Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 4
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Le Mans Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
Ezekre a futamokra hogy a rákbe lehet regisztrálni? Rákakkttintok ,de nem történik semmi .....
[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Az ilyen extra lassú tempónál forgast semmi nen állítja meg, meg egy ultrakonnyu formula is korbeforog.. Nem halad előre kellőképpen az autó, hogy barmitiis érjen a kormányzás....
De egy videót tehetnél fel. Hideg gumikon mondjuk boxbol kijovet takony az egész, ott tényleg forog mint a körhinta...I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Előtte sehogy, jósolni még nem tud sajnos a moza... De közben vagy elkünnyül, vagy ha egy bizonyos rotáción túl megy akkor ellen akar magától nagy erővel kormányozni ....
De majd megfigyelem pontosan, nem igen emlékszem, nem figyelem, ez magától működik, nem figyel oda az ember...I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
amúgy rontok el valamit, vagy a játék szivat. Regisztrálok online versenyre ferrarival, erre lerak bmw-vel... két kört nem mentem még azzal a vassal
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
válasz zsalesz #1430 üzenetére
Egyszer nem indult el..... Játék alatt talán egyszer lépett ki meg a legelején. Nekem jó, így, én azért lobbizok ne piszkáljak ! Nekem Stalker se fagy, egyszer akadt meg kb fél percre, miközben fórumon mindenkinek minden baja van.
[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
szélárnyék témához: itt pl még a dupla szélárnyék se ér semmit.... [link]
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
-
-
Lac-coo
őstag
Emberek ez sokkal jobb már nem lesz ! Régi motor, amit lehet kihoztak belőle tisztesseggel, fizikában abszolút top.
Visszább kell venni kicsit ha nem fut jól, kikapcsolni a brkavato afterburnert meg ilyeneket, és élvezni. Akinek a csicsa kell ott az acc vagy ams2.... Ez van ! El kell fogadni, hogy ez ilyen. Én örülök, higy egyáltalán ezt össze tudták hozni !!!!I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
válasz PapírVilla #1380 üzenetére
Normális fizika van ez a lenyeg... vannak csicsa szarok is ... csúnyának ez se csúnya...ilyen 4-5 K felvonuláson meg annyira jól egyik sem fut közepes gépen....
De tény , hogy ebből a szempontból nem modern. Igaz megjelenésekor ACC nem sok usernel futott normálisan, olyan szar volt.I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Ha ugyan olyan tapadas lenne mint a jó íven simán megcsinalom, nem marad helye elfordulni mellettem. De koszos, latni is , milyen nyomokat húz a belső íven a gumi... De igen nyilván emiatt kellett volna előbb fekeznem.... de nem is ez a lényeg, hanem az abs működés....
I love latte-avokado !
-
-
Lac-coo
őstag
Imádom ahogy kűzd az ABS az huplikkal...poros részen nem is tud csodát tenni, nincs meg a féktáv .....
(PH-n soha nem lesz videóbeszúrás ...? )
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
HUD-ot lehett valahogy állítgatni ...?
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Slik gumival nem feletetlen szoktak max tempot menni.... kb sehol. Elmelegszik, csuszkal
... Főleg a lágyabb keverékek. Ott nem az autó teljesítménye a felső határ..... vigyázni kell rá.I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
A wec overlayt hogy lehet bekapcsolni ?
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Hát szerintem azért siman az az ACC kategória,hog y taposni kell es kész meg esőben is ....Egy igazi abs nem olyan mint ezekben a szarokban, hogy elveszi egy automata a bejövő pedal erőt... FFokeppnit le van kodellezve normalisan az abs be-be fig a fek pillanatokra, rangatja az autot....Fagyasom soha nem volt, talán kétszer nem.indult elmúlt az egy év alatt. Pedig krumpli géppel használtam sokáig....
[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
-
-
Lac-coo
őstag
válasz JulesTS #1179 üzenetére
Nem rossz az FFB- mondom ez az én hülyeségem. Két féle stílusu FFB-t különböztetek meg én van amelyikben kanyar közben a kormyán ellentartása a legnagyob berő, és van amiben ez gyengébb, de ha köben rámegy az ember egy huplira az ennél az erőnél sokkal erősebb. Előbbi az RR, F1 24 utóbbi az RF, LMU ,AMS .....
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Nem tudom majd megnézem ,nem hajszolom az időt. De miért számit mennyit megyek ?
Attól jobb vagy rosszabb a játék ?Egyébként annak idején ha nem vesszük meg Kunos vackait az AC-ben ,ami ennél az LMU-nál fényévekkel gagyibb álapotbna volt ,akkor most nem tudnál ACC-vel játszani ,mert nem lett volna pénze fejlesztésre .
Ezt a dolgot minden értelmesebb user így gondolja ...Ezért támogatjuk a fejlesztőket. Nem is használok hipercarokat, mégis megvettem mindent, hogy legyen valami tőkéjük ....[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
válasz PapírVilla #1171 üzenetére
sokunknak ez minden pénzt megér, abszolut a csapat támogatásának szánjuk. Kunosnak pl jelenleg egy fillért sem adok már, mert elkurvult
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
TC nélkül megyek ,legyen benne valami élvezet is, fékezni meg hidd el tudok, nem csak ACC-vel játszom, máshol VALÓBAN szükség van a fék adagolására, hidd el megtanulja az ember .ABS-t meg tudom milyen ,nem ilyen cheat féle mint ACC elég állítgatni RF2 ben a fékerő/fékegyensúly/ABS hármast ....
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
válasz PapírVilla #1164 üzenetére
az nagyobb baj, hogy elhiteti veled ACC, hogy tudsz vezetni ,aztán ha eléd kerül egy normálisabb fizika, lásd LMU nem a falábod a hibás, hogy nem tudsz egy féktávot venni hanem megy a nyígás, hogy szar a játék....
Erről vitakozhatnánk napokat, nem fogok ,mert ez a véleményem nem fog változni !
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
válasz PapírVilla #1153 üzenetére
Mert csokken az aero és úszik a kasztni, blokkolnak / lassulnak a kerkekek. Akkor indul meg ha rosszul fekezel. Ide tudas / gyakorlás kell , ha megnezed jo jatekosok siman megalllnak vele, nem indul az meg sehova.... ACC ben ilyen nincs , szinte végig 100% - on tartva is megall az autó..
RF 2 meg ilyen , regi jó géppel jól net ki jól fut. Akinek a grafika a lenyeg , irány acc ams... akinek a részletes fizika az másnál köt ki iúgy is ....I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
F1 24, LMU, rf2 fanboy vagyok Néha ACC is lekot. IR t nagyon nagyra tartom , de több pénzt nem költők rá. 25 éve van kormányon es jatszom szimulatorokkal. Szóval tudom mit beszélek.
A közeljövőben meg ne szólj hozzám ha kibirod, nem vagyok olyan alacsony szinten a témában mint te , nincs kozos temank ! Köszönöm!!!!
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
válasz sentry0 #1144 üzenetére
azzal én is egyetértek, legtöbb mai "szimulátor2 nem azigazi .... Kevesne maradtak meg elkötelezett szimulátor gyártóknak. Még Kunos is szemmel láthatóan megy el a játékosabb irányban.... Csoda , hogy a rossz ACC fFb-t hosszú évek után nagy nehezen átdolgozta.... Jelenleg LMU, IR RF2 a teteje ennek a dolognak, RR-t nem ismerem , valszeg az is, illetve még Rennsport ami ígéretes.... Nem is igen jeleskednek eladásokban ( ok IR kivétel ,más modell , hagyjuk , neki jól megy ) ..
aztán meg saját tapasztalat, hogy a nagy AMS ,ACC szimulátor királyok két kört nem tudnak menni F1 24-el, mert ott nem padlófék padlógáz van ....
Régen a hőskorban egy ilyen fizikára és FFB-re mint LMU mindenki a fél életét odadta volna, most meg emberek tolják a hülyeséget mert nem lehet padlófékkel megállni bárhol bármikor... Ez van .
Én szívesen játszom lazább játékokkal is, de ha igazán élvezetes részletes fizika kell akkor csak RF2, Lmu... gumiban jelenleg LMU minden felett áll ....I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Nerm lehet , hogy leszállsz rólam! Hót vakon vagy az egészhez, ne fárassz már ! Pár éve még PCars volt számodra a megaszimuláció, ne égesd már magad .... tök igénytelen vagy ezen a téren ,csak pcarc klón legyen, neked az az ultimate .... Köszi !!!!
[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
válasz sentry0 #1137 üzenetére
Mikor megjelent népszerű volt, akkoriban nem igen lehetett válogatni...
Aztán jött a szebb AC és mindneki azzal játszott, igaz rf2- nem is javitgattak, korszerűsítették akkoriban. Mára már szépen kipofoztak, de sajna azokat már elment.
Plusz elég sok koca szimes van jelenleg, csak a padlógaz padlofek ACC a jó.....I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
GT3 auto mikor lesz? Idén még várható valami ?
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Régebben volt olyan beállítás, hogy ha egyszerre meghúzom a két váltófület üresbe rakta az autót... ez most nincs már, vagy csak én nem találom ?
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
És akkor végül mi történt, mit csinaltatok , hogy megy a játé, nem fagy ki ?
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Egyébként en is jártam már így játékkal ( ki nem ...?) , de nem adtam fel.ilyen könnyen.. végig játszottam amit userkent megtehettem ( driver, reinstall, futó alkalmazási...) , mert játszani akartam vele
Sajnos ez van, nem egy gazdag cég, nem tud tuti motort fejleszteni. Kormalyabb szimet gyártók egyik se tud... Kunos egyedul ,de ugye ott már azért rezeg a léc ha szimulaciorol beszéltük .. Meg IR is régi motorral megy . Ez egy ilyen szakma, megszoktam már a 20 év alatt...
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
De ha nem vagy hajlandó semmit megnézni mi lehet az ok a fagyásra akor magadra vess... hidd el csak úgy tudják javítani, ha tudják m ia baja. Valszeg mások utána mennek és legalább lesz valami támpont a kezükben. ez ilyen.
De mindig az szokott lenni, kövezkező patch ben javítják és újból jó lesz ...Reménykedj
amúgy így müködik a játékipara jelenleg: megy a kolektív nyígás, és emiatt mennek a köztutadba, hogy valami szar, játszhatatlan, fagy ... mont az SW Outlaws.... arra is elfogadott tény, hogy bugos játszhatatlan szar ,csak épp mi akik megvettük és tudjuk milyen, mi használjuk gond nélkül... De mindenkiek van véleménye milyen, annak is aki egy percet nem próbálta. F1 24 detto ...
[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Ha nem hw probléma, ilyenkor próbálgatni kell drivereket, beállításokat, tuningot levenni stb..Hidd el ezzel semelyik gyártó se tud mit kezdeni, hogy szar, nem megy.... És hidd el , az emberek javareszenek megy , keveseknek nem.... ez mindig igy van....
Persze az is igaz nem aaa kategóriás szuper új fejlesztés ez a motor.... De nem is azért szeretjük, mert szép a naplemente benneI love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Ok, de ezen logika mentétn, akinek meg mindig is és most is megy, akkor csak a ti gépeteken van valami ...
Ilyenkor drivereket, futó programokat szoktam próbálgatni ... Helyetted senki nem jön rá mi a gond. így nem is lesz javítva soha ... RDR2 se hasal mindenhol, az is fnet van épp és fut hiba nélkül ....[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Mondjuk most Simhub frissítés után nekem sem indult, ujra kellett indítanom a gépet .....
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Mondjuk ez az LMU Sebring durva, már felvezetesnel, 50 - nel haladva szetszedi a házat az ffb
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
5-6 kört mentem ,semmi baj nem történt ....ment minden rendese n.
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Én most próbáltam ki a patch-et, monzán mentem egy 60 perces offline futamot, full rajtráccsal ,semmi gond nem volt ....
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Szerencses vagyok, amiota megjelent egyszer dobott ki asztalra....
I love latte-avokado !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest