Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    van itthon egy Sapphire x1600pro 512mb AGP kártyám, ami három és fél éves és baromi hangos lett a ventije. de úgy eszméletlenül.

    a venti egy Vette A6010C12C, erre google semmi infot nem talál. ez itt a vette honlapja... szóval uramatyám. mindenesetre a venti DC, 12Vos és 0.3A erejű.

    kártyáról kép itt.

    ventivel lehet valamit kezdeni csere nélkül egyszerűen? megpróbáltam megtisztítani portól, de nem tudom segít e.

    ami ötletem még van, hogy van négy lyukas rögzítőnek hely a kártyán és nekem van egy 3870 gyári hűtésem itthon ami ilyen, lehet rámenne... de kérdés mi lesz a memóriákkal mert a hozzáadott memrész lehet nem igazán passzolna a kártyára. sőt biztos. a hátlapon a memóriák nincsenek hűtve, de ettől boldogabb még nem vagyok. illetve AGP kártyáknál még mi melegedhet? van itthon még pár Thermalright memsüni, de nincs hozzájuk meg a kétfázisú hővezető paszta, anélkül meg problémás felpakolni. esetleg boltból lenne zalmann süni megfizethető áron (ha nincs paszta), viszont az se biztos befér kártya alá.

    másik verzió, hogy a ventit kiszedem a felülső fedlapot is, és rákötegelőzök egy 1000rpmes 120x120x25ös ventit. szerintetek ez milyen ötlet lenne? gánynak gány, de szerintem hűtésre elégnek kéne lennie.

    mit gondoltok, mit csinálnátok egy ilyen régi kártyával, aminek hangos a ventije?

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák