Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
még a MirrorShare-hez szólnék hozzá.
Xiaomi Redmi 3S simán kiviszi a TVre a képet és a TV is engedi neki. Lehet, hogy a P9 Lite nem támogatott?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
zerge7
újonc
válasz nokia123 #77394 üzenetére
LG 49UH8507 Nekünk ilyen van. Szerintem jó készülék. Most váltottunk egy ilyenre (72cm képátlós 11 éves LG 4:3 képarány PIP-ről, ez komoly...) én az LG hivatalos oldalát is néztem, szerintem biztosabbak az ott megjelölt paraméterek (az "igen"-ek) [link].
A mozgásérzékelős távirányító tartozék (AN-MR650 2016 évi), nagyon szuper.
Set-top Box (STB ugye) vezérlés működik, én is Thomos vagyok (később látni fogod fontos ám ez).
A távrányító STB gombjával, STB menü gombjával, és egy harmadik gombbal virtuálisan, a képen megjelenő gombokkal tudod esetleg irányítani. A távirányitó középső gombja görgös, elfogadáskor,kiválasztáskor benyomható (OK). Csatornát akár a görgővel is válthatsz a STB vezérlés beállítás után: a képernyőn kínálja a sok közül a "beltéri egység" -et, a képernyőn nagyon-nagyon sok márka meg fog jelenni, a tied is ki kell választani (olyan mint a tied INTEK, enyém Kaonmédia nem létezik) nekem két napba került, egy párszor nekifutottam és beugrott. A márka neve T-home (vagy egyben Thome a franc se de tudja már), azt kell választani, hogy működjön (akár csatornaváltás görgővel, számokkal, kikapcs.).Vásárlás Media Marktban történt, szerintem nem volt rossz választás (kisebb tudású, de 55UH is jó lett volna, ez lett belőle, elégedettek vagyunk). Tehát a sok igen közül a tulajdonságoknál amit ismerek, ez az igen tényleg "igen".
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Gondolkozok egy LG 55LH630v TV vásárlásán. Akinek ilyen van meg tudná mondani, hogy külső merevlemez esetén média lejátszásra elfogadja az exFAT file rendszert? A leírás szerint csak FAT32 és NTFS támogatott, de bízom benne, hogy ez nem így van.
Egyébként a képminőségével meg vagytok elégedve? A fekete szint megfelelő? Azt hallottam, hogy ebben nem túl erős az IPS.
-
mike1334
veterán
Akinek LG 43LH630V van, az le tudná mérni, hogy milyen széles a talp?
Köszi!...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Tdizsolt
senior tag
válasz huncutka1029 #77390 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a választ!
Próbálgatás közben arra lettem figyelmes,hogy CI kártya nélkül azonnal bejön minden,hibátlanul működik a tv. Ha behelyezem a modult,onnantól elmegy az adás,"nincs jel", majd cca 5 perc elteltével feléled a tv. Ha CI kártyával az oldalában kapcsolom be,minden alkalommal 5percig se kép,se hang...
Volt már gyári visszaállítás,szoftver frissítés,és a szolgáltató váltig állítja,hogy a kártya jó...
Van a lakásban még egy LG,abban mindkét CI hibátlanul működik...
[ Szerkesztve ]
Psn ID: Tdizsolt
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Véleményetekre lenék kíváncsi esetleg ha valakinek lenne már ilyen. Ezt a tv néztem ki magamnak [link]
-
huncutka1029
addikt
válasz Tdizsolt #77381 üzenetére
2 dolgot próbálj meg.
1 keress egy kódolatlan csatornát. (királyi adók, általában minddenütt azok)
Kacsold ki a tv-t, vedd ki a ci modult,
kapcsold be, és nézd meg mennyi idő alatt jön be a kép, és hang2 ugyanezt csináld meg egy kódolt csatornán is
Ha kártya nélkül is sokáig gondolkodik, mire képet, vagy "nincs jel/ kódolt csatorna" üzenetet ad, akkor gyári visszaállítás, éés szoftver update jön.
Ha ezek után is ugyanez a jelenség tapasztalható, akkor tuner hibás a készülék, vedd fel a kapcsolatot a bolttal ahol vetted, ( ha szürke importos, és nem hivatalos LG magyar garit adtak) és kérd a cserét, vagy a javítást.
Ha modul nélkül hamarabb feléled, akkor a szolgáltatót hívd, és kérj frissítést, vagy modul cserét.[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
a.sebi
őstag
Tudtok segiteni? Lg 55 6157 hez mik az ajanlott beállítások? Illetve maga a tvről mik a vélemények kép ügyileg!
-
nsgeri
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen teszem fel a kérdésem.
Adott egy LG 49LH630V tv készülék, azt szeretném megérdeklődni, hogy esetleg a fórumozok között van e olyasvalaki aki rendelkezik ehhez a típushoz való képkalibrálási beállításokkal és meg is osztaná ezt velem. Tudom, hogy minden panelhez még az azonos típusúakhoz is más és más a helyes kalibrálás, de szívesen tennék egy próbát vele.
ui.: neten rákerestem a típusra, de nem találtam sajnos hozzá beállítási útmutatót, szakértői módosat meg pláne nem
Előre is köszönöm a segítséget!
üdv.: Gergő
-
sirály69
őstag
Ma megrendeltem az MM-ben a 49UH8507 tv-t.
Most már a webáruházban nincs is benne...Szerver Hosting Debrecenben
-
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Adott volt otthon egy Lg42lm615s tv,digis előfizetéssel,CI kártyával.
A tv-t lecseréltem egy Lg47ln6138-asra,mikor otthon az antenna kábelt rá dugtam,sötét kép percekig,azt írta nincs jel.Aztán pár perccel később bejött pár tárolt adó,majd újra hangoltam és akkor megjött a többi is. A CI kártyát viszont nem látja a tv,illetve mikor reggel bekapcsoltam,ugyancsak sötét kép,és "nincsen jel" felirat fogadott,majd később újra megjött az összes elmentett csatorna...A tv-ről azt lehet tudni,hogy szerintem talán külföldi importos,mert,bár a menü teljes egészében magyar, a hely beállításoknál nincs benne Magyarország,csak a környező országok(Ausztria,Németország,stb). Minden esetre szvsz nem ez a gondja.
Ha valaki tudna jó tanáccsal szolgálni,azt nagyon megköszönném... A Digit egyenlőre nem érem el telefonom...[ Szerkesztve ]
Psn ID: Tdizsolt
-
Amarton
tag
Sziasztok. Tudtok olyan DLNA server-t ajánlani, ami elküldi a TV-nek a külső felírat fájlt.
Először az LG SmartShare programot próbáltam, de a TV még a filmeket sem látta nem még a külső felíratot.
Ezután Samsung allshare programot próbáltam ki. Itt már a TV le tudta játszani a filmeket, de a külső felíratot nem.
A felírat SRT formátum és ugyan az a neve, mint a filmnek.
A TV pedig egy 49LH630V
Köszönöm.http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
F-ECT$
titán
Nagyszüleimnek keresek TV-t, a lehető legegyszerűbb funkcionalitással kizárólag TV nézésre. Méretben a 108 cm-es lenne ideális, árban 150e Ft a felső határ, de ebbe jó lenne ha beleférne 4-5 év garancia is (akár a TV legyen 4-5 év garis, akár lehessen hozzá 2-3 év kiterjesztett garanciát venni.)
A fentiek fényében milyen típusok most az ajánlottak?
Esetleg tudhatóak már a Black Friday-es akciók?
Dive ever, work never.
-
törölt tag
UF és UH77 és feletti számozástól a mai napon Hangprojektor és 10% áresés kombóban. +3% engedményt adnak még egy kis mókolásért a Red Friday-hez, de nemcsak tévékre, csak a mai nap. Példa: 49LH630V= 148k, 50UH635V=197k!
Indiant Ez olyan, mintha a neved így írnák: Indian
[ Szerkesztve ]
-
OldMike
őstag
válasz cellpeti #77351 üzenetére
Az én LG tévém régebbi típus (2012-es LM660S), és ezzel sem jön össze a kapcsolódás. A tévén wi-fi direct beállítva, a P9 Lite-on a Mirrorshare bekapcsolva látják ugyan egymást, de a kapcsolódás nem jött létre üzenet jön. Én a jelzett alkalmazások közül a TCL nSreen Pro-t használom, de ez csak a zenét, képet, videót, YouTube-ot tudja átküldeni, a telefon képét nem.
Kérdés a jártasabbakhoz: Lehetséges-e valamilyen probléma nélkül a tévén a hálózati kapcsolódásnál a kábelest és a wi-fi csatlakozást egyidejűleg bekapcsolni? Nálam kábel van, mert a DLNA 3D filmezéshez a wi-fi nem volt elég.
[ Szerkesztve ]
42LM660S
-
vond
MODERÁTOR
.OM., Bali27, valamint mindenki, aki be akarja állítani az LG tévéjét:
Minden panel más és más. A megfelelő beállításhoz kalibráló műszer kellene. Nincs értelme egy másik alapján belőni a tiéteket, mert jó eséllyel még rosszabb lesz, mint alapból volt.
Az ISF módokat állítgassátok az alábbiak alapján:
Műszer hiányában a fehéregyensúlyhoz én abszolút nem nyúlnék, max. ha valamelyik szín nagyon túlteng, akkor szemre variálnék rajta, de teljesen más készülék alapján biztos nem állítanám be. Színmélység és árnyalat dettó, ezeket alapon, 50 és 0 értékeken hagynám. A színhőmérséklet legyen Meleg2-n.
A kontraszt általában 90, a fényerő meg 50 körül a legjobb ezeken az LG-ken. Ezeket lőjétek be fixre sötét- és világosszürke színskálák segítségével (pl.). Akkor jók az értékek, ha a sötét részek épp nem buknak be, a világosak meg épp nem égnek ki. Ha ez megvan, akkor szigorúan csak a háttérfénnyel szabad játszani, attól függően, hogy milyenek a fényviszonyok a TV körül. Én 50-re lőttem be az ISF világos szobás módját, és 40-re a sötétet. Ezek között váltogatunk.
A vízszintes és függőleges 10-es élességhez nem kell nyúlni (max. pár egységet emelni, de 15-20 felett már túl van élesítve a kép), a gamma legyen 2.2-n, a feketeszint alacsony, a színskála közepes, a valósághű mozi be (ez kell a 24p-hez), de ezeken kívül kapcsoljatok ki minden
képjavítóképrontó fícsört: energiatakarékos mód, kényelmes szem, dinamikus kontraszt, szuperfelbontás, éljavító, színszűrő, zajcsökkentés, mpeg zajcsökkentés, szemkímélés.Szuperfelbontással, éljavítóval, meg a zajcsökkentésekkel lehet játszadozni, de én úgy vettem észre, hogy általában jobb ezek nélkül a kép.
Nagyjából ennyi.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Indiant
addikt
Vajon LG 55UF850 1év garral újonnan még meg "szabad" venni?
-
törölt tag
válasz @Titu@ #77352 üzenetére
Másik tévével működik? Mert ha nem, akkor telefonálj a szolgáltatónak, mert lehet, hogy újra kell párosítani az eszközt, de még nézz be a UPC topikba is(vagy a többi szolgáltatósba). Kártya nélkül érdemes lekerestetni a csatornákat, majd csak utána belerakni, ekkor kiírja, hogy észlelte a mediacardot. Még a fw frissítés, és a tv visszaállítása is megoldhatja a problémát.
UHD Ezért kellett volna vétel előtt tájékozódni. De elég jól használhatod vez. nélküli egér+ billentyűzettel is. Vagyis a bill. nem mindig használható, mert az oldalak nem mind támogatják, mint a YT sem.
-
UHD
újonc
Megvenném hozzá de ha nem kompatibilis vele, akkor hiába uj a tv-m nem ér semmit ajjj köszönöm az infókat !!!
-
741105
csendes tag
Három hete gyarapodott a család egy LG43"-os UHD tv-vel. 6107 a száma. Nagyon jó a menüje, a webos 3.0 tényleg kellemes. Egyből mini hifire lett kötve, tehát a hangjáról nem tudok mit írni. A képminősége nem rossz. A 4K nagyon szép. Pc-re, PS4-re nagyon jó.
Ami nagyon érdekes, hogy a nappaliban egy 55"-os Panasonic plazma van 3-4 éves. Hihetetlen , hogy még mindig mennyivel jobb képe van mint a mostani lcd, led, kvantumpöty,stb..... eladott tv-nek.
Lassan szeretném lecserélni valami 65" vagy nagyobb tv-re, de nem lesz egyszerű. -
UHD
újonc
ja a neten nem találom mint lg 49uh603v-ze mert ez a rendes neve csak igy lelem lg 49uh603v a ''ze'' leesik miért mit jelent a két betű? Köszi szépen
miért van irva a táblázatba a magic remote helyén irva hogy ready (olvas)?
[ Szerkesztve ]
-
Klara_
őstag
Akkor mutassak meg, hogy mukodik vele mielott megveszed.
2016 line up tablazat, ertelmezd a smart tv / magic remote sort... -
UHD
újonc
ne vegyek hozzá semmilyen magic remot-tét mert nem kompatibilis vele akkor mit csináljak pedig nagyon akartam eggyet hozzá venni, a boltban azt javasolták,hogy 2015 an mr 600 vagy 2016 an mr 650 magic remote jó hozzá,mert a tv 2016 szept. pedig az LG AN-MR650 Magic Motion távirányító (2016 LG Smart Tv Modellekhez)
[ Szerkesztve ]
-
@Titu@
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam 50Lf652 amelyet mediacarddal szeretnék használni.A firm.verz.04.05.01. A kódolt csatornáknál
nem tud tovább lépni,folyamatosan kódolja Valami ötlet? -
cellpeti
nagyúr
válasz huncutka1029 #77347 üzenetére
a SmartShare része megy, csak a ScreenShare nem
[ Szerkesztve ]
-
UHD
újonc
Az Lg 49uh603v-ze (2016) tv-hez a magic remote 2016 lg an mr 650 kellene vagyis javasolják de nincs az adatok közt amit támogat vagyis kompatibilis vele mit tegyek vásároljam meg vagy ne?
-
huncutka1029
addikt
válasz cellpeti #77346 üzenetére
Próbálj ki egy widi appot talán azzal menni fog
Igaz, hogy én samsungot használok, de nálam ez oldotta meg a kapcsolódási problémákat
Note II, Galaxy S5 és Galéaxy A5 20126-nál, mielőtt kijött rá a robot 6 verzió.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
van egy LG 42LF652V okosTV-m és Huawei P9 Lite okostelóm. MirrorShare-vel nem tud kapcsolódni a telefon a TV-hez, viszont van egy Lumia 735 is, azzal semmi baja. Ötlet?
-
TRob1
veterán
válasz Terapeuta #77342 üzenetére
"Nem mai darab, emiatt parázok kicsit" - Hogy mi van? Egy 2016os modell nem mai darab? 2017eseket még nem árulnak.
Miért hiszik azt egy csomóan hogy ezer éves tv-ket árulnak boltok újonnan?
Már 2015ös modellek is csak elvétve akadnak, hogy lenne ennél régebbi?!?Sztem egy hálóba második tv-nek tökéletes... ha elég a csatlakozók mennyisége/milyensége.(mert az szegényes - meg kell nézni mi van rajta, és te mit kötnél rá)
¤ R'n'R ¤
-
Terapeuta
őstag
Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményeteket ezzel a készülékkel kapcsolatban:
http://www.lg.com/hu/televiziok/lg-55LH545V
Nem mai darab, emiatt parázok kicsit. A hálószobába lenne, messziről néznénk ( kb 4m), második tv-nek. Igazából az ára fogott meg (a mérethez képest: 180k). Nem lenne vele elvárás, csak annyi, hogy megbízható legyen.
Mi a véleményetek?
Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
-
w333
félisten
válasz huncutka1029 #77338 üzenetére
Tavaly is az volt ... különcködnek a nagy semmivel
Ha jól emlékszem (de nem biztos) talán 5-7% kedvezmény volt azokra a termékekre amit előtte 1 hónappal 20% -t emeltek rajta !
Külföldön ez normálisan működik nem véletlen hogy verekednek az áruházakban a termékekért, itthon is ki lehet fogni jó akciókat, én pl. fél áron vettem pendrive -t
Szerk.
Ha így jelenek meg valamelyik MM áruházban az ugye nem ciki ?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz huncutka1029 #77336 üzenetére
Tényleg nem ... már 2-3 éve figyelem a Black Friday akcióikat, és az a valóság hogy semmivel sem olcsóbb mint előtte 1-2 hónappal !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
.OM.
aktív tag
A hétvégén már ki tudtam próbálni az új TV-m: 49UH7507
Beállítottam a megadott értékeket, és nekem most tökéletes.
HD és UHD tartalommal csodaszép, SD-re én csak 8/10-et adnék, de hát 16* nagyításban nézem...
IPS, így betekintési szögek hibátlanok.
A bal felső sarokban látszik egy halvány fényesedés, de csak közelről és ha direkt figyelem, keresem. Egyébként homogén a fekete (nyílván nem OLED, IPS-es feketének szuper de vég VA-nak is.)
A WebOS 3.0 gyors és pontos, én nem is frissítettem rá a gyári szoftverre.
Majd még tesztelgetem, de eddig korrekt.
.om.
ex .Oldman.
-
sirály69
őstag
Ma árat emelt az MM....
Szerver Hosting Debrecenben
-
Indiant
addikt
Vagy a LG 55LF652V amit a MM már nem árul.
Hátrafelé vannak a csatlakozói?! Miért kell butulni. -
Indiant
addikt
Tegnap találtam pár jó Lg tv-t 200e körül, de már mindet kivonta az LG, vagy a MM.
..ezek szerint ami jó és jó áron lenne, azt nem árulják,[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
LH630V.
Bali27 Vezetékes nettel is próbáltad, mert lehet a wifivel is gond. HK sztem inkább csak marketing, sokkal jobban nem szól vele, a projektor javít rajta, de mint w333 is mondja: jobb a házimozi erősítő. De kezdésnek bőven elég hozzá 2 front hangfal is, amire lehet tippeket kérni a házimozi topikban, akár használt cuccokra is.
andris188 Próbálj ki másik szerver progit, mint UMS, vagy Serviio, utóbbi topikja itt. Vagy másik laptopot Plex-szel, vagy frissitsd a win-t, vagy nem tudom.
-
laolaj
aktív tag
a Youtubeon lehet a képminőséget változtatni, állítani vagy ő maga választja ki az optimálisat a net sebesség alapján vagy hogy van ez?
a további beállításoknál mikor lejátszás megy, van olyan hogy videó beállítás de sötétszürke és így inaktív
[ Szerkesztve ]
Ha nincs jövőképed akkor jövőképtelen vagy! Ne azt hajtogasd h nincs pénzed.. hanem kérdezd meg h milyen módon lehet!
-
ogi88
tag
Sikerült beállitanom a müsorujság most már a rendes idöt mutatja.Köszi a segitséget!
-
Bali27
addikt
Sziasztok!
49UH7507 boldog tulajdonosa lettem.
Az érdekelne hogy
- a youtube miért lép ki bizonyos időközönként memóriát üríteni? és hogy ezt ki lehet -e küszöbölni valahogy.
- amelyik tv Harman Kardon hangrendszerrel rendelkezik az mennyivel szól másképp / szebben?? -
Tutu7030
veterán
válasz kovybaby #77320 üzenetére
Nekem egy "régi" zyxel nsa325 nas van. "Olcsó és nem ráz". 1 samu és egy sony tv-vel használom, plusz egy sony bd-játékossal. Akár egyszerre mind a három készüléket képes kiszolgálni, plusz fut rajta a háttérben a transmission is. Jelenleg 1+2TB hdd van benne.
Jelenleg 71 torrentből 5 aktív, 0% cpu használat.LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
kovybaby
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni 2 dologgal kapcsolatban.
1. Jelenleg egy helyiségben található a a TV-nk (49LF632), a laptop (HP ProBook 450), és a wifi router (UPC-s Technicolor TC7200, 30/3 sebességgel). FHD filmeket szoktunk nézni serviio-n keresztül, illetve külső HDD-ről. Így vagy úgy, de eddig semmi komolyabb probléma nem volt vele (néha szaggatott serviioról, de akkor megoldottam HDD-ről). Történetesen beadta az unalmast a külső HDD-m, emiatt elgondolkoztam egy NAS vásárlásán. Ha már vennék NAS-t, akkor elhagynám ezt a HDD be-ki dolgot a másolgatással együtt, illetve nem menne fölöslegesen a gépem sem.
Ehhez kapcsolódna a kérdésem is, hogy milyen NAS-t tudnátok ajánlani? (Zyxel, Synology, Qnap, esetleg más?) Adattárolásra használnám, nem csak filmek lennének rajta. Telefonról, laptopról legyen elérhető, illetve a párom is tudja használni.2x3 TB-ot tudja kezelni, torrent kliens és a távoli elérés nem feltétel, de jó ha van.
Jelenleg a router a TV meleltt van, így nem lenne probléma a kábelezés. Milyen módon javasoljátok összekötni a rendszert? Szükséges a HDMI? Félek, hogy wifin akadozna (később esetleg 4K tartalom)
Szeretnék majd venni egy házimozi rendszert is, de az majd csak később lesz.
Ami fontos lenne, hogy a különböző hangsávokat tudjam kezelni, illetve lehetőleg ne legyen gond a feliratokkal.
Mit tudtok ajánlani?
NAS topic-ba is benézek majd, de előtte szeretném a tapasztalatokat kikérni.2. Anyós pajtásék szeretnének egy, az enyémhez hasonló tv-t venni (48-50"). Az idei kínálatból mit tudnátok ajánlani?
TV-zés, film, és esetleg youtube, amire használnák. Semmi extra igény nincs.Köszi szépen előre is a segítséget!
Pacsi -
TRob1
veterán
Anyáméknál ugyanez volt tegnap (nemtom köze van-e a szolgáltatóhoz, ott Invitel)
A lényeg a lényeg, automatán hagytam az időt, és az időzónánál nem Pestet, hanem egyedit választottam. Utána lehet állítani alatta az időzónát. De mivel az +1, annyit tettem hogy egy föl egy le.. tehát maradt minden ugyanúgy) És innentől megjavult.¤ R'n'R ¤
-
oszy
veterán
Ki lett nézve 3db tv.
LG 43LH630V
LG 43LH590V
LG 43LF630VMelyik a jobb választás?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
ogi88
tag
válasz Tutu7030 #77314 üzenetére
Szia!Kézi beállitásnál nem lehet az időzónát állítani.Homályosak az időzónás beállítások de a többit már lehet állítani de azok jók dátum,óra.Automatikuson lehet az időzónát állítani igy van jelenleg de ez így nem jó.Időzóna eltolás alatta meg GMT+2 van.Hiába állítom át gmt+1 re továbbra sem jó a müsorújság idő kijelzése.Mire állítsam?
-
Tutu7030
veterán
Pont öt perce állítottam át faternál (igaz az samu tv). Az idő beállításnál ha nem jó automatán az idő, akkor tedd át kézire az időzónát, és állítsd át téli időszámításra.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
csab2
veterán
A bemeneti listából a "TV-műsor" nevűt nem lehet valahogyan törölni, mint a többit?
LF652V.[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
ogi88
tag
Sziasztok!Mióta visszahajtottuk az órát 1 órával azóta nem jó mutatja tvn az epg müsorujságnál a müsorok kezdetét.Mire kell állitanom,hogy jó legyen?
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
LG Tv-t szeretnék vásárolni. Tudnátok tanácsot adni, hogy mit lenne érdemes választani? A keret kb. max 130 lenne, a lényeg hogy 40"-nál nagyobb legyen. Smart és 3D nem szükséges, beáldozhatók egy szebb képért rendelkező modellre (persze amit ebből az összegből ki lehet hozni). Xbox One-hoz lenne még használva. Van esetleg valami ötletetek? Előre is köszönöm!
-
tigipuf
senior tag
Kifejtenéd esetleg részletesebben,pontosan mit és,hogy is csináltál,hátha tud valaki segíteni.
A bemenetek közül,hogy választottad ki a pc-t?
Ha jól emlékszem nem ismeri fel automatikusan,csak azt,hogy hdmi-n csatlakoztattál valamit.MÁS:ez a kombo azért így már megéri :[link]
[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
Mandarinn
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni esetleg nekem, hogy melyik 2016-os UHD modelltől felfelé 50hz feletti a natív képfrissítés? Vagy esetleg van olyan oldal ahol meg tudom nézni én is? Az interpolált érték nem érdekel. Köszönöm! -
TA68
őstag
-
törölt tag
Nem rossz! Csak a 49UH7707-hez van most ez a projektor akció? De úgy látszik elfogyott a készlet, mert egyedi szállítási határidővel írja. Ha valaki eladja a projektort, elég jó áron jutott egy jó tévéhez.
andris188 Akkor talán a laptopon lévő Plex beállításainál kell lenni a hibának. Ezt is állítsd be úgy, mint a PC-n. Bejelentkezés, mappák megosztása, stb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.