Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
válasz Chereiose #87414 üzenetére
5 perc, semmi bonyolult. Fúrsz 4/6 lyukat attól függ mennyi csavar van hozzá, tartót felcsavarozod, aztán a tévé hátuljára felteszed a két akasztót és ketten felakasztjátok a konzolra aztán alulról összerögzíted a kettőt és boldogság ha megvannak a megfelelő szerszámok, semmi perc alatt meg van. Viszont amit tanácsolhatok, ha van gyárilag beépített vízszintezője, annak ne higgy, inkább dobj rá egy vízmértéket, az enyémben elég sokat csal a libella és azért egy 50"-es tévénél mondjuk egy 1 centis lejtés a konzolban a tévé felületén ugye sokszorozódik jóval. Szóval a lényeg hogy a konzolt a falra tök vízszintbe rakd, akkor nem lehet para
[ Szerkesztve ]
-
ftamas0201
senior tag
-
ftamas0201
senior tag
válasz Chereiose #87404 üzenetére
Szia.
Az általad linkelt tartó nem jó a TV-hez, vesa 200x200at támogat csak, a te tv-d a gyári leírás szerint 400x400. Ez a furatok távolságát jelenti lényegében. Vegyél egy normális tartót és akkor több 10 évig nem lesz gondod nekem már 10 éve és három generáció váltson van túl az állvány és a jelenlegi 49es tévémmel is kompatibilis.
Én a helyedben ilyenben gondolkodnék: [link]
Ez egy fix tartó, nekem dönthető van előre fele, még akár azoknak az árát is érdemes lehet megnézni és akkor nem ér meglepetés biztosan felszereléskor hogy hopp mégis csak picit lefele kéne dönteni[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.