Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz headhunter #27613 üzenetére
Imi Debó környékén melózik, ez Dunántúl. Bírom a srácot.
-
őstag
válasz headhunter #22579 üzenetére
Több videót is megnéztem érdekes tanulságos volt .
Ami érdekes volt számomra hogy ugyan arra jut benne a srác egy másik videóban mint én is hogy a szolgáltatások hogy romlanak ő a postát említette nekem az ügyvédekkel ügyintézőkkel szakemberekkel ugyan ez volt a tapasztalatom mindenki folyamatosan hibázik de senki sem ismeri be és elvárják hogy én pontosan értsek mindent elsőre akinek az egész új és életében nem vett ingatlant ."Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
germinator66
aktív tag
Az meredek, hogy foglaló letevése UTÁN jön a szaki, és ez alapján még elsétálhatsz a foglalóval, vagy bealkudod a vételárba az esetleges javításokat. Nálunk ehhez képest...
[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
-
bilimbalam
tag
válasz headhunter #20555 üzenetére
Vótmá, nem?
Ezt a csávót szerintem amúgy nem lehet komolyan venni.
Józan paraszti ésszel próbál gondolkodni (ami nyilván szimpatikus sokaknak), de a piac egyszerűen nem így működik. -
KilgoreTrout
senior tag
válasz headhunter #20476 üzenetére
Az elsővel (Szilárd) van személyes tapasztalatunk, kétszer is igénybe vettük a szolgálatait, ajánlom.
-
Dyingsoul
veterán
válasz headhunter #19933 üzenetére
Már a csapból is ez folyik...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
paatrick
őstag
válasz headhunter #19047 üzenetére
Én csak azt nem értem ha a NAV tud a vételről, eladásról akkor miért nem tudja belerakni az adóbevallás tervezetbe amit ő csinál a rendelkezésre álló adatokból............
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
válasz headhunter #18921 üzenetére
Megerősítette, hogy magamtól én biztosan nem fogok építkezni (na nem kellett nagy löket hozzá, láttam már személyesen is ismerősnél, mennyire kemény ez).
Azt is látom, hogy (normális, megbízható) generálost viszont nem is nagyon fogok mostanában találni. Használt házakat már elkezdtük nézegetni, de katasztrófa az ár/érték arány. Maradok a panelban
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
_NCT
addikt
válasz headhunter #18921 üzenetére
Elkezdtem hallgatni, nagyon durva. Köszi a megosztást, hasznos!
-
axioma
Topikgazda
válasz headhunter #18860 üzenetére
Raneztem, azert Bp pelsejeben [nyilvan a 13-nal rosszabb helyen] 15M alatt 20m2 felett is vannak ajanlatok, neha nem is ertem miert nem lakashoz irjak, a hazresz inkabb bejarhatsz azt annyi szokott lenni. Mondjuk ide kerul sok egyeb, nem lakasvasarlas kategoria is...
-
Sempronius89
tag
válasz headhunter #18860 üzenetére
Lol és ez a Dobozin. Debrecenben azt hiszik már a BMW-től ott lesz az új Dubai.
-
axioma
Topikgazda
válasz headhunter #16861 üzenetére
? Az OC nem tesz ki mindent ingatlan.com-ra is? En hanyszor futottam belejuk... ha igen, szerintem felesleges naluk is nezni a _kinalatot_, persze ha van konkret ingatlan ami erdekel en megnezem az eredeti hirdeto portalt, hatha ott mas infot is talalok rola.
-
t72killer
titán
válasz headhunter #16619 üzenetére
Kellett tömegeket elhajtani az országból a 90es évektől kezdve élhetetlen bérekkel + a maradékot használhatatlan diplomák felé terelni*...
*
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Hardcore café
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Path of Exile (ARPG)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Optoma HD29HLV DLP Projektor - 0,65 DMD - kis távolságból is használható - mozira és játékra AKCIÓ
- Samsung 860 EVO 1Tb 2,5" sata ssd / sentinel: 100/100
- Optoma UHZ66 4K Lézer DLP Projektor - 0,65 DMD - Mozira és játékra 240Hz 30hó Alza garancia
- BONTÓDIK--CSERE - mATX Plexi PC RGB Vízhűtés - Ryzen 7 3700X & RTX 2060 SUPER & 16GB DDR4
- Western Digital Purple 10TB 7200rpm 256MB SATA3 3,5" (WD101PURZ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest