Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- DOOM - The Dark Ages
- Már most óriási siker a Minecraft mozifilm
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
- Switch 2-re is megjelenik a Sonic X Shadow Generations
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- PlayStation 5
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- World of Tanks - MMO
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Félig-meddig talán ide tartozik a kérdésem. Utána olvasgattam már ebben és a háztartási gépek topikban, néztem videókat is a témában.
Párásítót keresek a hálószobába, nagyon száraz a levegő (panel), reggelre orrom-torkom brutál kiszárad. Ahogy átjött nekem, az ultrahangos technika nem a legjobb, helyette ezt a Xiaomi BHR8532EU Smart Evaporative párásítót néztem ki. Ennek a cuccnak van vmi nagyobb buktatója, mire érdemes figyelni? Azt láttam, hogy van olyan amiben elég gyakran cserélendő a szűrő betét. Ebben mosható, de nyilván időként gondolom érdemes lecserélni. Levegő tisztító nincs a szobában, lakásban így azzal nem fog összeakadni a cucc. Olvastam ajánlásokat 100k körüli készülékekre, de ennyit már nem szeretnék rákölteni.
(Desztillált vizem van bőven, így az nem gond, azzal tervezem tölteni majd, vasalóba is az megy.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- DOOM - The Dark Ages
- Elemlámpa, zseblámpa
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Kutya topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest