Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
newclass
tag
válasz
newclass #6466 üzenetére
Még egy dolog van, amiben azt xbox jobban tetszett: a kontroller.
Mikor képen először megnéztem őket sokkal jobban tetszett a Ps kontrollere.
Az Xboxé olyan fura gnóm.....
kézbe véve viszont nagyon jó a fogása, a gombok kézre állnak. (különösen az elülső gombok (ütköző és ravasz).A Ps kontrollere kicsit olyan volt, mintha csúszna ki a kezemből )tegyük hozzá nem kis kezem van), bár valószínűleg csak megszokás kérdése. Pár óra játék után nem hinném, hogy nem szoktam volna meg.
De első kézbevételkor nekem szimpatikusabb, természetesebb volt az Xbox kontrollere. Az biztos, hogy jól eltalálták a formáját, a gombok alakját, elhelyezését.
A két kis irányító kar egymáshoz közeli, szimmetrikus elhelyezése viszont valahogy Ps-en szimpatikusabb, szívesen kipróbálnám ez élőben jobb-e mint az Xboxé. (játék közben semmi gondom nincs vele, ez csak kíváncsiság). -
prisz
senior tag
válasz
newclass #6466 üzenetére
Én is nagyon sokáig agyaltam, hogy PS legyen az exclusive játékok miatt, de mivel 360-ról piszok sok játékot örököltem digitális és lemezes változatban ami xone-al is megy és nem játszottam ki, egyértelmű lett a választás. Marha nagy húzása volt ez a microsoft-nak, hogy visszafelé egy rakás játék kompatibilis...
-
hitchins
őstag
válasz
newclass #6353 üzenetére
Igen
On line jatekhoz mindket gepen kell elfoizetes ezt xboxon live gold-nak ps-en ps plusnak hivjak. Kb ugyanaz a ketto.
Az x-en elerheto meg egyeb elofizezetes is amiket leirtal (EA/gamepass) de ezek + szolgaltatasok fuggetlenek az gold szolgaltatastol.
Hiaba veszed meg az ea accesst/gamepasst a jatekok multi reszehez kell a gold is.Egyebkent psen is van gamepasshez hasonlo szolgaltatas. PS Now a neve de sajnos ez Mo-rol hivatalosan nem elerheto (egyelore?).
Kis kerulouttal azert hozza lehet ferni ha valaki nagyon szeretne. -
törölt tag
válasz
newclass #6351 üzenetére
Xbox-hoz hozzájön még a Live Gold, ami store-ban számolva 18 ezer (kulcsként vásárolva 13) egy évre és havi 2 One-os és 2 x360-os játékot kapsz érte, amik futnak a One-on. Illetve előfordulhat, hogy hamarosan havonta még járni fog egy Classic játék is, amik szintén futnak majd One-on (ez persze még csak tipp).
Átfedés a gamepass és a live gold játékok között előfordulhat. Sok olyan játék van a game pass-ban, ami korábban GWG-ként már jött, de ezzel nincs is baj.
ui: Igen az x360-as játékok az előző generációra készültek, de ami benne van a pass-ban vagy gold ingyenes játékként jut el hozzánk, az fut a One-on és többségében jobban futnak, mint az eredeti konzolon tették. Itt stabilabb framerate illetve talán itt ott 1 kis élsímításra kell gondolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The First Berserker: Khazan
- PlayStation 5
- Ingatlanos topic!
- iPad topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung A54 128/8GB Fehér / ÚJSZERŰ állapotban / 12 hónap jótállással
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest