nyíregyiben voltunk, nagyon jó, veresiben voltunk, nem nagy cucc, többit felírtam. A győri állatkertbe jártam 4 évet, akkor még egyetemnek hívták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest