Új hozzászólás Aktív témák

  • benjonino

    tag

    válasz Libretom #13962 üzenetére

    Elújságolom nektek, hogy tegnap uninstalláltam a fonthack-et, és felraktam a újra a "2_21-35"-t. Az eredmény nem változott, tehát nem én szúrtam el, csak valamiért olyan lesz a betűméret, mint a leírásban, hanem annál sokkal nagyobb.
    Ezérthát újra uninstall és felraktam a "2_16_30"-t. Ez teljesen tökéletes! Mindenkinek ezt ajánlom, ne is gondolkodjon másban, mert ez mindenre jó. Van benne kis betűméret is, és a legnagyobbnál meg semmi értelem nagyobbat kiválasztani, olyan nagy. Én a magam részéről a középső 2 betű-méretet preferálom. Azt is észrevettem, hogy ha ezt a betűszettet használom, akkor alul nem hagy semmi ürességet, pont ki tudja tölteni sorral. A "2_21-35"-nél, ahogy a fényképemen is látszik alul van majdnem egy sornyi. Ez most pont ki lett töltve.
    Tegnap mikor végeztem olvastam egy órácskát, és a teljes megelégedettség töltött el, hogy tökéletessé varázsoltam egy majdnem tökéletes eszközt! :)
    Aztán jött a reggel, gondoltam összehasonlítom a könyvespolcomon sorakozó könyvekkel a lap kinézetét. Bár ne tettem volna. Először is megdöbbentem, hogy mennyit romlott a szemem. Akármelyik könyvet vettem le, abban mind kisebbek voltak a betűk annál, mint amit beállítottam. Másodsorban kiböktem, hogy milyen pazarlóan bánik a kindle a sorközökkel is, vagyis bármelyik könyvet is néztem, ott sokkal kisebbek a sorközök mint a kindle-n beállítható legkisebb. Egyből visszaminősítettem "majdnem teljesen tökéletessé" :)
    Vajon létezik sorközállítási hack?

Új hozzászólás Aktív témák