Hirdetés
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
He-Nike
aktív tag
válasz bandikabá #19383 üzenetére
Megkérdeztem a az LG ügyfélszolgálatát, hogy lehet-e esetleg angol régióra szánt alkalmazásokat letölteni úgy, hogy közben a Magyar Accountot használom. Illetve kérdeztem őket a hogy mért akadozik mostanában a Smart World?
Válasz ennyi volt:
Tisztelt Ügyfelünk!Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste!
Az utóbbi időben előfordult átmeneti probléma az LG szervereknél, a kellemetlenségért elnézést kérünk, dolgozunk a hiba kijavításán.
A magyar és az angol regisztráció közösítésére jelenleg nincs lehetőség.
Tisztelettel:
LGE Ügyfélszolgálat
de legalább hamar válaszoltak De mit érek vele.....Ha 3 madár lennék, látnám magam elött, ahogy repülök magam mögött.
-
OldMike
őstag
válasz bandikabá #18198 üzenetére
A gugliban rákerestem, íme néhány találat:
* European Social Network: ez valamilyen embersegítő nemzetközi szervezet (nem valószínű)
* Electronical Serial Number: (ez még kevésbé)
* Erasmus Student Network: ebben különböző (többek között hazai) egyetemek speciális weblapjai vannak
(ezt nem lehet egyértelműen kizárni)A legtöbb találat a szériaszámra van, más értelmeset én nem találtam, ami persze nem jelenti azt, hogy nincs.
[ Szerkesztve ]
42LM660S
-
SSwift2
tag
válasz bandikabá #428 üzenetére
Szia!
Nekem is ilyen tévém van és én is meg vagyok vele elégedve. Felhősödést tényleg lehet látni, de csak sötét háttérnél, ha az ember tévét néz nem látszik. Engem nem igazán zavar.
Az viszont jobban zavart, hogy az agyon reklámozott S-IPS panel helyett MVA van benne és így a tesztek is mehetnek a levesbe, mert eléggé más a két panel tulajdonsága. Ha ilyet veszel nagy az esély rá, hogy Te is MVA panelest kapsz. Ettől függetlenül szép képe van, csak átverésnek érzem, hogy nem azt kapott az ember, amiért fizetett. Igaz más gyártóknál is megvan a panellutri esélye. -
Rem-X
senior tag
válasz bandikabá #431 üzenetére
Hazudnék, ha azt mondanám könnyen szoktam meg a bevilágítást... de most már azért jobb Pláne hogy végigcsináltam egy ilyen beépített segítséggel ellátott kép beállítás varázslót, amivel nagyon sokat javult a dolog.
Full sötét szobában, full fekete képernyőn persze így is látszik, de úgy gondolom ezért a pénzért tökéletes egy ilyen tv.
Bár sok helyen írják hogy nagy a bemeneti lagja de én használok Xboxot meg PC-t is rajta játékra ilyen jellegű gondot nem találtam vele kapcs.
Hirtelen ennyi.
Try again, fail again, fail better!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik