-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steel_Hammer
tag
válasz
freelanced #7217 üzenetére
http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/jungling-101-what-you-need-to-know-77704
Ezt ajánlom elolvasásra.
Shyvana nagyon jó jungos, főleg azért mert már az elejétől kaphat a mides kéket. Jelenleg, szerintem Top jungos Amumu és Lee. Udír azért jó, mert az egyik legolcsóbb jungos, és piszok gyorsan halad a junggal, és életképes a Vamp. Scepter kezdő itemes build, mert így gyak pull nélkül is teljes hpn végez kék-farkas-wraith-piros vonalon, lvl 3, és mehet a gank
De kezdőként, ha nem akarsz sokat költeni, WW ajánlom, akármennyire nem használt már, a legbiztosabb jungos a lifestealje miatt."You woke up in the morning, get yourself a gun"
-
n a x v i L
aktív tag
válasz
freelanced #7217 üzenetére
Lee Sin még mindig nagyon jó (reflxx botok ellen még te is pro vagy vele !!
(csak vicceltem
) ), viszont Shyvanát mostanában hanyagolják (ne kérdezd miért, fogalmam sincs). Én Malphite-tot, Jarvan-t, Mundo-t vagy Lee Sin-t ajánlom neked. Nautilus , Alistar és Udyr is szóba jöhet, ők viszont csak akkor, ha van egy felesleges rúnaoldalad.
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest