Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Warships
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz Viper26 #92275 üzenetére
Szerintem a saját szemednek higgy, menj el (ha van rá lehetőséged) pl. a Media Markt-ba, nézz meg egyet, kérd el a távirányítót, nézegesd, állítgasd, hogy ne csak a demó módot lásd.
Én nem hiszem, hogy ezt így ki lehetne jelenteni, hogy egy komplett széria kerülendő. Attól függ, mire használod, milyen igényeid vannak stb. Nyilván mindennek van előnye és hátránya is, a kérdés, mennyire tudod ez utóbbiakat elfogadni és együtt élni velük. -
Taci
addikt
válasz Franz51 #92276 üzenetére
Szia!
Természetesen nem, csak azt változtatod, amit épp aktuálisan szerkesztesz. Sőt, igazából azt sem, csak annak egy másolatát. Minden más változatlan lesz addig, amíg azokat egyesével meg nem változtatod, vagy már egy megváltoztatottat nem alkalmazol minden másra is.
-
Taci
addikt
válasz szimi57 #92272 üzenetére
Igen, így van. Mindent kezel nekem az az app, pl. a gyorsbillentyűre beállított email címemet is egyből átviszi. Én is MR-on gondolkodtam, és bár nem próbáltam, de (a videók alapján) ez az app köröket ver rá használatban. Plusz nekem a mobil úgyis kéznél van mindig, így adja magát, hogy a tv-t is arról irányítom.
Szerintem nagyon jó, kényelmes és praktikus, csak ajánlani tudom. -
Taci
addikt
válasz brucka #92186 üzenetére
Ahogy utána olvastam, a BT-eszköznek támogatnia kell az LG Sound Sync "szabványt" (erről részletezést nem találtam eddig), máskülönben nem tudják garantálni, hogy párosítani lehet az eszközt a tv-vel. Saját márkák közül (LG) talán csak 4-5 eszköz volt (az ottani fórumbejegyzés keltéig). Szóval ha megy, örülünk (én is csak este fogom az enyémet próbálni), ha nem, akkor el kell engedni, nem fog működni.
-
-
Taci
addikt
válasz kenwood #92143 üzenetére
Nekem ugyanazon menüpont alatt a következő kategóriákban szerepel a tv:
1. Hang
2. Vezeték nélküli megjelenítők és dokkolók
3. Egyéb eszközök (itt 4-szer is 2-2 különböző ikonnal)Így kellene lenni neked is szerintem. Semmi különös dolgot nem csináltam, a Windows magától adta hozzá ezeket az eszközöket.
-
Taci
addikt
válasz Móncsa #92097 üzenetére
90%-ban Comedy Centralt nézek rajta, ami nem HD, és nagyon jó a képe, nagyon-nagyon szeretem. Kb. 2,5-3 méterről nézem.
Amúgy nem olvastam szerintem a korábbi hozzászólásaidat; okot keresel, hogy megvedd, vagy épp arra, hogy ne? Mennyiért? Ez a 180e Ft-os nepperes változat?
Az eredeti T-s árát (149e Ft) nagyon-nagyon-nagyon megérte. 180e Ft-ért már nem biztos, hogy megvettem volna, mert úgy számomra már túl nagy lett volna a különbség árban a régim árához képest, amennyiért el tudtam adni. De újra megvenném, nagyon megszerettem, főleg mert hatalmas. 49"-ost váltott, szintén LG volt az előd.
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
válasz Móncsa #92076 üzenetére
Forma 1-et szoktam nézni. Most a kedvedért néztem egy kis focit (magyart ), és most síugrás megy, Eurosport 2 HD, nagyon szép és élvezetes. Az én ilyen fajta igényeimnek legalábbis.
Szóval a kezdeti (szerencsére alaptalan) idegeskedésem után nagyon elégedett vagyok a vásárlással és a tv-vel magával persze. (LG 60UJ634V, csak hogy ne kelljen visszakeresni.)
-
Taci
addikt
válasz Móncsa #92071 üzenetére
Attól függ, honnan nézem, és hogy milyen távból (mint az előző hozzászólásban is írtam). De ha középről (ahonnan a korábbi képeket is csináltam, ahol a sarkoknál erősen látszódott a fotókon legalábbis), akkor sötét szobában egy mozifilmnél (ahol alul-felül nincs tartalom, kvázi "fekete csík van"), ott minimálisan szemmel is látszódik. De annak a helyzete is változik, attól függ, hol ülök épp. Ha egy minimális fény is van a szobában, akkor nem látszódik semmi ilyesmi már.
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
válasz Móncsa #92063 üzenetére
Szia!
Arra, hogy semmi baj a tv-nek. Annyira tökéletesen középről akartam mindent fotózni, hogy csak sokkal később vettem észre, hogyha jobbra-balra-fel-le-hátra mozgok, a "foltok/felhők" is úgy változnak. Ez egyszerűen csak valamilyen fénytörés, a panel sajátossága, semmi baja a megvilágításnak, nincs fényszűrődés, semmi. Ha teljesen a jobb szélére megyek, egyáltalán nincs semmi folt, olyankor balról látom sokkal nagyobbnak. Ugyanígy minden oldalról. Ha megfelelő távból nézem (fotózom, mert szemre továbbra is csak minimálisan látni ilyenkor is ezeket), teljesen homogén. Ez a nagy kijelző velejárója.
Szóval marad minden, még csak az LG szervizest sem hívtam, mert nincs mit látni. Bocs a "pánikkeltésért" (főleg magamat pánikoltattam...), szerencsére alaptalan volt. -
Taci
addikt
válasz kenwood #92049 üzenetére
A Screen Share-t elindítottad a tv-n?
http://kr.eguide.lgappstv.com/manual/w17_mr/dvb/Apps/w3.5_mr_e05/e_hun/share.html --> Számítógép megtekintése
-
Taci
addikt
Köszönöm szépen a választ és az ajánlásokat mindenkinek!
Amúgy még ezt találtam:
https://www.amazon.de/gp/product/B01M5IBIXK2.1-es hangrendszerhez kell, ami azért akkora minőséget nem tud, így az általam linkelt ebay-es is elég lehet; de ki tudja, mi lesz a jövőben, szóval a jakoo által ajánlott is erősen megfontolandó.
Köszönöm még egyszer!
-
Taci
addikt
válasz #01819392 #92010 üzenetére
Nincs ilyen kimenete, ezért gondoltam, megnézem, át lehet-e alakítani az optikai kimenetet jack-ké, és ezt az eszközt találtam.
(#92012) Gyarmati_: Köszönöm, megnézem!
(#92011) Franz51: Ezeket a korábbi tv-m(hez hasonló tv) prohardveres tesztjében lévő beállítások alapján lőttem be. Aztán persze állítgattam saját ízlés szerint.
-
Taci
addikt
Adott az LG 60UJ634V tv, amin ugye nincs jack. Viszont a hangfalam jack-es.
Ha az optical digital audio kimenetbe egy ilyet kötök, és abba a hangfal jack-ét, akkor működésre tudom bírni a hangfalamat a tv-vel?Vagy oda ilyesmi eszköz kell (nyilván nem a optikaiba )?
(Ez a hang-téma sajnos nagyon nem az én világom, kárt okozni pedig egyik eszközben sem szeretnék.)
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
Nagyon gyorsan meg is jött a válasz az LG-től, le a kalappal:
"Igazán sajnálom, hogy nem elégedett a televízióval. A sötét szobában, sötét háttérnél észlelt bevilágítás a technológiából adódik, annak sajátja. Természetesen van lehetőség, hogy egy szervizes kolléga megnézze a készüléket, de nem valószínű, hogy hibás lenne a készülék. Amennyiben szerviz közreműködését szeretné a tapasztalt jelenséggel kapcsolatban, akkor kérem hívjon bennünket az ügyfélszolgálat 061-54-54-054-es telefon számán ( h-p:8-18 h között ill. sz.: 9-17h között) és rögzítünk Önnek egy munkalapot , ami alapján ki tudunk küldeni egy szervizes kollégát."
-
Taci
addikt
válasz Móncsa #91980 üzenetére
Még várom a fórumtársak visszajelzését, azokét, akik szintén vettek. 14 napom van rá (netes vásárlás), nem sietek vele, mert amúgy filmnézés közben csak az abszolút fekete részeknél veszem észre (bár ez a tény idegesít kicsit ). Közben elküldtem a képeket az LG ügyfélszolgálatának, foglaljanak állást az ügyben, hogy legyen még egy támpontom, cseréltessem-e vagy sem. 24 órán belül jön válasz, szóval ha küldöm, leghamarabb holnap délután indítom a folyamatot.
(#91981) koxmatyi:
De, ez való hozzá, az "A" végű. Az Euronicsos az nagyon jó ár! Kár, hogy Debrecenben nincs...[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
Nem akartam senkit elijeszteni, csak tudni szeretném, cseréltessem-e most azonnal, vagy ettől jobbat ez a panel nem tud.
Csináltam pár új képet, próbáltam szövegre fókuszálni.
Automatán volt a fényképező (telefon) amúgy már az elsőnél is. De még ezek sem azok, amiket szabad szemmel látok, ettől is sokkal jobb a helyzet. De fotózni jobban nem tudtam.
Szóval nem tudom, ez így normális-e vagy sem.
Próbáltam még egy pár logósat. Hol így, hol úgy sikerült elkapnom:
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
válasz Janusz001 #91947 üzenetére
Ezeket állítottam be:
Kép mód beállításai --> Kép üzemmód --> itt az Eredetit választottam ki először, utána finomhangoltam, így:
Háttéfrény: 75
Kontraszt: 90
Fényerő: 50
Élesség: 10
Színmélység: 50
Árnyalat: 0
Színhőmérséklet: C20Speciális beállítások:
Dinamikus kontraszt: Ki
Dinamikus szín: Ki
Színskála: Széles
Szuperfelbontás: Ki
Gamma: Közepes energia megtakarításTovábbi kép beállítások:
Zajcsökkentés: Ki
MPEG zajcsökkentés: Ki
Fekete szint: Automatikus
Valósághű mozi: Be
Szemkímélő funkció: Ki
TruMotion: KiA többi szín amúgy nagyon szép (nekem), és sehol máshol nem látni ezt a szörnyűséget. Tartalomfogyasztás közben a jobb alsó sarkát azért észreveszem, ha sötét a kép, és az mondjuk picit zavaró is.
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
Sziasztok! Ezzel kapcsolatban kíváncsi lennék a véleményetekre, tanácsotokra.
Tegnap kaptam kézhez, Telekomos rendelés, LG 60UJ634V.
Ennek nem így kellene sötét szobában, full fekete tartalommal kinéznie, igaz?
Ha megy is rajta valami, nagyon szép, de ha fekete rész jön, a sarkoknál az "eresztést" azért látom.Ugye küldjem visszafele és kérjek cserét?
Telekomos visszaküldéssel van tapasztalatotok? Egyedül vagyok, nagy tv, szóval én nem fogom tudni T-pontra bevinni. Szóval futárt kell küldeniük.
Köszi!
-
Taci
addikt
válasz frankstork #81870 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
Taci
addikt
LG 49LF630V-hez szeretnék egy Logitech Z337 2.1-es hangfalat csatlakoztatni. Bár van rajta RCA, a tv-nek van ugye jack bemenete is, így azon kötném rá.
Ugye működni fog, normális minőségben fog szólni?Köszi!
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Most vettem észre ezt a furcsaságot:
A tv nem állt át nyári időszámításra (automatikuson van), ezért még 1 órával korábbi időpontot mutat. A live menü (műsorfüzet) a megfelelő programokat mutatja, csak 1 óra csúszással. Viszont ha kézzel beállítom az aktuális időt a beállításokban, a műsorfüzet is 1 órával előrébb ugrik, és az akkori, aktuálishoz képest 1 órával később kezdődő programokat mutatja.
Hogyan tudnám ezt megoldani? Köszi!
-
Taci
addikt
Meg is jött a tv, ismerkedünk, megtaláltam rajta mindent, amit kerestem, átnézem minden beállítást, illetve a korábban linkelt teszteket, beállítási segédleteket, illetve nyilván átolvastam a kézikönyvet, mind a nyomtatottat, mind a tv-ről elérhetőt. Szóval nem igazán van felfedezetlen rész benne - vagy csak még nem hiányolom.
Amit furcsálltam, az az, hogy telefonról (YouTube appról) videót a tv-re küldve nem kért semmilyen párosítást, egyből játszotta a videókat, illetve hogy a gépemen (Win10) lévő médiatartalmakat szintén párosítás nélkül kezelte. Ez eleinte aggasztott, lévén nem szeretném, hogy 1) az utcán menve vagy a szomszédból bárki tartalmat küldözgethessen a tv-re, 2) nem akarom, hogy a gépemen lévő médiakönyvtár tartalmát bárki más elérje.
De aztán eszembe jutott, hogy hátha csak azért mert "varázsütésre" ez az egész ilyen jól, mert ugyanahhoz a hálózathoz csatlakozik mindhárom készülék, és így már fennáll a bizalom köztük.De ha esetleg mégsem, és egy plusz hitelesítést kellene aktiválnom valahol, kérlek, szóljatok!
-
Taci
addikt
válasz #94529552 #80280 üzenetére
Bocsánat, lejárt a szerkesztés idő:
Elvileg van 14 napom (online rendelés), amin belül meggondolhatom magam, ha mégsem tetszene. Szóval ha addig találok (vagy ajánlotok) egy jobb vételt (55"-osoat szerettem volna, de egyedül az 55LH630V-t találtam, és őszintén, azt a plusz 6"-t nem éri meg a plusz 70e Ft), akkor ne kíméljetek, még 2 hétig tudok visszakozni.
-
Taci
addikt
válasz #94529552 #80280 üzenetére
Igen, a BestBuy topikban volt (és kifutó termék, lehet, erre nem szűrtél rá, azért maradt le): [link]
Köszönöm, hogy belinkelted a tesztet, átnézem mindenképp.
A keresőben természetesen rákerestem az LF632V és LF630V kulcsszavakra is (elvileg csak a talp színe más, a "lényegi részek" ugyanazok), és láttam, hogy lassú(bb) a rendszer smart része. Nem sokat fogom használni ezt a részét, egyedül csak telefonról szeretnék majd Youtube-videókat "átdobni", arra meg várok, amíg kell, nem sietek sehova.
-
Taci
addikt
Most rendeltem meg a Telekomtól egy LG 49LF632V-t.
(Már novemberben is ennyi volt az ára, mint most, de nincs szükségem UHD-ra, és bár 55"-ost kerestem, azt a plusz felárat, amennyiért találtam volna, már nem érte meg. De ha a tulajok szerint inkább keresgéljek még, kérlek, most szóljatok, hogy intézkedhessek. )Biztosan lesz majd kérdésem, szóval remélem, segítő fórumtársakra lelek majd itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest