Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnzy
tag
válasz Medical #64106 üzenetére
Szia!
Sajnos túl jó benyomást nem tett, mivel még nincsenek rendes 4K-s tartalmak illetve én azt hittem, hogy ez egy 3D-s TV és miután megrendeltem, akkor láttam csak hogy nincs benne 3D funkció! Természetesen el tudod képzelni, hogy kb a falat kapartam!!!
De mondom akkor legalább van egy jó tévém, ami ESETLEG később az UHD-s tartalmakat viszi, de így hogy az a rohadt TruMotion sincs benne, így igazából egy retek sz*r az egész!!
Nekem az lett volna a legfontosabb! A régi 2011-es 47LV5500-asomban imádtam, olyan lágy képet csinált, hogy beszarás, pláne hogy nem a belső kis szar médialejátszójával nyomtam, hanem külső WD-TV-vel így nem volt leterhelve a processzora és gyönyörűen létre tudta hozni a köztes képkockákat, ez blu-ray-nél pláne egyszerűen meseszerű volt, mintha a film nem 24 képkockás lett volna hanem valódi 100 vagy 200 fps-es!
Tudom hogy mások az igazi moziélményért vannak oda amikor látják a képkockák villódzását, de én meg pont az rühellem, így bánom hogy megvettem!!!!Szóval kedves fórumtársak!!! TruMotion életrekeltése vagy valami hasonló legalább egy UF7727-esen??
Pörögjünk!!! - mondta a papagáj és belerepült a ventilátorba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EAFC 25
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- Magisk
- Autós topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.