-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
grimm2015
senior tag
válasz
Rebelf #64425 üzenetére
A chatet letudod tiltani, de azzal nem tudsz mit kezdeni, hogy valaki direkt köcsög vagy hülye.
A jelenlegi büntetések egyenlőek a nullával. Sokan rankedre is csak játszani jönnek, nem pedig nyerni, pedig egy nem használt vagy kevés hősismeretes hős egy rakat játékot eldönt, persze van kivétel, de a legtöbb esetben ez már hátrány.
És mi a büntetése ? Semmi... Azért nem jelentheted, hogy szarul játszik, egy nem ismert hőssel. Bár, hogy ennek a sok majomnak honnan van ekkora fene nagy önbizalma, azt nem tudom. Arra különösen kíváncsi lennék, hogy az ilyen játékos mégis mit remél ilyenkor...
Annyi az összes hősismerete, amit a youtubon látott 2 videóból...Szerintem az ilyen fajta mentalitás a probléma fő forrása, hogy szidja az anyámat a letiltott chaten keresztül engem nem érdekel, hiszen nem tudok róla.
Battlenet: Grimm#22690
-
Lokids
addikt
válasz
Rebelf #64425 üzenetére
Jó, de amikor épp 0-10-ben vagy rossz passzban, marhára nem segítség, hogy még flamelnek is.
Most, hogy elkezdtem normalozni, ez még jobban kitűnik.
Normalon csak olyant játszom, amit rankeden nem, persze, hogy szarul megy. Erre a main kisgyerek elkezd flamelni, hogy lettem plat, mikor nem bírok azon a szinten játszani. Mindezt ismétlem, nomralon. Ahol udyr a support.If you chase two rabbits you will lose them both.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- A mobiltelefonok királya megérkezett! Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB! Bontatlanúl, garanciával!
- Intel Core laptop / Notebook processzor Cpu
- Eladó a képen látható német Razer BlackWidow V3 Billentyűzet
- Eladó a képen látható Samsung Gaming Monitor! (ami a monitorállványon áll)
- Eladó a képen látható Gamer PC!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest