Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ithomas
őstag
Nahát egy ilyen fórum engem is nagyon érdekelne, anno kerestem is de sajnos nem találtam semmi ilyet...
Csepelbe tudok segíteni, 3 olyan része is van ami kimondottan nyugodt, csendes zöld övezet.1. Ha kertesház akkor Királyerdő, de ott 15-ért semmit nem kapsz.
2. Háros rész.Itt a Dunadűlő u környéke, ott pl dunára néző panelok vannak, a környék nagyon nyugodt, viszont a házak nem panelprogramosak.
3. Erdősor u sétányok rész (nyuszi,csikó,puli), hatalmas parkok mindenhol, csend és nyugalom.
Nagyon sok a szigetelt felújított ház, itt 3 emeletes csúsztatott zsalus épületek vannak, viszont lift nincs,Amit felejts el, az az Ady Endre u és teljes környéke, illetve a csepel pláza körüli rész.
Az egy ótvar.Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
válasz Soulfly842 #7979 üzenetére
Miért nem kérdezed meg a HR - t? Amúgy is érdemes előtte mindent tisztázni, mielőtt leadod az igénylést a Re***xen.
Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
-
ithomas
őstag
Hát gyerekek, én már láttam jó pár katasztrofális hirdetést, meg buta ingatlanost...de ez...ez minden eddigin túltesz, egyenesen felháborító.
Nézzétek meg EZT
Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.
Komolyan mondom, egy nem túl jó képességekkel rendelkező 4. osztályos gyereknek is jobb a fogalmazásmódja , meg a helyesírása mint ennek a 'ingatlanreferensnek'.
A hideg kiráz, ha belegondolok abba, hogy egy ilyen emberrel KELL felvenni a kapcsolatot, és több millió HUF-os üzletet bonyolítani annak, akit mondjuk érdekelne ez az ingatlan.Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
Mi van olyankor, ha egy lakás eredeti tervrajza nem egyezik meg a valósággal?
Konkrét példa, eredetileg 1+2 szobás lakás 1+1 szobássá lett alakítva, a konyhát meg kibővítették a maradék félszobával.
Jó pár fal át lett pakolva, de a tervrajzon még az eredeti felállás van.
Okozhat ez bármi gondot a vásárlónak?Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
Hát úgy néz ki én is kivétel vagyok
Én egy földszinti / 1. emeleti lakásba nem költöznék soha semmi pénzért.
Ellenben a 3. 4. emeletre minden további nélkül, ha a szigetelés rendben van.Engem rendesen irritálna, ha az erkélyen, vagy egy véletlenül el nem húzott függöny miatt a pofámba bámulnának az utcán mászkáló emberek.
Kilátás = 0
Sokkal könnyebb észrevétlenül betörni, még csak erőlködni se kell, hogy az erélyre jussanak, hiába van hiper szuper biztonsági ajtód..nem ott fognak bejönni, hanem az erkélyen.
Ha ezt megelőzendő lerácsozzuk...hááát erre nem mondok semmit, kiváló érzés lehet rácsok között élni.
Télen minél lejjebb vagy, annál hidegebb a lakás.
Nyáron ha kánikula van, akkor mindenhol kánikula van...ha érzékeny vagy erre, úgyse úszod meg a légkondit, tehát ez sem lehet előny egy lenti lakásnál.Szóval véleményem szerint pont a lenti lakásokat kéne olcsóbban adni, mert egyetlen előnyük, hogy kevesebbet kell lépcsőzni....
-
ithomas
őstag
válasz concret_hp #5439 üzenetére
Nem hiszem hogy csak erről lenne szó.
Saját példám :Van egy környék és ár kategória amit kB 1 éve kineztem magamnak.. Akkor kB 4-5 ingatlan megfelelt volna. most hogy lassan bele tudnék vágni, 0 hasonló színvonalú /áru lakás van ott. Elkeseritő. Vagy kisebb ua a pénzért vagy 1-2 misivel drágább. Persze aki eladni akar, annak fasza...Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
Ki akar csepelen földszinti panellakást venni 19m forintért?
[link]Nem is tudom..sírjak vagy nevessek..minden esetre sok sikert hozzá
[ Szerkesztve ]
-
ithomas
őstag
es me'g lehet trukkozni hogy 1.5M-t adnak fedezet nelkul, mar eleg komoly onero...
Ez pontosan hogy működik?
Hogy kell elérni azt, hogy az 1.5M-ot meg kapja az ember jelzálog nélkül?
Illetve ha meg is kapja, akkor ezt az összeget banki hitelfelvételnél komolyan elfogadják a bankok mint önerő?
És így kvázi 1M valós önerővel vásárolhat az ember egy 10M-s lakást?[ Szerkesztve ]
-
ithomas
őstag
Szerintem épp ellenkezőleg
Nézz körül, hogy a jelenlegi sétáló utcákká átalakított területeken milyenek az ingatlanárak...
Általában ezeket be is zöldesítik, és a levegő minőség javulása a forgalom zajának eltűnése nem lefele szokta nyomni az ingatlan árakat ...
Mondjuk a költözés egy elég szopatós procedúra szokott lenni ilyen esetben, külön engedélyt kell rá beszerezni.Real eyes realize real lies!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vicces videók
- Filmvilág
- Házimozi haladó szinten
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB (grafit)
- CTO Macbook Air 2020 13"( M1, 16GB, 512GB ) (ENG!)
- Lenovo Thinkpad L480 i5 8.gen 8/256gb ssd
- 32" SAMSUNG Odyssey G3 1920x1080 180Hz VA Gaming monitor eladó (2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest