Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ganz-[HUN]

addikt

válasz Enigma1945 #67142 üzenetére

Én Lillia OTP-ként Skillcappedes (khm....Agurin) """0 KPR-es afk farm""" taxxal így játszok egy amúgy Bronz-ironban egy amúgy 50%-os WR-es championnal. Tulajdonképpen csak várom hogy a számba repüljön a galamb. Ha szembe jön valami, gankelek.

Klednek nagy az outplay potenciálja, Sejuani ha nincs csapatod kutyaszar lehet mert nincs sebzése, a lényeg az, hogy ha megvan egy champpel a mastery, bármi jó lehet ha jó a mikro és makro játékod.

Supportnál ez nyalóka, mert az ADC coinflip, JG-nél pedig az egész team coin flip, és ha nem olyan champet hozol ami solo carryzni tud, akkor potenciálisan cumi. Ezért nem működik nekem rankedbe a lillia, viszont amikor 3-an 4-en vagyunk csapattal akkor mindig win.

Plusz, ezzekkel a taktikával mindenkit rongyosra lehet verni topon:

https://www.youtube.com/watch?v=lsPK2SHtvUs&t=727s&pp=ygULc2tpbGxjYXBwZWQ%3D

Ez a tegnapi termés. Senkinek nincs fogalmas se arról, hogy hogyan kell toplanen dolgozni ebben az eloban. Ha rongyosra nem is verek mindenkit, a lanet rendszerint nyerem, vagy minimálisan bukom, amit végül egy power spike-kal a feje tetejére állítok és vissza hozom (lásd az utolsó morde x yasuo). A tornyomat leborította, de miután meglett az acélbetkós bakancs, és a tüske vért, 1v1-be szétszedtem és végig pusholtam inhibitorig a tornyot.

TL;DR: Bármi játszható bizonyos értelemszerű szabályokon és counteringen/draftingon belül.

Új hozzászólás Aktív témák