Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mozaart

aktív tag

válasz sb #73368 üzenetére

Nem akartam sugallni semmit sem. Amit irtam kilehet forditani az osszes akciora az evben. De a BF-bol nem kerek. Emlekszem amikor jo par eve eloszor bejott. Ott en is lelkesen neztem az akciokat. De ma? Elvesz az ember az akciok kozott. Direkt gondolom. Zavarjon ossze azt aki ezt szeretne magara. :D
    .
    Igy is eleg feldogoznom hogy nov1tol telibe elkezdtek nyomni a karacsonyt. De azt még probalom elnezni.
    .
    Ha mar klubtagsagok. Tudtommal mi egyik ilyen bevasarlosban sem vagyunk. A ruhaboltos is evek ota kerdezgeti mert kerdezgetnie kell.
    Az se hianyzik hogy amiatt erezzem szukseget hogy ott vasaroljak mert ott van klubtagsagom. Ezzel is csak azt erik el hogy szakadjon szet az ember es ne tudjon jol donteni.
    Kivetel: usa es a kuponok. Ott tényleg mukodik. De itthon valamiert amit ide behoznak atalakul valami amoba izere. Lasd Lego Masters: mondtam paromnak amiket mutogatnak epitmenyeket. Haat. Okee. A kulfoldi musorokbol menobbekre emlekeztem. De alig varom hogy holnap pozitivan csalodjak. :)
    .
    De ezek szelsosegek. Lehet ezeket okosan is hasznalni. Vagy ugy donteni hogy bizonyos szeletebol nem ker az ember. :D

Bo lere eresztettem. Elnezest. :R

[ Szerkesztve ]

AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH

Új hozzászólás Aktív témák