- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceree
senior tag
Mai projekt...
Sajnos dekopirral, foldon ulve nem tudtam mm pontos lenni, meg a parhuzamosol es a merolegesek is inkabb komuves felek, de ahogy a 9gag-en szoktak mondani: It's not much but it's honest work.
(Egy kakukktojas van az orak kozott (felesegeme)...)
Másolat_eredetije
-
-
Churpik
tag
válasz Faresz1976 #37778 üzenetére
Ha valami tényleg feltűnőt akarsz a strandra, akkor ezt ajánlom Garantáltan megnézik a csajok, a büfénél, stb. Természetesen a Fluorescent Green változat (Epson van belül).
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #37796 üzenetére
Akkor valóban nem ugyanarról beszéltünk, de jah, a végeredmény ugyanaz: ode kell figyelni.
"Szóval biztosan van képlet ami alapján ezt kiszámolja az AI ."
Véletlenlenszám-generátor.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dzsi23 #37795 üzenetére
Ohh várjál itt félreértés van . Igaz amit mondasz, én arról beszéltem ha eltűnnek a nagy százalékok, és helyettük kisebbek lesznek, gyakran akkor is ugyan annyi a termék. Tehát az egyik nap 75% coin van, másnap ( vagy még aznap ) ugyan az a termék lemegy 35%-ra, akkor nekem majdhogynem forintra pontosan ugyan annyi jön ki a végén.
Persze van hogy találok 50% coint ami a végén 5e Ft-ot jelent . Szóval biztosan van képlet ami alapján ezt kiszámolja az AI .Egy szó mint száz: Végig kell menni a fizetésig és akkor kiderül.
[ Szerkesztve ]
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
dzsi23
addikt
válasz dzsi23 #37794 üzenetére
Berakok egy ellenpéldát, amikor nem éri meg a nagy százalék.
Addiesdive korong, mindkettő a coinos részben van, egymás mellett. Az eredeti "kamu" ár mindkettőnél 248 dollár, de ez lényegtelen. A 89.37 dollárosra 50% extra coin kedvezményt ír, a 86.93 dollárosra 75%-ot. Előbbi a végén 55.09 dollárra jön ki, utóbbi 62.20 dollárra... vagyis hiába olcsóbb, hiába van rá nagyobb kedvezmény, a végén mégis drágábbra jön ki, mint az 50%-os.
Szerk.: Kupont egyiknél sem használtam, csak a coin jött le az árból mindkét esetben.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #37793 üzenetére
Ha nagyobb összegből von le nagyobb százalékot, akkor könnyen lehet, hogy ugyanannyi jön ki a végén. A kiszemelt terméknél érdemes megnézni az összes ajánlatot, és mérlegelni, hogy megéri-e. Pl. amiket én megvettem, azoknál végignéztem az összeset, és eléggé megérte a nagy %-ot választani.
[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dzsi23 #37791 üzenetére
Nem bug az, variálnak vele állandóan. Nálam még 36%
Már tegnap is csak max 37%volt, néha 50 de az a fizetésnél nem annyi volt . Azt írja, 13.-ig tart az extra coin. Szóval addig el kell költeni .
Egyébként azt figyeltem meg, hogy mindegy mennyi %-ot ír az ár kb mindig ugyan az. De a 35 és a 70 az biztosan egyforma a fizetésnél .[ Szerkesztve ]
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #37789 üzenetére
Mégsem jól tippeltem, mert most nem látok 35-nél nagyobb %-ot. Akkor majd 12-én...
[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Bukk900 #37786 üzenetére
Viszont az első napokban ez a Militado 17e Ft volt . Most már sajnálom, hogy nem vettem meg.
Dzsi:
Jó volna ha maradna. Vagy legalább nagy akciókor előjönne[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #37784 üzenetére
Attól tartok, hogy ez a 70-85%-os dolog állandó, mert mióta felfedezted, folyamatosan vannak. De ahogy Bukk900 is írta, jó lenne, ha váltogatnák, nem mindig ugyanaz lenne nagyon akciós. Persze, a legjobb az lenne, ha bármire elkölthetnénk a coin-jainkat, nem csak arra, amit az ali kiválaszt, de olyan tuti nem lesz.
-
Bukk900
őstag
válasz Faresz1976 #37776 üzenetére
Nekem van még pár kiszemeltem, ami a 75%-os akció közelében sem volt. Úgyhogy jöhetnek az új akciók új kínálattal!
-
Faresz1976
aktív tag
-
Churpik
tag
válasz 5-ös kezelő #37777 üzenetére
Az a Sanda a Casio W-218H-nak az 1:1 másolata (csak elhagyták a Casio és az Illuminator feliratokat), negyedáron (Casio 10.900,-) és rendes háttérvilágítással
Eredetileg Skmei 1496-osnak hívták, csak az már kifutó 10+ éves, átadták a gyártást a Sanda-nak.
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #37781 üzenetére
Én is mérges lennék, de mi jöhetne még? 95% coin akció, 11.11-én meg már 100%? Na mondjuk, amennyit gyűjtögettük azokat a xarokat, meg is érdemelnénk...
-
Faresz1976
aktív tag
-
fakekorom
tag
mintha egy jutyúber arról beszélt volna, hogy még jobb lesz mint ez, a hóeleji
1 ezüst és 1 kék számlapos alig használt Nakzen Pagoda eladó
-
Faresz1976
aktív tag
Jééé pont ugyan ilyen Skmei-t dobtam be a kosárba én is . Tetszik a sárga szíj, meg a színes index, jópofa strandolós óra.
-
5-ös kezelő
senior tag
Sanda 2156-ost behúztam, feldobta 2000-ért, nem tudtam ellenállni. Még jó, h nem akartam több digitálist. Kék színűt választottam, az passzol a legtöbb ruhámhoz.
Berny meg remélem lesz jobb áron és free shipping-gel.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Faresz1976
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #37771 üzenetére
Utolsó esély! Holnap reggel vége.
De nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen árak lesznek 17.-én.____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Churpik
tag
válasz pulutodurumo #37773 üzenetére
Vállalható, ha azt a 3-5 ezer Ft-os árszintet nézed. 2100 omázsból az egyik legjobb a Skmei, nagyjából az összes funkciót tudja, az ütésállóságot és a jobb vízállóságot kivéve. Hozzáteszem teljesen ismeretlen kínai kvarc van benne, felirat nélkül, (CR2016 elemmel). Az átlátszó burkolat nagyon könnyen karcosodik, arra vigyázni kell, sötét háttérrel (számlappal) sajnos az nagyon látszik.
A Skmei legjobb 2100 klónja a 2091-es. Komolyabb kínai omázs a North Edge Mars 3 szénszálas műanyag tokban (de drágább is, és csak fekete van). A többi gyártó (Sanda, Lige-Foxbox, Ohsen, stb.) mind kicsit több kompromisszumot kér, némelyik nem is szinkronizált vagy fake subdialos. Igazából egyéni preferencia, hogy melyik forma vagy szín tetszik, mindegyik max 5000 Ft-os kategóriába esik.
Ha "megbízható forrásból" rendeled (pld. Skmei Promo), akkor az a boldogtalan eset is ritkábban fordulhat elő, hogy a kedves kínai viszonteladó kilopja belőle a vízzáró gumigyűrűt.
[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz pulutodurumo #37773 üzenetére
Szerintem teljesen vállaható a minőség, több SKMEI is van családban/ismerősök közt, az alap Casio szintet simán hozza, ez a típus szerintem kimondottan jó minőségérzetet képvisel. Amennyire tudom a SKMEI klónjai (Sanda és hasonlók) már kicsit gyengébbek.
Persze az átlátszó része valószínű hogy karcolódni fog ezerrel de majd kiderül.
Churpik: inverz kijelző nálam tiltólistás ehhez amúgy volt egy gyári narancs szíj is pár centért pluszban
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
Tegnapi-mai befutók:
Ezt a Cadisen - Mondaine klónt nem gondoltam hogy tetszeni fog de bejön, nem vészes a 18mm szíj se élőben, egyelőre maradFKM szíjak, nagyon jó ez a pár dolláros cucc:
Játszós SKMEI, magamnak rendeltem, de már két nő is kiszemelte magának a családból, még lehet kell rendelnem pluszban belőle Amúgy még nem volt idegzetem nekiállni hogy beállítsam
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Churpik
tag
válasz dzsi23 #37760 üzenetére
Attól még léteznek (na jó, a Yazole-ben nem vagyok biztos ). A brandek bemutatóját kb. 50-re tudnám bővíteni jelenleg, hogy ha valaki kérdez pld. az Onoláról, akkor ne kelljen végigfutni mindig ugyanazokat a köröket (persze rá is lehet keresni a fórumban a nevekre vagy a modellekre).
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz Bukk900 #37761 üzenetére
Ez remek fogás volt, gratula hozzá Stabil alternatvája lehet a Seagull 1963-nak, amit hivatalos honlapról hatványozottan drágábban, az elvileg hiteles youtuberek linkjéről pedig szintén jóval drágábban lehet csak megvenni. Minden más alis találat rá simán lehet lutri, ha másban nem, akkor a méretben. A Cadisen esetén viszont minden paraméterét lehet tudni előre, így egy ilyen akciós vétel megéri.
"nincs rá lezsóidő"
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #37763 üzenetére
Az én rendeléseim is Kínában hédereznek. Elvileg jövőhét péntekig meg kellene érkezniük, mert 13 napos szállítással küldték.
[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Bukk900 #37761 üzenetére
Gratulálok!
Aztamindenit de gyorsan odaért. Én 1-én rendeltem fél kilenckor de még csak úton van kínából. Csak én a Sugess-t rendeltem.____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #37759 üzenetére
Lassan mehetne az összefoglalóba a coinozás menete, ha még szerkesztené valaki... Amúgy is eléggé idéjétmúlt az összefoglaló, ráférne egy kiadós frissítés, pláne a benne szereplő márkák tekintetében... némelyiket már 6 évvel ezelőtt sem vettem volna meg, amikor órázni kezdtem.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz smokin #37757 üzenetére
ITT egy videó, de sokat találsz a youtube-on. Naponta lehet gyűjteni + a játékokkal is lehet
-
tboldi
nagyúr
válasz Faresz1976 #37751 üzenetére
Nekem az egyik Seiko 5-ösöm rotorja nem kevéssel zajosabb, mint a másiké, pedig ugyanaz az 4R36 szerkezet (vagy NH36, ha úgy tetszik) van mindkettőben. És nem, nem laza.
-
smokin
tag
Hülye kérdés. Ez a Alliexpresszes coinozás, hogy műkszik?
Honnan lehet coint szerezni?i'm too old for this shit
-
Faresz1976
aktív tag
válasz pibácsi #37746 üzenetére
Nekem pl. az Orient kvarc nagyon hangos. Ha csend van még 50cm-ről is hallom, hogy ketyeg. Ilyen még a miyota automata rotorja is, ami csak egy irányba tekercsel a másikba szabadon forog. Na annak is van hangja ha mozgatom a karom és nem a felhúzás irányába pörög.
-
pibácsi
senior tag
válasz dilajoska1 #37748 üzenetére
Köszi. Gondolkodok erősen, csak az arany lenne rózsa arany, nem a teljes arany, az jobban tetszene.Vagy a fehér, de a külseje rózsa arany. Hát ,majd látom. Alszok rá egyet. Köszi at útbaigazításokat.
-
andrew01
tag
válasz pibácsi #37746 üzenetére
Mechanikusban és kvarcban is van hangos és csendes egyaránt. Az egy sima 3 mutatós volt. A kinézett modelled az más szerkezetű, simán lehet, hogy az halk, erről biztos tud nyilatkozni dilajoska1. De ha neked sem jönne be bármi miatt, rendelt dolgot vissza lehet küldeni.
[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
válasz pibácsi #37742 üzenetére
A Frederique Constantot már nem forgalmazzák (2010-es model). Nagyon ritkán fordul elő ez a típus és használtan is jóval drágább az Astrontól. Csak példaként mutattam meg a sajátomat. 🙂
Az Astront csak a hivatalos oldalukról tudod megrendelni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
pibácsi
senior tag
Azt írják, hogy ez az Astron Magyar óramárka. Hogy van ez, ténylegesen így van?
-
pibácsi
senior tag
válasz dilajoska1 #37730 üzenetére
Igen, ez mindkettő már olyasmi, amit akarok. A szögletesnél nincs másodperc mutató, de az nem is annyira lényeges. Az Astron jobban bejön, bár biztos jó árban is van.Szép a számlap és minden rajta van, gondolom, működik is minden része. Hol található?
Megtaláltam az Astront. Magyarba 33.900.- újonnan. Itt az Alin nem találom. Lehet, hogy kicsit olcsóbb, ha van.[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #37739 üzenetére
Hmm nekem ezt nem hozza be a coinos részben.
-
Faresz1976
aktív tag
Cooper kvarc 7200 Ft 33e helyett! ( coinnal )
-
zoarden
tag
válasz Churpik #37736 üzenetére
Ja ennyiért jó. ~9000 Ft + ÁFA a vége úgy néz ki hogy ~9000 Ft + ~8500 szállítás mindennel együtt, de ha karkötő miatt kettőt veszel akkor is csak ez a fix kölség ha jól nézem
azaz ~18000 Ft + ~8500 = 26500 -ért van két különböző színű számlapos, dialos órád, és egy megfelelő méretű fémszíj
de vehetsz hármat is ....ELADÓ órám: https://drive.google.com/drive/folders/1PW0O3w1z3wrkQ9KJWzrldT3lQi1kzZs4?usp=sharing
-
Churpik
tag
válasz zoarden #37731 üzenetére
Már elfogyott az EcoDrive amit tegnap linkeltem?
Nekem ez is tetszik Ice Watch 016672. Szép kék sunburst lap (van egy csomó más színben is), rendes rozsdamentes tok, 100m WR, nem ugrálós Miyota szerkezet, 120-as alu bezel, microadjust a békán - szóval egy tűrhető kvarc búváróra ár/értékben, 25 dolcsiért (~9000 Ft + ÁFA a vége). Mondjuk többet nem is nagyon ér Viszont ennyiért az Alin is úgy kell keresgélni.
A szíj üreges, a végszem is, és nekem rövid is lenne (200 mm), de erre szokták mondani, hogy kettőt kell rendelni, és a szemek átpakolása után a másikra még lehet rakni egy szíjat
Köszi a linket!
-
fakekorom
tag
ezt [link] a vörös csillagot be lehetne húzni 50 dodó alá, kár, hogy kam
1 ezüst és 1 kék számlapos alig használt Nakzen Pagoda eladó
-
dzsi23
addikt
válasz dilajoska1 #37729 üzenetére
Ez az Astron tipikusan olyan óra, amit nem szabad 10:10-kor fotózni, mert a mutatók pont kitakarják a lényeget, de a reklámfotós nem sz@rozott, csak beállította ugyanúgy, mint a többit...
-
zoarden
tag
Jomashopon apák napja akcijó van -ha valaki még esetleg alis mozgolódást követően akar valamit venni olcsóbban
Száz dollár alatti eco-drive citizenek tegnap estéhez képest úgy látom elfogytak, de pl. vannak $22-24-ért Ice-Watch* kvarc búvárok ffi, női (40 és 36 mm), ásványi üveggel, egyébként korrekt kidolgozással. húsz dollár szállítási költséggel (ÁFA vagy annak kicselezése benne van), 3-4 óránál is ugyanez a költség DHL (pay all duties & taxes) választása esetén.
Ilyen árnál lehet többet érdemes rendelni ha valakinek bejön.
Nyári órának pl. ez
Én nem veszek mert van más számlappal lünettával itthon családban, de a főbb hogy a video szerint nem olyan sötét a mutató éleinek tónusa, nekem meg a leolvashatóság miatt szememhez jobb kell.
Vagy van Timex is ötven körül.*Belga cég aki nyilván kínai soron gyártat
[ Szerkesztve ]
ELADÓ órám: https://drive.google.com/drive/folders/1PW0O3w1z3wrkQ9KJWzrldT3lQi1kzZs4?usp=sharing
-
dilajoska1
őstag
válasz dilajoska1 #37729 üzenetére
Ja és nem csak nap-holdat mutatja hanem igazi holdfázisos.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
pibácsi
senior tag
válasz dilajoska1 #37723 üzenetére
Ez nem egészen az, amire gondolok, bár itt vannak hónapok, de nap(hétfő, kedd stb.) sajna, nincs rajta. Köszi a tippet.
-
pibácsi
senior tag
válasz pulutodurumo #37720 üzenetére
Ez elég jónak tűnik. Ezen a nyomon érdemes elindúlni, hátha még a hónapot is ráteszik. Lehet, hogy létezik olyan is náluk. Akkor már vevő is vagyok.
-
dzsi23
addikt
válasz pulutodurumo #37720 üzenetére
+1 szavazat erre. Bár a hónapot nem mutatja, de anélkül szerintem meg lehet lenni.
-
pulutodurumo
addikt
válasz pibácsi #37718 üzenetére
Például ez naptáras, hold nélkül.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
pibácsi
senior tag
Korábban írtam, hogy megjártam ezzel az órával. Hát.... megérkezett az óra, amit megpróbáltam stornózni, de nem lehetett. Mellékelem a képet róla. Időközben leveleztem a kereskedővel és megerősítette, hogy csak dekorációk a kis tárcsák. Tévesen reklámozták, így visszaadják a pénzemet. Pedig kinézetre ilyen órát keresek, de működő mutatókkal. Ha van ilyen, akkor azt jól kitalálták. Esetleg, ha tudtok ilyesmi órát javasolni amin ezek a funkciók ténylegesen működnek - hónap, naptári nap megnevezés, dátum esetleg holdfázis, de az nem szükséges - és nem mechanikus, azt megköszönném. No meg jó lenne, ha a nap-számát kinagyítaná.
Sokat kérek, dehát hátha van ilyen óra.
Ez amúgy jól néz ki, de nem a leírás szerint működik, ill. nem működik.
Üdv. Pibácsi -
Churpik
tag
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz @mriya@ #37714 üzenetére
Igen, azért is mondtam, hogy engem megtéveszt, egy Chronom van csak, az is egy Timex Chicago, ott fordítva van.
Megtaláltam egyébként az óra eredetijét, RGMT a gyártó, bár lehet ezt rajtam kívül mindenki tudta.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Churpik #37709 üzenetére
Hát, így elsőre kicsit egyszerűnek tűnik a kidolgozása, de nem tudtam, hogy ennek ilyen combos mérete van. Ebből a stílusból még a Duro van fent a lehetséges listán, de ott a legnagyobb bajom az, hogy mindegyik sötét számlapos
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz @mriya@ #37711 üzenetére
Annyi, hogy a vékony mutató az nem a sima másodperc mutató, csak a legtöbb videóban folyamatosan fut és így megtévesztő kicsit - mármint nekem, ezt rendszeresen megszívom a VK63nál, hogy az valójában a chrono másodperc mutatója -.
-
Churpik
tag
válasz CactuS #37706 üzenetére
A Casio brutál búvárja kiesett a szórásból? Van több színben, bazi nagy (55 × 52.6), és 23 cm a szíj. Nem is túl drága. A bezel ugyan műanyag, de legalább kétirányban mozgatható. Belül Seiko VX63E szerkezet, 100m WR, day+date.
Szerk: mondjuk fel kéne valahol próbálni, de amint látom kb. bármilyen 20-as szíj jó rá.
[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz 5-ös kezelő #37605 üzenetére
Még mindig nem vettem semmit. Rolandot elengedtem, remélem nem fogom megbánni. A női Berny-t meg nem tudom olcsósítani, 26-nál megáll. Kuponkód és coin nem kell neki.
2766L a típusa.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Faresz1976 #37705 üzenetére
Igen, a nagy kvarcnak tetszik a tokja, de a másodperc mutató ugye itt is trükkös, ha jól láttam a videban, azaz pici körben út másodpercenként alul. A kisebbikben van valami Zeppelin-es beütés, az tetszik, de a 45 mm az nem mutatna nagyot a kezemen, bár még mindig jobb, mint egy 40-es diver. És kéne még egy plusz szíj, mert kell a 23 cm hossz. A nagy automatát még emésztem a tok miatt, de azért bent van a kosárban a barna és a kék. Jó lenne, ha megjönne a kis olcsó Pagani, akkor legalább lenne tapintásom, hogy mire számíthatok wgy kínai órától.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz CactuS #37704 üzenetére
3 fajta van. Van egy kisebb ami csak nátóval van. A két nagy fémszíjjal.
Kicsi:
Nagy automata:
Nagy kvarc:
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz andrew01 #37701 üzenetére
Vastagságra vagy 4 centint mondtam volna miután beforgatta a videóban. Átmérő még lehetne nagyobb, bár a vékony lünetta olyan, mintha "peres gumin" lenne egy sima diver. Az ára és a 25k mélység talán egy kicsit sok.
Én közben barátkozok a feelnever órával. A kisebbik kár, hogy 45 mm csak, az a szolidabb kiadás tetszik, viszont a nagyobbikból a fém szíjas 23 cm-es, ami akár lehet jó is, plusz a tok ilyen cushion stílusú - rajta sajnos egy kerek lünettával - és bumszli számokkal. De a szürke és talán a barna is egész jó színvilágú.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Churpik #37699 üzenetére
Ohh már elfogyott vasárnap 😂. ( az olcsóbbik fajtából )
[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Churpik #37698 üzenetére
Ez is, de itt jobban a szélére gondoltak. Viszont ha a "tetején" húzod ottis érzed."De ennyiért".. igen ennyiert nagyon megéri. Akár mit is mondanak a fiúk megéri. Nekik az a fontos, hogy növeljék a nézettséget, hogy kaphassanak bemutatásra órákat, és menjen a reklám meg ami kell. De az is igaz, hogy az aznapi adás kimagaslóan sokan nézték, tehát mégtöbb embert érdekelne a csatorna ha néha bedobnának olcsót is . Nekik van "Datejust" nekünk meg nincs.
-
andrew01
tag
válasz Churpik #37699 üzenetére
Ez a tiffany szín tónus valamiért az emberi szemnek tetszetős... most néztem rá az eredetire a Helmtől, mert nem gondoltam volna, hogy ezzel a furcsa mutató készlettel rendelkezik, de hát igen .
Korrekt copy amúgy a Cadisentől, az eredetin mondjuk szolidabban fogott a zöld festék meg lyukasztották a tokfület.Tunákra is kíváncsi voltam, mert az ezüst számlaposban láttam némi fantáziát.. és belefutottam ebbe a behemótba 25000m vízállósággal : D a 12es indexébe csak én látok smileyt? : ) Amúgy ha normál méretben volna ez a számlap konfiguráció bejön.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest