Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyren
aktív tag
válasz Preferia #5157 üzenetére
Szia!
Én Németországban pár hete rendeltem egy Kindle 4-et Amazon.de-ről és minden rendben vele. Ha tudom, hogy Karstadtban lehet venni, akkor valszeg ott veszem, de így Amazon-ról rendelve is másnapra kihozták (mondjuk plusz pénzért, de nem vészes összeg).
Az "ohne"="without"="nélkül" a "key" pedig szerintem a keyboard rövidítése akar lenni. Szóval ez 99%, hogy egy Kindle 4 és ugyan az, amit az Amazonról rendelve is kapnál.''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
-
Efreet
senior tag
válasz Preferia #5157 üzenetére
Angol (brit és amerikai), német, olasz, francia, spanyol, portugál nyelv biztosan van benne, az a szoftver része, első bekapcsoláskor kell kiválasztani.
Az ohne key szerintem azt jelenti, hogy billentyűzet nélküli (annak 99 Euro a hivatalos ára) - Valószínűleg azért írták oda, mert hivatalosan egyszerűen "Kindle" a neve a K4-nek, és a K3 pedig "Kindle Keyboard".
De ha bemész egy Karstadtba és ott megnézed, biztosan egyértelmű lesz.Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bestbuy játékok
- Garasoskodás
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Villanyszerelés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest