Hirdetés
- Hosszú idő után újabb előzetest kapott a Dust Front című RTS
- Marathon - Hamarosan új részleteket kapunk a Bungie régóta készülő játékáról
- Már PlayStationön is elérhető a Mandragora: Whispers of the Witch Tree demója
- Alig két hét múlva debütál a Lost Skies teljes kiadása
- Everspace 2 - Megjelenési dátumot kapott a Wrath of the Ancients
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dwelablack #6397 üzenetére
Tehát úgy vettél konzolt, hogy meg se nézted milyen játékok vannak?
AC origins, Shadow of War, Wolfenstein 2, Resident Evil 7, CoD WWII, The Evil Within 2...csak pár cím, amik multiplatformok és megéri játszani velük
-
dwelablack
tag
Sziasztok,
végül elhoztam egy 500Gb-os S-et, 80-ért 2karral és egy fifa17-tel. utolsó darabos bestbuy volt + webshop elírás így a fifát már csak cd-n tudták ideadni, nem csomagban.
Viszont fifán kívül egyelőre a sírás kerülget a játékkínálattól.
Vagy túl öreg vagyok már, vagy tényleg nem gyártanak mostanában ütős tartalmakat (nálam ütős content pl.: gta5.) Mit gondoltok erről?
Köszi,
Gy. -
Normi™
őstag
Sziasztok!
Elnézést ha rossz helyen teszem fel a kérdést,de pici segítségre lenne szükségem.Adott egy Ps3 Super Slim 150GB+két kontroller +5db játék(Need For Speed Prostreet,Fight Night Round 4,Need For Speed Shift,Bf. Bad Company,Far Cry 3),Mindezért 37ezret kér az eladó.Véleményetek szerint megéri avagy sem?Nem igazán értek ehhez az ágazathoz és nem szeretnék átverve lenni.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
grigo
őstag
Sziasztok. Úgy néz ki xbox mellett döntöttünk a több mozgásérzékelős játék miatt az asszonynak, nekem meg a többi lesz jó. A kérdés csak az hogy ruházzunk e be a one x-re vagy jobban járunk egy régebbi verzióval. De ha rosszul gondolkodok szóljatok. One x előtti verzióknál van amúgy további erősorrend? További kérdés hogy milyen boltot ajánlanátok megvenni. Általában szeretem a rugalmas korrekt üzleteket, eladókat amik nem tűnnek el 1 év után és az esetleges problémákat korrekten kezelik és nem szürkeimportos cuccokat terítenek.
Játékokból mik vannak amiket társaságban tudunk pl játszani. Fifán ívül -
oriic
HÁZIGAZDA
Mivel preview játék, így megjelenés napján elérhető lesz az 1 órás trial (mint minden preview játékhoz), így ki tudod próbálni majd mielőtt megvennéd.
Nyilván Xbox One X-en fut majd a legjobban, de mivel hivatalos és normális gameplayt nem kaptunk még a játékból, így látatlanban nem tudom megmondani hogy FAT és Slim Xbox One-on milyen teljesítményt tud majd a játék. Remélhetőleg ott is meglesz a stabil 30 FPS.
-
laabom
tag
Azt tudom csak az a kérdés milyen stabilan. Mivel fsp játék így nem mindegy hogy akadás mentesen fut vagy sem.Stabil 60 on tuti nem fog futni. Az a kérdés mennyire tudják konzolra optimalizálni mivel pc-re nem nagyon sikerült eddig...Szeretnék megjelenéstől játszani vele de ha nem fut jól akkor nem akarok 10k-t csak elszórni..Ezért érdekelne csak
-
laabom
tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy dec 12 én jelenik meg a Pubg xbox-ra. One s konzolom van. Próbáltam rákeresni, hogy fogja vinni a Slim konzol de nem találtam semmi használható infót róla. Szerintetek vinni fogja akadás mentessen?
Feleslegesen nem szeretném majd megvenni a játékot.
Köszönöm a segítséget előre is -
Fernet
senior tag
válasz
dwelablack #6386 üzenetére
Sok 360-as játéknál megvan a visszafelé kompatibilitás, de nem mindnél. Pl. kinecteseknél sem.
-
dwelablack
tag
F-ECT$
jeniKöszi a válaszokat. És azzal mi a helyzet, hogy OneS-en mennek a x360-as játékok is? Ebből nekem az jön le, hogy akkor legalább annyi Kinectes játék van Ones-re mint x360-ra. Vagy ezt rosszul értem?
Köszi!
-
jeni
félisten
válasz
dwelablack #6383 üzenetére
A 360 esetében sok Kinect játék van. Az Xbox One S esetén szinte semmi.
A letöltés a fekete oldalról az új konzolon az One S már nem lehetséges.
Hivatalosan csak előfizetéssel tudod ezt megoldani havi vagy több hónapos,ill. Éves kártya vételével.
Olcsón még a használt lemezes bolti játékokkal érheted el. -
F-ECT$
titán
válasz
dwelablack #6383 üzenetére
Én is hasonló témában kérdezgettem itt pár hete, olvass vissza ha részletesebben kell, de röviden: ha fontos a kinect (és a 3 betű), akkor maradj a 360-nál. A kinect gyártása befejeződött, utód egyelőre nincs és a one s-re csak néhány kinectes játék jelent meg.
Azt nem tudom, hogy a ps mennyire erőlteti ezt a vonalat, vagy ők is inkább a vr-re mennek rá.
-
dwelablack
tag
Sziasztok,
tudom a fekete péntekről lemaradtam, de nem baj, legalább nem kell kapkodnom a döntéssel, mert már így is majdnem beleugrottam egy konzol vételbe.
Onnan indult a történet, hogy vennék egy 3betűs xbox360-at Kinecttel. Igény: gyerek ugrál a tévé előtt, apa néha fifázik. Ezek most kinecttel olyan 60 körül elérhetőek, használtan. Ilyen már volt nekem néhány éve, ismerem búját baját.
Elkezdtem bejárogatni a konzolboltokba, és azt mondtam, engedjük el ezt a 10 éves technikát (a 3 betűs módosítás miatt ragaszkodtam hozzá), és inkább veszek egy One S-t 75-ért újonnan. +egy kinect.
Érzelmi és logikai alapon már eldöntöttem, hogy a OneS-t választom. (remélem jól döntöttem
)
Gazdasági oldalról segítenétek kicsit eligazodni? (mivel eddig még csak a sötét oldalon jártam
)
- Kinect használatához valamilyen kiegészítőre van szükség, tudok olyan szettet venni, ami már alapból tartalmazza? esetleg jobban is jövök ki úgy?- Kellene a gyereknek 3-4 jobb minőségű kinectes játék. Mit ajánlanátok? Hogyan szerezzem be: Új/használt/letöltés?
- Kellene apának egy fifa 17 (esetleg 18), egy forza 6 (esetleg 7). Hogyan szerezzem be: Új/használt/letöltés?
Köszi,
Gyula. -
chelsi
csendes tag
köszi szépen a segítséget
Közben már megoldódott a probléma, a tv-ben kellett egy hdmi-s beállítást szabványos formátumról átállítani.
Most arra lettem figyelmes, hogy a készüléknek van hangja kikapcsolt állapotban is, amin az sokat segített, hogy power mode-ot instant on-ról energy saving-re állítottam, de még ígyis maradt egy egész halk, szinte csak akkor hallható hangja, ha a fülemet a készülék hátuljához helyezem, ahol a vezetékek (gyári hdmi kábel, gyári tápkábel) be vannak dugva.
Ilyennel más találkozott már? Külföldi fórumokon olvasva elég sok ember írta, hogy előfordul nála is, és hogy ez egyébként nem probléma (meg, hogy 3-4x készülékcsere esetén is fennállt mindig ez a kis hang, hiába kapott zsírúj masinát). -
mulatosdj
aktív tag
válasz
#21946880 #6374 üzenetére
Az a helyzet, hogy laptopon eddig úgy ahogy játszottam és most szeretnék egy alap laptopot illetve hozzá vmi konzolt venni, unalmas perceimet eltölteni egy kis játékkal. Olyan 50k-t szánnék rá,lehet használt is persze. Amit nézegettem az az Xbox 360.
-Olyan kérdéseim lennének, hogy ebbe az árkategóriába melyiket érdemes venni?
Amit játszanék az inkább sport,autós, háborús(lövöldözős) játékok.
-Aztán hallottam ilyet hogy flashelt egy gép? Az mit takar?
-Látok torrent oldalon xbox játékokat. Ezeket ha letöltöm melyiken tudnám játszani? Hogy lehet ezt kiírni lemezre vagy Hdd-re rárakni csak? Nem szeretnék minden játékot egyből megvenni amikor megjelenik,aztán így ez is képbe jött, hogy nem költsek annyit.
Ismerősnek van eredeti játék,azt én el tudom kérni tőle, hogy felrakjam,aztán én is játsszak rajta?
Használt gépen mit érdemes nézni, hogy működjön még sokáig? Persze próbálnám ismerőstől venni,ha úgy van.
Családi körbe nem igazán van gép,egy-két ismerősnek csak, úgyhogy ez nem számottevő nekem.
Elnézést a hosszú írásért,de tényleg kezdő vagyok ebbe a témába. -
jeni
félisten
válasz
mulatosdj #6373 üzenetére
Ezt korábban kellett volna rákérdezni. Még ma tudsz akciósan venni konzolt+ játékokat.
Egyre kevesebb akciós csomagok vannak a fekete péntek alapján.
Külföldről (Amazon) Xbox S + 1 játék 50000Ft alatt meg van , ha még van kirakva,de már nem hinném.
Ha nincs akkor az Alza 75000Ft
Olvass vissza.PS4-re több játék címek vannak,több újabb várható rá. Nagyobb felhasználói táborral rendelkezik. A Sony komolyabban veszi.
Xbox S kevesebb játékok vannak hozzá. Ellenben média funkcióban erősebb.
Tud 4K HDR Blu-Ray lejátszás.Játékok áraik közel egyformák.
Mindkettőre lehet venni havi,több hónapos vagy évi "béreltet" ami a havi aktuális ingyen letölthető multis játék verziókra felhasználhatóak.
Milyen játékokat szeretnél játszani?
Családi,rokoni,baráti körben milyen konzolok vannak,ez multis játékoknál nagyban előny!
Nálam az én ismeretségi körömben csak PS4 van.Autósban tudtommal a Xbox S az szebb,játszhatóbb és az EA sportokban.
A Sony Ps4 lövöldözősben több kínálat,több exkluzív programok vannak. -
mulatosdj
aktív tag
Sziasztok! Lenne nekem egy kérésem, hogy aki jártas a konzolok világába, az írjon már rám privátba. Most készülök venni vmilyen készüléket és ebbe kérném a segítséget, mert lenne jó pár kérdésem. Nem vagyok jártas a dologba, első készülékem lenne. Előre is köszönöm.
-
jeni
félisten
válasz
Victoorius #6368 üzenetére
itt annyi van,hogy HDR és nem az,hogy HDR actice
Korábbi előnyök és fejlesztések:
-Hybrid Log-Gamma (HLG) HDR-tartalmak -
jeni
félisten
Ez alapján tudnia kéne. Nem hinném,hogy Sony TV a kamu hirdetéssel írná,hogy HDR képes. Igaz az nem szerepel,hogy HDR10.- Én szerintem cseréld le egy jobb kábelre,ami kb.2500Ft max. nem több. Biztosra menj és olyat válasszál amire rá van írva a 4K vagyis a HDMi 2.0 Ezen nem fog múlni.
Amúgy lehet,hogy érdemes frissíteni a TV firmware-t. Manual
Ezen még van EURO AVLehet ilyet veszek,mert még nem akarom kidobni a Pana HS 950 videómat. A Pana HS 1000-t eladtam,hogy egyre kevesebb analóg csati van a TV-n és magában a a cucc ne romoljon el (állásra értve) . Inkább használja valaki. A mostani ami van elég lesz nekem.
-
chelsi
csendes tag
válasz
Victoorius #6368 üzenetére
És az lehetséges hogy amiatt nem működik ez a HDR funkció, mert a konzolból a tv-hez csatlakozó hdmi kábel csak 1.4-es és nem 2.0-ás?
-
chelsi
csendes tag
sziasztok, egy Sony KD-49XD7005 televízióm van, ami egy 4K-s HDR tv, mégis azt írja ki az xbox one s-em a beállítások (display) menüpontban, hogy a készülék nem támogatja a HDR10-es technológiát, ez miért van? :/
A másik problémám, hogy a készülék beüzemelésénél felismerte a konzol, hogy ez egy 4K-s tv és megpróbálta átállítani a felbontást 4k-ra, de nem sikerült neki, majd később én próbáltam meg a settings/display menüpontban átállítani és bár most azt jelzi ki hogy 4k-n van a felbontás, de mégse vagyok benne biztos, hogy sikerült neki (nem lett szebb a kép), viszont felskálázni csak akkor tudná a játékokat, ha 4k-ra van állítva a felbontás ténylegesen
Lehet, hogy egy jobb minőségű HDMI kábellel kellene a konzolt és a tv-t összekötni? bár gondolom a gyári hdmi kábelnek is elégnek kell lennieköszönöm a segítséget előre is
-
-
Trash
tag
Hello!
Van egy 4k tv-m ls szeretnék venni egy konzolt. Valamiért kicsit fölöslgesenek érzem, hogy beruházzak 165-ezerért egy xbox one x-be vagy 140-ért egy ps4 proba. Úgy érzem, hogy 1-2 év múlva úgy is jönni fog valami komoly változás, ami miatt nem érné már meg számomra ekkora összeget kiadni.
Így első körben az xb1 S-en és a ps4 slim-en gondolkodom.
Ezek képe 4k tv-n hogy mutatna? Azt tudom, hogy az xbox képes skálázgatni 4k-ra. A ps4 slim is képes erre?
Melyik mutatna szebb képet a játékok közben?
Főként a multiplatform címek érdekelnek, nem venném a ps-t csak az exklúzívai miatt. Viszont, ahogy hallom azért erősebb a ps4 mint az xbox one S.
Ti melyiket vennétek, ha szinte csak multiplatformcímekkel játszanátok, 4k tv-n 2-3évig? -
SZKEBE75
senior tag
Kilencéves lányomnak vásárolnék konzolt,x360 van neki jelenleg.Sport játékokkal nem játszik.Gondolom a ps4-et kellene vennem.A slimet érdemes belőle vadásznom?
-
hitchins
őstag
-
newclass
tag
válasz
hitchins #6354 üzenetére
Köszi.
Milyen sávszélesség szükséges a on line játékhoz?
Sajnos nálam elég gyenge a net.
Játékok letöltéséhez is sztem behozom majd a gépet ide a munkahelyemre (enyém a cég).Itt jut eszembe: szerintetek olyat lehet, hogy csak egy külső merevlemezre töltöm le a játékot (konzol nélkül, Pc-n keresztül) és azt csatlakoztatom a konzolhoz és úgy használom (vagy onnan átmásolom a konzol belső merevlemezére, ha van ilyen lehetőség).
-
hitchins
őstag
válasz
newclass #6353 üzenetére
Igen
On line jatekhoz mindket gepen kell elfoizetes ezt xboxon live gold-nak ps-en ps plusnak hivjak. Kb ugyanaz a ketto.
Az x-en elerheto meg egyeb elofizezetes is amiket leirtal (EA/gamepass) de ezek + szolgaltatasok fuggetlenek az gold szolgaltatastol.
Hiaba veszed meg az ea accesst/gamepasst a jatekok multi reszehez kell a gold is.Egyebkent psen is van gamepasshez hasonlo szolgaltatas. PS Now a neve de sajnos ez Mo-rol hivatalosan nem elerheto (egyelore?).
Kis kerulouttal azert hozza lehet ferni ha valaki nagyon szeretne. -
törölt tag
válasz
newclass #6351 üzenetére
Xbox-hoz hozzájön még a Live Gold, ami store-ban számolva 18 ezer (kulcsként vásárolva 13) egy évre és havi 2 One-os és 2 x360-os játékot kapsz érte, amik futnak a One-on. Illetve előfordulhat, hogy hamarosan havonta még járni fog egy Classic játék is, amik szintén futnak majd One-on (ez persze még csak tipp).
Átfedés a gamepass és a live gold játékok között előfordulhat. Sok olyan játék van a game pass-ban, ami korábban GWG-ként már jött, de ezzel nincs is baj.
ui: Igen az x360-as játékok az előző generációra készültek, de ami benne van a pass-ban vagy gold ingyenes játékként jut el hozzánk, az fut a One-on és többségében jobban futnak, mint az eredeti konzolon tették. Itt stabilabb framerate illetve talán itt ott 1 kis élsímításra kell gondolni.
-
newclass
tag
Sziasztok!
Elsősorban gyermekeim (8-12 év közöttiek) részére szeretnék konzolt venni. Korábban nem volt konzolunk. Önmagában a PS szimpatikusabb, de ha azt nézem mivel is fognak játszani összezavarodom.
Sims4, Crysis, Mass Effect, NFS, amivel huzamosabb ideig játszottak PC-n, de talán a címekből is látható nem vagyunk Hardcore gamerek.Ha a lehetőségeket nézem a következőket találtam:
Xbox esetén:
Előfizetetek a EA Live-ra és évi 6e Ftért, az előfizetés ideje alatt játszhatunk bizonyos EA játékokkal. (43 játékot láttam a honlapjukon)
Előfizetek a Xbox Game Pass-ra és havi 2.500 Ftért (évi 30e Ft) játszhatunk a több mint száz játék közül amivel akarok, ameddig él az előfizetés.Playstation: Ps+ra ha előfizetek évi kb 18e Ftért havonta jár 2 ingyen letölthető játék attól kezdve hogy tag vagyok. Tehát éves szinten 24 ingyen játék, amíg előfizetés van addig játszhatunk velük.
Egy megerősítést kérnék, hogy jól látom?
Tudom, hogy most vannak akciók, így az árak eltérhetnek amiket írtam, de nem is az lenne a lényeg, hanem hogy az xbox-ra így jóval több tartalom érhető el, igaz évente kb duplájába kerül. Bár gondolom a Game Passos játékok egy része még előző generációs konzolra készült.
Ps2 meg kicsit lutri, mi lesz az ingyenes tartalom. -
jeni
félisten
válasz
Thunderzolee #6348 üzenetére
HA nagyon olcsón akarják megúszni akkor az Xbox 360 mivel ezen több EA program van vagy a PS3 amin több más játékok is vannak. Az utóbbi két konzolok (egyeseknél) még megspékelve is vannak tehát a netről kipróbálható,kölcsönbe leszedett játékok is futnak külső HDD-ről.
Ha viszont új kell a mostani felhozatalból akkor érdemes megfontolni milyen irányba menne a konzolos érdeklődés?Az Xbox One (S) gépen lehet futtatni az Xbox 360 játékokat is. A PS4 lefelé nem kompatibilis a PS3-al,ellenben önmagára a konzolra több exkluzivitású játékokat lehet megvásárolni.
A Fifa18 kapható PS3-ra is.de több valószínű már nem lesz. A Fifa19-től felfelé lehetséges már az újon lesz kapható,de ez nem 100%!
Sport érdeklődés alapján az Xbox vonalat érdemes megfontolniuk!Az újabb konzolok Xbox One S vagy a PS4 azok alapból drágábbak és a többi játékok is. Tehát 70000Ft-tól kell számolnotok indulással. Ezekre nincs feltört játék letöltés! Vagy a szabadon a szerverről leszedhető Demo verzió vagy a gyári eredeti lemezes játékokat tudjátok futtatni.
A konzol előnye,hogy azon nincs hardveres fejlesztések menet közben tehát ahhoz kapható játékok mindben gond nélkül elmennek!
A PC vonal az más,de sokoldalúbb,igaz egy komplett új gép 170e.Ft alatt nem úsznák meg!
Egy Ryzen 1600 proci kb.65000Ft,hozzá alaplap B350 kb.30000Ft,a memória DDR4 az kb.50000Ft,a videókártya az kb.60000Ft,a tápot cserélni kell annak is 15000Ft az alja. -
Victoorius
junior tag
válasz
Thunderzolee #6348 üzenetére
Last gent venni semmilyen szinten nincs már értelme.
-
Üdv!
Megkérdezem itt is, több vélemény, több érv alapon.
Melyiket érdemesebb venni, ha valaki fifázni szeretne csak?
PS3, PS4, xbox360, xbox one?
Egyik kolléganőm férje szeretne játszogatni, de az asztali gépük nem alkalmas még a 2014-es fifára sem...
Javasoltam nekik a konzolt, mert nem gép-buzik.
Ők is fontolgatták már, pl. egy PS3 30-40ezer, mozgás érzékelős játékokkal már játszottak másoknál vendégségben, tetszett is nekik.
Én nem követem ennyire a fifát, nem tudom melyik gépet érdemes hozzá megvenni.
Meg úgy a konzolokat se nagyon követem, emlékszek még a 3 (vörös) ledes XBOX360-akra, de a többinek mi a hibája, nem követem.Az is szóba jött, h a szgépükbe vegyünk valamit, ami után már játszható lenne legalább a fifa14.
De sajnos AMD-s AM2-es lapjuk van (ami max. 6000+-os cpu-t fogad), négymagost nem lehet beletenni(pedig egy Q9650-nek megfelelő Xeon pont annyi, mint egy 6000+-os proci) , 2giga ramjuk van, az se ártana ha több lenne, meg egy X1800-as VGA, amit szintén cserélni kellene.
Ezért javasoltam inkább a konzolt.Most vasárnap az Aldiban 80ezer volt a PS4-es, gondolom amúgy már nincs belőle, én csak tegnap láttam a hirdetést, szóltam nekik, azt mondja tudtak az akcióról, de azért nem vettek, mert még mindig azon "agyalnak", h XBOXot, vagy PS-et vegyenek-e...
Ugye abszolut nem értenek hozzá, és lövésük sincs róla, h hol nézzenek utána (pl. net, Google), h melyiket érdemesebb megvenni.Az újabb fifák is megjelentek PS3-ra, vagy azok csak PS4-en futnak már?
-
Victoorius
junior tag
válasz
hitchins #6344 üzenetére
Hadd idézzek egy másik fórumról egy véleményt névtelenül.
De amennyit szarakodik a psn, az botrány.
Simán elhiszem, hogy ez is szerver probléma.Nekem egy játék megvétele sokszor 15-20perc a konzolon keresztül.
Ami kurva sok.
Mert folyton hibát dob vagy órákig forog egy karika, most az már egy a ps 4 jelét tartalmazó logo....Tetvedék lassú.
Van hogy a játékra rányomok és a játék ára nem jelenik meg, csak nézek mint egy fsz.
Semmi nem lep már meg.Vagy a storeban komplett opciok nem jönnek be, alatta meg felette a többi igen...
Sokszor botrány ez az egész. Így 2017ben ezen a hardveren.Szóval nem légből kapott az, amit írtam.
-
jeni
félisten
Itt mire lehet számítani?
PS4 Pro vagy a Xbox One X
Gondolom az lesz akcióban mint One S vagy a sima Ps4 valami játékkal fogják adni annyiért melyek mentek most a Alzában.F-ECT$
Xbox 360 konzolon nagyon bejött nekem a Kinect-s játék. Fullra minden meg volt a Xbox 360-ra.A gyerek akart váltani PS3-ra,mert a barátaiknak is Ps3 van.
Na onnantól,hogy lecseréltük a komplett cuccot egy PS3 E3 gépre,attól kezdve átkozom a napot,hogy hallgattam rá. PS3-t be se kapcsolta azóta. HA 4x be volt kapcsolva akkor sokat mondtam.
Az Xbox One S konzolon csiripelik a madarak,hogy 2db Kinect program lett írva. Gondolom emiatt van,hogy a gyártó a Kincet-t stornózta végleg. Maga a technika ,maga a koncepció nagyon jó,csak elvérzett a dolog ott,hogy alig lett írva vagy semmi se arra az One (S) Kinectre.
-
hitchins
őstag
válasz
Victoorius #6343 üzenetére
Valoban:
“Ég és föld a kettő” -
hitchins
őstag
válasz
Victoorius #6339 üzenetére
Te beszeltel donto ervrol a 6311. kommentben.
Ebben gyakorlatilag azt irod hogy a psn egy hasznalhatatlan sz*r mig live tokeletes.
Mi ez ha nem donto erv. Mostanra eljutottunk oda hogy kb ua a minoseg csak psn kb kethavonta leall par orara karbantartas miatt. Ez igy mar valoban nem donto erv. Jobb lett volna ha ezzel kezded.
Ez valoban hozzatartozhat a teljes kephez de szerintem ez az atlag usert nem erdekli.Mindegy reszemrol kiszalltam ebbol a meddo vitabol.
-
Trash
tag
Hello!
Az xbox one s és a ps4 slim között van különbség 4k tv-n? Szebb a ps4 grafikája? Vagy hasonló szintre skáláz már fel az xbox one s is? Fifa,Ufc, GTA játékoknál érdekelne főként.
Köszönöm előre is! -
hitchins
őstag
válasz
Victoorius #6337 üzenetére
Nem igazan ertem hova akarsz kilyukadni ezzel. Ez egy jatekgep nem lelegezteto. Mi tortenik ha neha leall meghalunk? Tenyleg ez a donto erv ket konzol kozt?
-
Victoorius
junior tag
-
Def26
félisten
válasz
Victoorius #6331 üzenetére
Az egyik 95% stabil a másik meg 93%. Ez aztán komoly különbség, kb amit senki nem vesz észre, de a fizetett statisztikában az egybites usereknek szépen el lehet hinteni, akik majd nyomják a fórumokban, hogy mennyivel jobb a live. Mi akik mindkettőt használjuk, meg kb. 2 éve semmi különbséget nem tapasztalunk (letöltésen kívül).
Ez kb. olyan legenda mint az xboxon jobb akciók vannak, közben meg tök azokat a címeket ismétlik hasonló árazással.
-
hitchins
őstag
válasz
Victoorius #6331 üzenetére
En ezt elhiszem csak nekem ez olyan mit a telefonnal a benchmark tesztek meg a tobbi agyonelemezgetett baromsag. Teszek ra
Lehet hogy papiron vagy teszteknek alavetve van kulonbseg gyakorlatban azonban egy atlag felhasznalonak semmi olyan kulonbseget nem jelent ami valoban szamit.Xbox classic megjelenese ota hasznaltam (neha most is) xboxot, 1 eve ps-t de nem erzek semmi hatranyt ps-en.
Semmi baj azzal, ha leirod hogy a ps tapasztalataid szerint lassabban tolt le de itt az emberek azert jonnek hogy el tudjak donteni melyik gepet vegyek egy ilyen info pedig megteveszto.
En biztos azt gondolnam laikuskent hogy basszus ez a ps tenyleg ilyen kalap sz*r? Pedig a valosag hogy mindket gep tok jo es valojaban mindkettovel jol fog szorakozni a aki megveszi.
Ezek alapvetoen jatekgepek amivel jatszani kell es kesz. -
törölt tag
válasz
Victoorius #6329 üzenetére
Gigabiten vagyok én is, 200-al jön live-ról és pns-ről is, de tud mindkettő néha jóval kevesebbet. Többet viszont sosem.
-
Neck
veterán
Ez mennyire jó vétel?
Amazon Deal of the Day PS4 Slim 500GB + 2 DS4 €229
(Majd teszek bele kézzel egy 2 terrás vinyót 'azt csókolom)
-
Victoorius
junior tag
válasz
hitchins #6330 üzenetére
Én nem vitatkozni szeretnék, de kicsit olvass utána a neten, ahol összehasonlítják a két hálózatot. Mindenütt a Live-ot hozzák ki győztesen, nem véletlenül (sokkal több szervere van a Microsoftnak, mint a Sonynak). Stabilabb, kiegyensúlyozottabb rendszer, sokkal magasabb letöltési sebességgel.
-
hitchins
őstag
válasz
Victoorius #6329 üzenetére
En elhiszem ha azt allitod hogy nalad igy van a letoltes de ez nem altalanos jelenseg ez alapjan altalanositani elegge felrevezeto.
Nem tudom mit ertesz azon hogy nem ismerem a psn mukodeset. Nem hiszem hogy szakertonek kell lennem ahhoz hogy megallapitsam hogy nalam mukodik vagy sem. En atlag userkent annyit tapasztalok az egeszbol hogy az elmult evben majd minden este bekapcsolom a ps-t es mindennap jatszok online es megy hibatlanul.
Ugyanez volt igaz az xbox-ra is.Igaz nem szoktam minden nap modositgatni a fiokadataimat de mar olyan is volt es ment.
Biztos en vagyok baromi szerencses de szerintem meg kicsit eltulzod a dolgot.
A legtobb felhasznalot az erdekli hogy ha bekapcsolja a gepet tudja hasznalni es kesz. -
Victoorius
junior tag
válasz
hitchins #6326 üzenetére
Gigabites netem van. PSN-ről soha nem jött gyorsabban le játék nálam 20 megabájt /secnél. Live-ról pedig van, hogy elérem a 200-at is (megabájt, nem megabit), igaz, stabilan kb. olyan 160-nal viszi.
Innen veszem.
Úgy tűnik, nem igazán vagy otthon a PSN működésében. Rendszeresen karbantartanak, mindig előre közlik is mikor, akkor nem lehet belépni a Store-ba. Ha már be vagy logolva, akkor nem dob ki, de fiókadatokat nem lehet módosítani. Nekem legutóbb múlt héten volt, hogy karbantartás miatt nem volt elérhető a Store.
-
hitchins
őstag
-
hitchins
őstag
válasz
Victoorius #6311 üzenetére
10-15 szoros sebesseg ne viccelj mar. Ezek sajat tapasztalatok vagy valahol olvstad?
Nekem 120-as netem van amibol kb 70-nel jon a cucc Ps-en xbox talan ment 80-at.
Azert meg nem fogok eret vagni mert par perccel kesobb jon le egy jatek.
Uzenetek azonnal jonnek. Ps appot is hasznalok azon is azonnal erkezik minden.
Az egyetlen hiba amit tapasztaltam hogy neha ha ramegyek a store-ra lassan tolt be akar 30-60 mp.
Mivel turelmetlen vagyok altalaban nem varom ki 5 mp utan kilepek es ujra probalom. 2 esetenkent 3 probalkozasra ilyenkor belep.
De ez kb havonta 2-3 alkalom es szerintem net vagy szolgaltato fuggo mert az ismerosom gepen egyszer sem jelentkezett. (Pedig tolem vette at a fat gepemet mikor slimre valtottam.)
Karbantartas miatt all? Mikor?
Szerintem ezek fals infok vagy nagyon regiek mert nekem 1 eve van ps-em de semmi problemam a nettel.
Szerintem ezen a teren felesleges hasonlitgatni a kettot mindket rendszer hozza ami szukseges nincs erdemi kulonbseg. -
st6969
őstag
XBOX 360-ra is igaz, hogy a 250GB vagy a 320GB változatra csak 6-7 játék fér? Vagy ott méretben jellemzően kisebbek a játékok? Érdemes a Slim helyett Slim E változatot venni?
-
jeni
félisten
A Microsoft bejelentette közel 1 hónapja,hogy a Kinect-t további GYÁRTÁSÁT MEGSZÜNTETI az One konzolra. Úgy gondolom a további szoftver írását is megszüntetik a Kinectre.
Ez alapján Xbox One gépen elvileg lehet futtatni a korábbi Xbox 360 programokat.Abból mennyi a KINECT program? Az One (S) gépen még nem erősítették meg,hogy egy Xbox 360 -ra írt játék milyen élményben adja vissza.
Ezt még senki sem erősítette meg a visszafelé kompatibilitását.
Ebben az esetben az aprón kell keresned KINECT érzékelőt mivel ha jól láttam a boltok listáján már nem nagyon látni.
Amúgy Xbox 360-ra több KINECT-re írt program van és konzollal együtt a Kinect programokkal olcsóbban jutsz hozzá. Ha nem jön be kisebb bukóval eltudod adni. -
F-ECT$
titán
Fél évesen már tépte ki a telefont a kezünkből, egy évesen tudta lapozgatni a képeket, másfél évesen feloldotta képernyőzárat, és megkereste az alkalmazást, amit el akart indítani. 2 éves korától játszik Talking Tom-mal, most meg mint írtam már utánozza a meseszereplőket a tv-ből (főleg ha táncolnak), így gondoltam ez jó lehet a mozgásának fejlesztésében. (A játszótéren nem nagyon van olyan dolog, ami kihívást jelent neki, hátha itt még akad
)
-
AMD Power
titán
Xbox Game Pass kell neked!
-
chelsi
csendes tag
Én végül az xbox one s mellett döntöttem
Azt tudjátok, hogy milyen xbox 360-as játékok futnak xbox one s -en is? Van erről egy lista esetleg vagy az összes 360-as játék megy a one szérián is?
(A Star Wars: The Force Unleashed II-et akarnám kipróbálni majdde lehet lenne más is a későbbiekben )
Egyébként egy 360-ra tervezett játék csúnyábban fog mutatni, mint egy one-ra kiadott?
-
F-ECT$
titán
Világ életemben PC-s voltam, ám a kislányom lassan 2.5 éves lesz és már elkezdte utánozni a meseszereplők mozgását a tévéből. Gondoltam jó lenne lassan beszerezni valamilyen mozgásérzékelős konzolt, ám meglepődve tapasztaltam, hogy épp ki akarják nyírni a Kinectet, és ha ez tendencia, akkor gondolom a Sony is követni fogja.
Viszont egy ideig még lehet kapni őket, így kérdezném, hogy a mozgásérzékelést fő szempontként kezelve Xbox vagy PS?
Mivel FHD tévém van "csak", így a csúcs széria alatt gondolkozok, azaz One S (70e körül volt most BF-en, remélem a következő héten is ennyiért lesz) / sima PS4 + a hozzá illő mozgásérzékelő.
-
törölt tag
válasz
>A Live-on 10-15-szörös a letöltési sebesség a PSN-hez
Ez régen igaz volt, ma már nem. A PSN felgyorsult, a Live lelassult. Kb ugyanott tartanak: még mindig vicc egy uplay/origin/steamhez mérten.
-
jeni
félisten
válasz
AMD Power #6313 üzenetére
Gondolom én nem a letöltési sebesség miatt vennék egy konzolt,hogy az egyiken gyorsabban lejön esetleg ritkában van azon leállás. Szerintem ez lenne a legkisebb hátránya a dolognak.Talán az még pozitív lehet a választásban,hogy a PS4 az tud 5Ghz wifin csatlakozni. Az Xbox One S azon nem tudom mert sehol sem látok arra adatokat.
-
AMD Power
titán
válasz
Ekkora a difi? Nem gondoltam volna...
-
Def26
félisten
válasz
A sebességen kívül nekem nem volt sok gondom a ps4 hálózatával. Kb. ugyanúgy le áll néha az xbox live is, tehát nem kell itt a rémhír terjesztés.
-
Victoorius
junior tag
válasz
hitchins #6307 üzenetére
A Live sosem áll le karbantartás miatt, a PSN igen. A Live-on 10-15-szörös a letöltési sebesség a PSN-hez képest. Utóbbin gyakran nem lehet a Store-hoz csatlakozni. Egészen kb. egy évvel ezelőttig az azonnali üzenetek több órával később, sőt, volt olyan, hogy másnap értek csak célba..
Ég és föld a kettő.
-
Def26
félisten
Többen ezt használják. LG 27UD58-B
-
laabom
tag
Sziasztok. Xbox One x vásárlását tervezem.
Milyen monitort ajánlotok hozzá amit kb 80 cm-ről használnám? 27" körülin gondolkodok. Van előszobában egy 40" -os tv de azt nem szeretném még behozni a szobába meg nem tudnám már hova rakniKöszönöm előre is a segítséget
-
hitchins
őstag
válasz
Victoorius #6301 üzenetére
Miben nyilvanul meg a stabilabb. En xboxrol jottem az elejen valoban kicsit mintha gyakrabban lett volna hogy kidobott az online de leven hogy egy jatekkal toltam az lehett a jatek szerver hibaja is. Az kesobb megjavult es Egyetelen amit eszrevettem hogy a ps store-ba nem mindig enged belepni elsore.
Jatekok on line reszeven egy-egy szakadas volt ahogy kb xboxon is.
En nem erzek itt semmi kulonbseget.En tovabbra is azt mondom a jatek szamit ez vegul is arra valo.
Ha valaki halo/gears/forza parti esetleg kihasznalja az ea elonyeit vegyen x-et. Ha uncharted/lastofus/gtsport tetszik vegyen ps-t.
Sajnos en (is) hajlamos vagyok tulgondolni a dolgokat de utolag rajottem nem kell. Barki barmilyen gepet vesz jol fog szorakozni ha meg megis megtetszik a nasik oldal barmikor lehet cserelni vegulis ez nem hazassag -
bostone
addikt
Ha ps4 slim-re esik a választás, mindegy a beszerzési forrás? Rákattintok a kosár gombra az első felugró webkereskedésben, vagy léteznek ajánlott helyek? Garancia, vevőszolgálat, miegyéb.
-
jeni
félisten
válasz
Victoorius #6301 üzenetére
akkor is ha már van Sony PS3 géped?
úgy gondolom,hogy PS3-ról PS4-re váltani nem nagy kunszt. nincs akkor varázsa ha PS3-ról vagy mellette egy Xbox One S/X lenne még. -
Victoorius
junior tag
válasz
hitchins #6300 üzenetére
Annyit tennék hozzá, hogy a Microsoft hálózata stabilabb és jobb, mint a Sony-é, sokkal gyorsabb a letöltési sebesség.
Szolgáltatásokban egyértelműen a Microsoft vezet, exkluzívokban meg a Sony.
Ha most én vennék első gépet, akkor a szerintem erősebb felhozatal miatt PlayStationt vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Turbózd fel a gèped,most!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest