Új hozzászólás Aktív témák

  • Land

    veterán

    Sziasztok!

    Nem szigorúanlakáshitel ügyében írok, azt remélem meg fogjuk kapni. Van-e olyan fórum PH-n vagy bármilyen külsős fórum is érdekel, ahol a jelenlegi tulajdonosok, jövőbeli tulajdonosok jelen esetben Pest részeit kibeszélik, hogy pl. "ezen a lakótelepen szabad lakást venni, mert nyugodt, csendes környezet" vagy "ezt a környéket kerüljétek, mert sok a perui" stb. 2 hónapon belül szeretnénk lakást venni és egyelőre kerületekre tudtuk csak szűkíteni az anyagi lehetőségeinkhez passzoló kínálatot.
    Ami maradt: Csepel (fő esélyes, a Boráros tér 20 percre van, onnantól meg könnyen lehet mindenfelé mozgolódni), Pesterzsébet és Soroksár (utóbbi azért már rendesen kint van, nekem jó lenne mindkettő, mert Dunaharaszti közel van hozzájuk, de a 10. kerület már picit odébb van barátnőmnek), 18 kerület- Havanna (állítólag már nem gáz, vannak egész jó fás, családbarát környékei is), akad még Kispest és Kőbánya is, de azok lehet lepukkantabbak, illetve a 2 sötét ló, melyek már tényleg nagyon kint vannak, lehetne bőségesen utazni befele a városba: Gyál és Vecsés.
    Cél: min 55 nm-es vélhetően felújított panel, min. 1+2 fél szobával, max 15M Ft-ig. Ennyi pénzért normális kertes házat nem találtunk.
    Elnézést ha ez ide teljesen OFF topic, de biztos sokan "szenvednek" hasonló problémában, mint mi.

    Pixel 8 8/128 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive

Új hozzászólás Aktív témák