Hirdetés
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Áhh, meleg biztosan nem.
Eddig nekem nem volt inkompatibilitási problémám egyetlen egy videóval sem, szépen vitt mindent USB-n, egyedül ez a formátum (amit végül meg sem néztem, mert már siettek) fogott ki rajta.nextman
Ez egy most vásárolt Olympus fényképezőgép, van rajta már HDMI kimenet is, viszont csak beugrottak bátyámék, megmutatta a neje, h mit vett. Kábelt sajna nem hozták el.
Gondoltam, akkor én is csekkolom a tv-n, h mégis milyen videót csinál FHD-ban.
Utána gyorsan betoltam netbook-ba is az SD kártyát, nem kell mondjam h az szépen lejátszotta.fireman
Nyilván. Pláne úgy, h emlékeim szerint ennek a firmware-jét hackelni kellett, mert eredetileg az USB videót élből nem játszik, csak, ha xgfss fw-t raksz fel. Régen volt már, pontosan nem emlékszem.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap volt nálunk egy Olympus digit. fényképező. Tudott Full HD videót, gondoltam kipróbálom, és megnézem mégis h mutat TV-n - milyen minőséget produkál.
A TV egy LG 47LH3000.Egy 40 másodperces részt vettem fel, de meglepő mód a TV nem birkózott meg vele USB-n keresztül. (Kingston mem.kari olvasó, benne a 4gb SDHC).
Kezdetben 1-1 másodpercet ugrálva lejátszotta, de utána nagyon belassult, majd ki is lépett. Mi lehetett a gáz?
Pl. Full HD MKV filmeket gond nélkül lejátszik, és szépen, akadásmentesen viszi. Nem megfelelő formátumban vesz fel a fényképező?
Megoldás erre lehet?
-
runner 125
nagyúr
A "200Hz" és 100Hz között nincs különbség, annyira nem másztam bele a témába, de úgy tudom a 200Hz inkább már marketing, mint sem fizikai különbség.
Az LH sorozat egy régebbi széria, Az LD újabb, de nincs érv egyik mellett - a másikkal szemben. Szal' kb. oly mind1 melyiket veszitek.
-
runner 125
nagyúr
Ne akarjad már első számú médiapléjerként használni a TV-d.
Ez olyan, mint amikor egy terepjáróban van "sport fokozat". Persze, biztos akkor gyorsabb, de aki száguldozni akar, vesz egy sportautót. ^^Fogd fel úgy, h az kis extra benne, van lehetőséged 1-1 avit, vagy családi felvételt gyorsba megnézni a TV-n, de nekem eszembe nem jutott, h úgy nézzek BR anyagot.
Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ukrajnai háború
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- AliExpress tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...