Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
Milyen üzltetet ajánlanátok a vásárláshoz, ahol nem beraktak valami emós kissrácot hanem tényleg tudnak segíteni ha esetleg szükség lenne rá, és korrekt jó szolgáltatást nyújtanak? Árban úgy gondolom nem lesznek túl nagy különbségek.
-
grigo
őstag
Sziasztok. Úgy néz ki xbox mellett döntöttünk a több mozgásérzékelős játék miatt az asszonynak, nekem meg a többi lesz jó. A kérdés csak az hogy ruházzunk e be a one x-re vagy jobban járunk egy régebbi verzióval. De ha rosszul gondolkodok szóljatok. One x előtti verzióknál van amúgy további erősorrend? További kérdés hogy milyen boltot ajánlanátok megvenni. Általában szeretem a rugalmas korrekt üzleteket, eladókat amik nem tűnnek el 1 év után és az esetleges problémákat korrekten kezelik és nem szürkeimportos cuccokat terítenek.
Játékokból mik vannak amiket társaságban tudunk pl játszani. Fifán ívül -
grigo
őstag
válasz
#21946880 #6213 üzenetére
Ez így árban vastagabb lesz mint az X nem? Amúgy a one-ra meglévő játékok jobban is néznek ki az új X-en vagy csak mondjuk ha van egy milliós tévém ami beteríti a fél falat, akkor 4k-ban néz ki ugyanúgy? Valahogy most bezavartak ezzel az X-el
(#6212) Def26: örülök, hogy ez ilyen természetes
Nem lesz ez a ps/xbox olyan egyszerű kérdés úgy látom.
Amúgy a One S az mit takar?
-
grigo
őstag
Szia. Köszi, én is úgy látom egyelőre, hogy talán xbox, pedig a ps4 valahogy szimpatikusabb, valahogy user barátabbnak tűnt.
Ahogy nézem a Nike Plus vagy + is csak kinectre van. A Just Dance mindkettőre, plusz van még dance central, zuma fitness és shape up. Meg talán a Ms-nak valami saját edzőprogramja. Asszony ezekkel ellesz, én meg csak nem fogok duzzogni a normális embereknek való tartalommal.
De mindenképpen szánok még egy napot a ps4 tartalom felkutatására is, egyelőre ott csak a just dance-t találtam.Viszont ha xbox, akkor felmerül, hogy megéri-e az x a felárat. Nincs 4k tévém de ilyenkor valami fogyasztói társadalmi beidegződés miatt szeretem mindig az aktuális top készüléket választani, hogy minél tovább támogatott maradjon. Nem tudom ez konzol dimenzióban értelmes dolog-e, avulnak-e itt el dolgok, ennek is utána kell még néznem.
Valahogy zavar, hogy kevesebb az exkluzív tartalom xbox-ra, pedig igazából nem is ismerem ezeket a játékokat, de már eleve lekorlátozottnak érzem magam -
grigo
őstag
Sziasztok. Mostanában felerősödött a kérdés, hogy miért nincs egy konzolunk.
Valójában az asszony kérdezte meg egy fél éve hogy miért nem veszünk egyet. Ezután elvettem feleségül () És most tényleg dönteni kellene.
Asszonyi felvetés alapja az volt, hogy kipróbálná a fitness és táncolós játékokat. Tehát valami mozgásérzékelő szenzor biztos, hogy kell, kénytelen vagyok innen indítani. Van különbség a két nagy platformban ez alapján? Gondolom erre exkluzív tartalmat nem adnak ki, ami az egyikre van az a másikra is. De maga a szenzor árban, minőségben különbözik ms és sony rendszerében?
Ha ez megvan akkor az a következő problémám, hogy magamnak nem tudom eldönteni mi kellene. Nem sokat játszok. Anno sokat unrealoztam, wowoztam (ez utóbbi itt szerintem nem lesz hatással) illetve fifa maxpayne maffia és stratégia, ritkán egy-egy cod, assassins c, borderlands még a kezdeti időkban illete Diablo. Mass Effectet toltam még sokat. De egy ideje nem volt idő játszani így 2-3-4 éve csak kocajátékos vagyok.Szeretem ha van egy magával ragadó szál, azt is ha karaktert lehet fejleszteni. Viszont sok idő kimaradt ezért az exkluzív tartalmak nem sokat mondanak (elkezdtem teszteket olvasni).
A másik kérdés, a sony illetve ms hogy áll a vásárlóihoz? Játékot nem nézve melyik platform barátibb, melyik húz le, melyik szarik a fejemre miután megvettem a cuccát?
Gondolom a társasági játékok, mint pl Fifa, multiplatform, tehát az ilyen sörözős játékok nem nagyon köteleznek el egyik oldalra sem. Tévedek?Bocs ha hülyeségeket kérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Black & Decker töltőt keresek
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest