Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile 2
- PlayStation 4
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
RobbyJr
őstag
Írták, hogy az agressziót nem szabad 20% fölé tenni, meg a limitert 5% fölé.
Szóval beállítottam az erősséget 120%/20%/5%-ra, és így jókat tudtam csatázni.
Utolsó helyről indultam, csak mire felértem, addigra elment az eleje. 3. lettem úgy, hogy 52.4-et mentem, szóval szabadedzésen maradt benne, és tudnék 52 elejét, vagy akár 51 végét menni.
Az AI eleje 52.7-et ment, hátul meg gondolom húzták egymást, és ott ment valaki 52 alját.
Így már egész élvezhető volt a buliNincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Lac-coo
őstag
Jól látom, hoigy a TC-t nem lehet teljesen kikapcsolni ? Ha mindent nullára állítok akkor is be bevillan a kijelzőn, hogy dolgozik ...
I love latte-avokado !
-
RobbyJr
őstag
-
tusi_
addikt
"Arra kernek tanacsot, hogy mikepp tudnam az alulkormanyzottsagot megszuntetni/csokkenteni. Alig birok elfordulni a lassu kanyarokban, pedig nem megyek gyorsan, jo a turn in is, de egyszeruen tolja az orrat."
Okay, nem a kocsi alulkormanyzott, en megyek gyorsan, meg az ac-s beidegzodesek mennek, ott gyengebb a gumi model. Jardier es Dave Cam is el tud rendesen fordulni, de mintha kisebb sebesseggel mennenek.
[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
Most pöckölgeted a pucam?
LMP2 es GTE megy nalam, a HC nekem tul ideges, meg szoknom kell az egesz jatekot.
Osszes class bent van, de a HCk elmennek a rajtnal, GTE meg lemarad nagyon. Most neztem Jardiert, 1.52.9-et megy, de folyamatos forgalomban. Viszont akkorakat vag, hogy en mar stop & go-t adtam volna neki. Na ha lehet vagni, akkor majd kiprobalom en is, hol van a hatar.eat, sleep, play, replay
-
RobbyJr
őstag
Ennél a sebringi pályán csak LMP-2-es autókkal mész? Vagy be van állítva más class is?
Megnézem én is hogy viselkednek, mert hyperral katasztrófa. GTE-vel is verem őket max beállításon, bár ACC-ben még többet kapnak, lehet én várok el túl erős AI-t, nem tudom.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
tusi_
addikt
Verseny Sebringben:
Ez a palya lassan top 5-s nalam, rohadt elvezetes es a megvalositas egyszeruen wooow.
Mivel a VR meg hivatalosan nem tamogatott, ezert a mokkolt verzio borzalmas, mind kinezetre, mind peformance szempontbol. De monitoron is nagyon jo.Tusi_ sebessege katasztrofa. 100%-on folyamatosan hagynak le, pedig mar versenyre tankolt kocsival 1.53.8xx -et mentem, konstansan olyan 1.54-et.
Levettem 94%-ra - igen, p.nci vagyok - na igy tartottam magam, feljottem a 4. helyre, mikor is vissza akartam nezni vmit igy nyomtam egy R bill-t es eloakartam hivni az adrenalint - ALT+R - erre visszalepett a versenybe es persze telibe vertem a falat
De addig nagyon jo volt a verseny, tok jol vedekeznek es tamadnak, az utkozesek szvsz "vaksagbol" erednek, nem vesz eszre az AI.En nagyon elvagyok ragadtatva a jatektol, persze figyelembe veve, hogy meg kozerol sincs kesz.
Arra kernek tanacsot, hogy mikepp tudnam az alulkormanyzottsagot megszuntetni/csokkenteni. Alig birok elfordulni a lassu kanyarokban, pedig nem megyek gyorsan, jo a turn in is, de egyszeruen tolja az orrat.eat, sleep, play, replay
-
-
zsalesz
tag
Ez a játék zseniális.... lesz majd ha egyszer elkészül. Egyszerűen lehengerlő az a vezetési élmény amit kínál. Viszont az, hogy random kidobál az asztalra most már inkább bosszant, így nálam egy darabig biztosan pihen.
Annyira bíztam ebben a Patch-ben, de így sajnos csalódás. Hihetetlen, hogy 8 gigába ez nem fért bele. -
RobbyJr
őstag
Azt, hogy körökön át kapta a kék zászlót, nem engedte el, és még blokkolta is, majd be várta, és próbálta többször ki lökni.
Ez neked simán belefér? Nálam egyértelmű bannal járna, de elég csak a hozzászólásokat megnézni.
Ez a csávó egy igazi baromállat.Nálam az ilyen kék zászlós emberek, nagyon ki tudják verni a biztosítékot.
[ Szerkesztve ]
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
RobbyJr
őstag
Drága magyar barátunk tönkre tette Mabix versenyét.
Ennyire barom hogy lehet valaki....Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Lac-coo
őstag
Offline vizes azfalt , napsütés teszt ... videó : [link]
I love latte-avokado !
-
Botamas
csendes tag
Tud valaki abban segíteni, hogy két vinyóm van, az egyik (C) erről boot-ol a gép, ezen fut a win10. Ha ide telepítem az LMU-t elindul. Ha másikra (D) telepítem a nem indul el, pedig ezen van a többi steam játékom is (ACC, WRC). Ugyanez van az rFactor2-vel is... Ezeknek egy helyen kell lennie a windows-al?
-
tusi_
addikt
1.54 kozepet mentem most Sebringen teszten, de az eleje 1.50.xxx-t
1 secet meg tudok hozni sok gyakorlassal, de 4-et?
Es szvsz jol megyek mar. meg nem vagyok a regi, vszeg mar nem is leszek igy 50 fele, de ez kicsit tulzas. Lejjebb venni, meg nincs kedvem, az olyan csajoseat, sleep, play, replay
-
RobbyJr
őstag
Az kellene igen, vagy ha az ACC kapna egy ilyen LMU fizikát, az komoly lenne.
Nekem sajnos 120%-on is kevés, több mint 10 secre lemarad, monzába meg kapnak fél percet... Valami nem okés, főleg mikor beérek a célba, láttam előtte hogy 14 secre van lemaradva a 2. ember, aztán a boxban meg írja hogy 2:14-et kapott.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
RobbyJr
őstag
Akkor hanyagolom. Marad majd az online része.
Le mansba mondjuk jót mentem az AI-val, igaz 115%-ra tettem az erősséget, az agressziót meg 100%-ra, és jó volt.
ACC-ben nagyon jó az AI, 1-2 féktávot leszámítva, ahol bevetődnek.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
tusi_
addikt
Borzaszto az AI, szerintem is.
Tegnap osszevissza lokdostek. Porsche GTE vel voltam es a hiperkar beallt a seggembe es feltetlenul balrol akart megelozni, ahol 30cm volt koztem es a fu kozott, nem a jobboldali 6m-t valasztotta. Aztan fektavon megtocskolt hatulrol es mentem susnyasba..
Ezzel az erovel maradhatnek AC ban is, ott ennel azert jobb az AI.
Igaz, ott mar semmi remeny, hogy jobb lessz, itt meg van.eat, sleep, play, replay
-
RobbyJr
őstag
Az AI továbbra is borzasztó. Egy 18 perces futamon miért állnak ki a boxba, de egy 24 perces futamon meg nem?
Kár hogy nincs olyan beállítási lehetőség, hogy legyen-e mandatory boxkiállás vagy sem.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
macy
addikt
-
RobbyJr
őstag
Setup / Powertrain / Gearing, és ott megtalálod.
Twitchen láttam 1-2 Setup guide címmel videót, itt van pl. az egyik.
Itt vannak a videói, itt érdemes keresgélni.
Ha már jól megy egy pálya, utána érdemes ilyen 3-5 körre elegendő üzemanyagot tenni, és akkor a végére tuti a legjobb időt futod, ha még maradt élet a gumikban.Én elkövettem most a Le Mans versenyen egy hibát boxkiálláskor, mert nem maradt energia az autóban, és nem tudtam elindulni, úgy álltam be, hogy az a kis csík nullán volt, nem a fehér NRG-re gondolok, hanem amit fel tölt fékezéskor, pedig első helyen voltam...
Üzemanyagot azt néha nehéz számolni mennyivel indulj, meg mennyit tankolj utána, itt észnél kell lenni.Kösz Bandi!
Majd megyek oda is, de most nagyon elvagyok az LMU-valJobbulást a kezednek
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
tusi_
addikt
válasz Bandit21 #306 üzenetére
Engem is felnyalt a plafonra. Es akkor mi van? Ha offlineban nyomom, ugysem engedem be a jatekba es akkor nyerek
ON: en lehet visszamegyek P2-zni. Meg nem teljesen erzem az lmh-t, meg remelem valtoztatnak kicsit rajta, vagy setuppal kezesebbe lehet tenni. Tanulni jo lesz a P2, az jol megy mar es jobb az FFB je is.
[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
Attetelt? Azt hol a pekben kell allitani?
En 10 korre valoval mentem, de megrte, mert soxor eldobtam. Nalam max 3-4 tized lehet meg benne itt, tobb mar nem hiszem.
A Caddit nagyon szeretem a valosagban, de itt nem jon be, ideges a hatulja es a hangja sem testzik, az egyetlen szerintem, ami nem lett 100%-osMeg vmi: Michitol emlitettel setup videokat, de en nem talaltam olyat, csak game setup, mint ffb, grafika. Engem kocsi setup erdekelne, hogy lehetne kezelhetobbe tenni a hatuljat.
[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
RobbyJr
őstag
Nem, mivel a Hyperrel nem mentem itt, csak ma először
Áttételt rövidre tettem, így kihasználtam rendesen mind a 7 fokozatot.
3 körre elegendőt tankoltam vele. Fék az kicsit nehéz itt. Cadillac az továbbra is nehéz fék ügyileg, pedig azt is meg kellene tanulni jobban.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
tusi_
addikt
Most nezem Michi tegnapi streamjet es o is kuzd a hatso traktus instabilitasaval Toyotanal. Szegenykem meg nem ment a Peugeottal
Azert remelem ezen reszel vmit a fejleszto. A p2-esek beton stabilak es azok konnyebbek es nem sokkal gyengebbek, mint az hypercarok.eat, sleep, play, replay
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest