Új hozzászólás Aktív témák
-
Wind-Storm
őstag
válasz Blizzardking #21288 üzenetére
Kisebb ventikből én Scythe-ot használok. Tudom hogy sok jó venti van, de ez annyira bejött. S-flex rulez. Ott a lényeg ami nem látható, a felfüggesztésnél szvsz. És a Scythe ebben nagy. De tisztában vagyok vele hogy sokan gyártanak nagyon jó ventiket. Bequiet-em sose volt, de tetszik amit csinálnak.
Felfüggesztés? Még ha rezgéscsillapítva lenne, de még csak az se.
Nekem egyszer volt egy 12 centis 1200RPM-es S-FEX-em, de elég is volt blelőle.
Az még hagyján, hogy otromba nagy közepe van és a 7db lapátjának dőlésszöge is nem a nagyobb légszállításra lett kitalálva. De hogy még motorzajos is legyen az már sok volt.
Mellesleg elég nagy feszültségen volt hajlandó csak elindulni ami szintén egy óriási negatívum.
Egyedüli dolog az a csapágyazása ami rendben volt.
Másnap vittem is vissza, aztán még a világítós korszakomban voltam és vettem egy 2db úgy ahogy elmegy 2db ilyet. [link]
Egyik kicsit motorzajos volt, a másik halkabb, és persze alig fújtak valamit....Ebből a listából pl én kapásból a Bitfenixet és a CM-t szúrnám ki. Kiváncsi lennék a véleményedre.
Én meg [ezt].
Kicsiben biztosan nem vennék már olyan átlátszó anyagból világítós ventit, mert még maga az anyag is erősíti akusztikailag a rezgést. Nekem csak egyszer volt 25-ös ventim ebben a házban. [link]. Ami így beugrik, az a pár volt feszültségen indulás (jó motor) és a mély suhogós hang.
Ha egy 140 mm-nyi területét vennénk ennek a 25 centisnek ugyanakkora légszállításra állítva mint egy 140 mm-es ventit, kérdés melyik lenne a hangosabb. Szvsz. nagyobb, de több szélzajt is csap... amióta igazán halk gépet hoztam össze, azóta nem jártak nálam ekkora ventik, nem is hiányoznak[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CES 2025: A headset, ami megmentett egy házasságot
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ZEN.com
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...