Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
válasz spammer #1712 üzenetére
szinte teljes mertekben egyet ertek az egesz hozzaszolasoffal. bar en meg idoben olvastam. konkertan az utolso kotetet mar boltbol kijovet kinyitottam aminek az lett a vege hogy mig el nem olvastam mast nem is csinaltam evesen meg a tobbi szukseges alapfunkcion kivul. meg is volt vagy ket nap alatt.
a film meg nem rosz. vagyis aki nem olvasta annak eleg szorakoztato is lehet. de a konyvek utan en minden reszre haragudtam. mintha szigoruan csak a story gerincet raktak volna bele. lecsupaszitva minden mellekszall es hatterinformaciotol. a 6 kotet meg lenyegeben egy kerdezz felelek kotet vagyis sok, addig felhalmozodott kerdesre kapunk valaszt es sok a gondolkodas merenges. a filmbe nem is tudtak nagyon mit rakni mert ugy ez kimarad. ezert kapott egy jo nagy adag romantikat hogy ki kivel mitmikor aztan a vegere bedobtak azt a jelenetet ami a konyvbe is benne volt.."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Huma
addikt
válasz spammer #1712 üzenetére
Én csak az utolsó könyvet olvastam el. Utána a mozifilmet megnézve hiányérzetem volt. Nagyon elnagyolták a csatát. Kettőt pislantottam és vége volt. Nyoma sem volt a könyvbéli monumentalitásnak.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest